aynı değil ama benzeri bende de var. Eski sevgilisini unutmakta zorlanan sevgili. Gerçi beni tanıdığı zamanlar unutmak istiyorum onu diyordu fakat bunları konuşurken karşısındaki hoşlandığı ve ilişki yaşamaz üzere olduğu kızı unutuyordu, büyük aşkını sessizce dinliyordum, kızmadan, bir erkeği aşık eden bişey varsa kızmayan onunla dost olabilen bayandır zaten tabi anlatınca uzaklaştım ister istemez...sonra yine çekildik birbirimize ve çıkmaya başladık ama kafamda sürekli kuşku öğrenmeliyim;bu sayede çıktığımız ilk hafta bile dillendirdi , ama tekrar nasıl cesaret edebildi?! alabildiğine anlayışlı yaklaştım ona, bana her şeyini anlatabileceğini düşündü yine,inandı, bende kollarımı açtım bir dost edasını takınıp dinledim onu , -bir nevi kandırdım, "görürsem heyecanlanırım belki bilmiyorum çok sevmiştim onu dedi,ilk zamanların aksine boynuma sarıldı ama artık sen varsın adı bile olamaz onun dedi" bunu söyleyince olgunlukla gözünün içine baktım onun "biliyor musun bana bir kadınla gece geçireceğini söylesen beni şu an olduğu kadar üzemezdin benim için senin beni aldatman bedeninle değil ruhunda aklında kalbinde olandır" dedim beni anladı bu sözleri söyledikten sonra daha bir değerim arttı gözünde. face şifresini werdi silebilrsin onu dedi, şu an her yerde benim resimlerim var,aklıma takılıyor hala acaba unutamadı mı diye, belkide unutamadı,normalde bana anlatması için ona cesaret vermiştim ve anlatırdıda ama sorunlarım yeterince büyük bu işkenceyi yapamaz o yüzden bilmiyorum. Ve o kızda bahsettyn kız gibi bırakmıyor yakasını facebooktan kendisni hatırlatma amaçlı mesajlar yazıyor nispet yaparak çok yakışmışınız filan diye (çaktırmadan sildim

) işin tuhaf yani o kızdan ayrılmasından iki yıl geçti ve bu süre zarfında bana olduğu gibi her konuştuğu kıza kalbinin başkasına ait olduğunu söylemiş bu yüzden kimse kabullenememiş, elbette bende kabullenememiştim ama ona dost olmayı da başardığım için ve kalbinden trip atarak dırdır yaparak değil dinleyerek söktüğüm için bana hayran. Anlayışlı ol itiraf etmesini sağla, ettikten sonra eğer sana haksızlık yapmamış olduunu düşünüyorsan onun yarasını kapayabilirsin dostluğunla, önce dost ol yani. Belki her zaman akıllarında kalacak belkide akıllarına gelemeyecek kadar sevecekler bizi bilmiyorum ama benim erkek arkadaşımın bana iyiden iyiye aşık olmaya başladığını görüyorum.