Merhaba,
6 yıl önce bir ilişkim olmuştu. 5-6 ay kadar çıktık. Çok ilgileniyor, sürekli arıyordu ve bu durumdan çok sıkılmıştım ve ayrılmaya karar verdim.
(Şimdi hayatimda olan kimse o kafar ilgi gosteemiyor bu konuda pişmanim ) Ayrılınca da çok aradi, çok mücadele etti ama ben kesinle o zamanlar istememiştim. Ayrildiktan sonra bir yerde arkasindan beni kıza benzetmiş yanında erkek varmış, çok üzülmüş ama sonra ben olmadigimi anlatinca rahatlamış, bunu ayrıldıktan sonra beni arayaraksöylemişti.
Ayrildıktan 5 ay sonra biriyle tanıştım. Yeni erkek arkadaşımla bir yerde otururken görmüş yanımıza geldi. Rüyamdaki olay gerçek oldu dedi. Ben çok üzülmüştüm ama ne yapabilirdim ki... Vicdan da yaptım ama onu hicbir zaman aldatmadım. ( Sadece onu degil hayatıma giren kimseyi aldatmadim) Daha sonra ikinci şahısla ayrıldık...
Görüştüğüm kişiler oldu ama bu aralar bahsettiğim kişiyi düşünür oldum. Hatta dün instangramdan (herkese açık fotoları arkadaş degiliz) fotoğraflarına baktım. Bilmiyorum özledim gibi garip bi his var içimde. Belki o ilgiyi alakayı özledim. Belki icinndeki boşluk nedeniyle böyle dusuyorumdur. Bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Mesaj atsam? Eskisi gibi davranacağını sanmıyorum. Ama en azından denesem. Açıkçası ters tepki vermesinden ve hayatinda birinin olma ihtimalinden de korkuyorum. Bu sekilde olup sonradan mutlu olanlar var mı?