• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliye geri dönme isteği... Ne yapsam?

Cok zaman gecmis üstünden. Ama bazi insanlarin hayati stabildir. Cokda yasanmislik yoksa tekrar biseyler olabilir.6 yil once daha uçarı havai tipler ilgi alaninda olmustur. Dogru insan yanlis zaman gibi. Simdi aradigin insani 6 yil öncesinde bulduğunu farkettin. Hiç belli olmaz mutluda olabilirsin

Cok zaman gecmis üstünden. Ama bazi insanlarin hayati stabildir. Cokda yasanmislik yoksa tekrar biseyler olabilir.6 yil once daha uçarı havai tipler ilgi alaninda olmustur. Dogru insan yanlis zaman gibi. Simdi aradigin insani 6 yil öncesinde bulduğunu farkettin. Hiç belli olmaz mutluda olabilirsin

O zamanlar çok küçüktüm. Gerçek sevgi ve değerin ne olduğunu bilmiyordum.Yasadikca öğrendim :(((

Sorun şu ki nerden başlasam ne desem bilemedim. Bunca yıl sonra bana ne dese ne kadar tepki verse haklı çünkü... Belki hiç umursamaz beni belki de çoktan unutmuştur

Sevmiyorsunuz ki adamı.
İlgi istiyorsunuz şu an aklınıza da bu adam gelmiş direk,çünkü diğerlerinden daha fazla ilgi göstermiş sanırım.Merak etmeyin o da aynı insan değildir artık.
Aynı kalmış olsa bile aramayın bence,hadi diyelim bir şeyler oldu büyük ihtimalle ilgisinden yine bunalırsınız.

Sanmiyorum arkadas ilgi gormek icin dönmek istesin. Insanin yillar gectikce beklentisi değişebilir. Toy bi zaman inda çıkmış kiymetini bilememis. Şimdi bilmek istiyor, olamaz mi?

Ohooooo 6 senede neler.olmustur neler
Ne merveler ne eceler gelmistir gecmistir
Hem o eskisi gibi de değildir
Ne işin var allasen çayda çırada ?
Hadi diyelim ki döndün cok manasizca degil mi ?
Gitme diyeydim acaydim kollarimi gitme diyeydim misali bir konu bu ya ufff

Simdi birde yeniden yapış yapış yapışsa sana ilgisinden sikilmayacak misin ?

Sümüklü böcek gibi yapışmış zaten zamaninda hem sen onu cok sevsen ayrilmazdin ondan

Yok öyle birsey unut bu düşünceyi
Gercekten yok
Saclarim bembeyaz. Yaşım da genc
Hanimefendi duygusal karmasalar yaşıyor
Yaşanmışı yasamak cok sacma
Hem zaten cok genctir bu konu sahibi suanda ilgiye ihtiyacı var ve ruh esini bulabilir hayat devam ediyor deniz hala mavi gunes batarken kızıl.
Bosvermeli

Lise zamanlarimda 2.5 yillik bi iliskim olmustu ayril baris ayril baris :D b...ku cikmisti anlayacagin. Her defasinda hu son diyerek 2.5 yil surdu en son ayrildim yok intihar ederim canima kiyarim felan intihar etmezsen adam degilsin dedim sonuc olmedi :D simdi bakiyorumda bosyere o kadar denemisiz. Hem soyle bak. Onla tekrar barissan daha sonra tekrar sende sevgi olmucak.

5 yıl önce ilişki yaşayıp ayrıldığım erkek arkadaşım da bana üç kez ekleme talebi gönderdi. Ayrılığın ilk zamanları olsaydı belki farklı duygulara hareket ederdim ancak geçen zaman içerisinde edindiğim tecrübelerle hayata bakış açım, olayları değerlendirme tarzım, hayattan ve bir ilişkiden beklentilerim, değer yargılarım değişti, karakterim oturdu. Ona dair olumlu herhangi bir his kalmadı içimde. Ben o ilişkideki ben değildim artık ki olsaydım da ikinci bi şans tanımazdım zaten. İlk talebini reddettim, sonra hırs yaptı sanırım farklı zamanlarda yeniden ekledi. Hatta farklı hesaplarla da denedi şansını ve öyle itici buldum ki bu yaptığını yeniden hayatıma sızmasını engellemekte ne kadar haklı olduğumu gördüm. Kendi hayatınızın selameti ve karşınızdaki insanın iyiliği, sizi iyi hatırlayabilmesi için bırakın böyle kalsın. Eğer sizden olsaydı o zaman olurdu. Hiç gereği yok.

