Eski sevgilisiyle yaşadıklarını ortaya döken erkek

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hemen konuya giriyorum ben nişanlandım bir hastanede calısıyorum nişanlım burda degil görev nedeniyle sehir dısında. Daha önce hastaneden hayatımda birisi oldu olmaz olsaydı adam türlü yalanlar söyleyerek beni kandırmış sürekli görüyorum yüzüne bakmıyorum fakat cesitli söylemler duyuyorum yaşadıklarımızı erkek arkadaşlarına bir kaç kişiye anlatmış çok sinirlendim rahat muhattap oldum bu lafı bana getiren kişiye aynen şunu dedim ben bu yüzüğü parmaga taktığım gün herseye çizik attim benim gecmişim kimseyi ilgilendirmez ben adını agzıma almıyorum bana onla ilgili laf getirmeyin dedim fakat cok morelim bozuldu hastaneye bir tane arkadasım var adı x olsun 'mickeyyyin x ile ilişkisi var sanırım dısardada görüşüyorlar heralde demiş' böyle bir laf çıkarmış duyduklarımı duymamazlıga vuruyorum ama sabrım tükeniyor ne yapmalıyım?

Kızlar merhaba iyi akşamlar
Hemen konuya giriyorum ben nişanlandım bir hastanede calısıyorum nişanlım burda degil görev nedeniyle sehir dısında. Daha önce hastaneden hayatımda birisi oldu olmaz olsaydı adam türlü yalanlar söyleyerek beni kandırmış sürekli görüyorum yüzüne bakmıyorum fakat cesitli söylemler duyuyorum yaşadıklarımızı erkek arkadaşlarına bir kaç kişiye anlatmış çok sinirlendim rahat muhattap oldum bu lafı bana getiren kişiye aynen şunu dedim ben bu yüzüğü parmaga taktığım gün herseye çizik attim benim gecmişim kimseyi ilgilendirmez ben adını agzıma almıyorum bana onla ilgili laf getirmeyin dedim fakat cok morelim bozuldu hastaneye bir tane arkadasım var adı x olsun 'mickeyyyin x ile ilişkisi var sanırım dısardada görüşüyorlar heralde demiş' böyle bir laf çıkarmış duyduklarımı duymamazlıga vuruyorum ama sabrım tükeniyor ne yapmalıyım?
Ex sevgiliyle konuşsan kendi hakkında aslı astarı olan yada olmayan şeyler anlatmaya devam ederse kendisine dava açacağını söylesen? En kötü durumu bilen bi kaç erkek tanıdık, arkadaşın filan varsa gözünü korkutacaklar sesini kesmesi konusunda. Acı ama gerçek bunlar sadece bu dilden anlar

İtle dalaşmaktansa çalıyı dolaş derler. Hiç uğraşmayın haklı siz bile olsanız sizin başınız ağrır. Özeldeyseniz başka iş bakın devletteyseniz tayin isteyin. Hiç muhatap olmayın.

Bu lafları sana yetiştirenlere de ki; Aman iftira atıp dursun o zaten herkesin arkasından konuşan manyağın teki zaten ne takacam uydursun senin bile arkandan neler demişti de geç

Bi de şey de doğrudur zaten ayrılırken tehdit etmişti adını çıkarıcam falan diye abartsın dursun zaten azcık katakteri olsaydı nişanlı kız hakkında konuşamazdı falan de. Böyle üzülüyo umursuyo gibi durma

Back
X