Merhaba,

6 yıl önce bir ilişkim olmuştu. 5-6 ay kadar çıktık. Çok ilgileniyor, sürekli arıyordu ve bu durumdan çok sıkılmıştım ve ayrılmaya karar verdim.
(Şimdi hayatimda olan kimse o kafar ilgi gosteemiyor bu konuda pişmanim ) Ayrılınca da çok aradi, çok mücadele etti ama ben kesinle o zamanlar istememiştim. Ayrildiktan sonra bir yerde arkasindan beni kıza benzetmiş yanında erkek varmış, çok üzülmüş ama sonra ben olmadigimi anlatinca rahatlamış, bunu ayrıldıktan sonra beni arayaraksöylemişti.

Ayrildıktan 5 ay sonra biriyle tanıştım. Yeni erkek arkadaşımla bir yerde otururken görmüş yanımıza geldi. Rüyamdaki olay gerçek oldu dedi. Ben çok üzülmüştüm ama ne yapabilirdim ki... Vicdan da yaptım ama onu hicbir zaman aldatmadım. ( Sadece onu degil hayatıma giren kimseyi aldatmadim) Daha sonra ikinci şahısla ayrıldık...

Görüştüğüm kişiler oldu ama bu aralar bahsettiğim kişiyi düşünür oldum. Hatta dün instangramdan (herkese açık fotoları arkadaş degiliz) fotoğraflarına baktım. Bilmiyorum özledim gibi garip bi his var içimde. Belki o ilgiyi alakayı özledim. Belki icinndeki boşluk nedeniyle böyle dusuyorumdur. Bilmiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Mesaj atsam? Eskisi gibi davranacağını sanmıyorum. Ama en azından denesem. Açıkçası ters tepki vermesinden ve hayatinda birinin olma ihtimalinden de korkuyorum. Bu sekilde olup sonradan mutlu olanlar var mı?
6 yıl önce mi
belki sizi şimdi beğenmeyebilir doğrusu isterseniz mesaj atın ama kini varsa intikam da deneyebilir var öyle insanlar

Merhaba,

6 yıl önce bir ilişkim olmuştu. 5-6 ay kadar çıktık. Çok ilgileniyor, sürekli arıyordu ve bu durumdan çok sıkılmıştım ve ayrılmaya karar verdim.
(Şimdi hayatimda olan kimse o kafar ilgi gosteemiyor bu konuda pişmanim ) Ayrılınca da çok aradi, çok mücadele etti ama ben kesinle o zamanlar istememiştim. Ayrildiktan sonra bir yerde arkasindan beni kıza benzetmiş yanında erkek varmış, çok üzülmüş ama sonra ben olmadigimi anlatinca rahatlamış, bunu ayrıldıktan sonra beni arayaraksöylemişti.

Ayrildıktan 5 ay sonra biriyle tanıştım. Yeni erkek arkadaşımla bir yerde otururken görmüş yanımıza geldi. Rüyamdaki olay gerçek oldu dedi. Ben çok üzülmüştüm ama ne yapabilirdim ki... Vicdan da yaptım ama onu hicbir zaman aldatmadım. ( Sadece onu degil hayatıma giren kimseyi aldatmadim) Daha sonra ikinci şahısla ayrıldık...

Görüştüğüm kişiler oldu ama bu aralar bahsettiğim kişiyi düşünür oldum. Hatta dün instangramdan (herkese açık fotoları arkadaş degiliz) fotoğraflarına baktım. Bilmiyorum özledim gibi garip bi his var içimde. Belki o ilgiyi alakayı özledim. Belki icinndeki boşluk nedeniyle böyle dusuyorumdur. Bilmiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Mesaj atsam? Eskisi gibi davranacağını sanmıyorum. Ama en azından denesem. Açıkçası ters tepki vermesinden ve hayatinda birinin olma ihtimalinden de korkuyorum. Bu sekilde olup sonradan mutlu olanlar var mı?
O artık eskisi gibi olmaz

Ohooooo 6 senede neler.olmustur neler
Ne merveler ne eceler gelmistir gecmistir
Hem o eskisi gibi de değildir
Ne işin var allasen çayda çırada ?
Hadi diyelim ki döndün cok manasizca degil mi ?
Gitme diyeydim acaydim kollarimi gitme diyeydim misali bir konu bu ya ufff

Simdi birde yeniden yapış yapış yapışsa sana ilgisinden sikilmayacak misin ?

Sümüklü böcek gibi yapışmış zaten zamaninda hem sen onu cok sevsen ayrilmazdin ondan
Yani içimdekileri kısa bir cümleyle dökeyim dedim, siz anladınız. :)

Back
X