• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliye hain planlar

Canım yaprağı YÖK bunların annemin evdekiler yapraklı yarın bizim evden çekeyim hangisini beğenirsen

yada
intikam soguk yenen bir yemektir hahahaaa o ancak bundan anlar oyle sogudum ki. sdece cnını sıkmk istiyorum bk hani cvp verckti yok işim vr yok svş var teror vr blablabla

Ben de mi kaynasam araya kizlar:))) eski sevgiliye lanet. En aci hikaye bende, benimki benden para aldi bir daha vermedi. Ayriliyoruz ama ne diye bilmiyorum, kafami dinlemem lazim dedi. Sonra gorustuk, nereye gittin dedim, sakinb ir yere dedi. Bir sene sonra ogrendimki benim paramla beni boynuzladigi kiz arkadasinin yanina gitmis sakin bir yere gittim dedigi zaman.
Canım öle benim kaç telefon kaç para kredi gitti geri gelmiyor 1 taksidi bile

Ben de mi kaynasam araya kizlar:))) eski sevgiliye lanet. En aci hikaye bende, benimki benden para aldi bir daha vermedi. Ayriliyoruz ama ne diye bilmiyorum, kafami dinlemem lazim dedi. Sonra gorustuk, nereye gittin dedim, sakinb ir yere dedi. Bir sene sonra ogrendimki benim paramla beni boynuzladigi kiz arkadasinin yanina gitmis sakin bir yere gittim dedigi zaman.
Yapacağın şey şu bir daha bir erkekle tanıştığın zaman kesinlikle ve kesinlikle elin cebine girmeyecek bu altın kural

Canım öle benim kaç telefon kaç para kredi gitti geri gelmiyor 1 taksidi bile

Igrenc insanlar resmen, bir de evlendi ayni kizla. Ne yalanlar sikti bana oysa:S Beddua ettim ki bedduam tutat, cok kotuyum bu konuda, ama o bile tutmadi:S

whatsapp durumları
"kaçabilirsin ama kurtulamazsın "
"iki ucu bklu degneksin"
"intikam soguk yenen yemek tir "
varmıdır artıran
nedense şu söz çoı guzel ama duruma gider mi" arzuladıgın şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşirler bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir "

Yapacağın şey şu bir daha bir erkekle tanıştığın zaman kesinlikle ve kesinlikle elin cebine girmeyecek bu altın kural

Gerizekaliyim cunku elim bol, tek kurus odetmiyorum. Karsi bir oderse ben de bir oduyorum her zaman:S ama ne kadar kiymet bilmeyen var, onlarin pesinden gittiler. Aci insana zamanla ogretiyor herseyi

En onemli gorev unutmak, vazgecmek sanirim. Iletisim sifira inince pesinden kosuyorlar.

zamana mı ıhtıyacım vr dedi ayaynı laflar
doguda yım rahatsızım kafam doludolu zön ver dıyor kesın oda evlence kesin ayy mod gıttı gene bnm

whatsapp durumları
"kaçabilirsin ama kurtulamazsın "
"iki ucu bklu degneksin"
"intikam soguk yenen yemek tir "
varmıdır artıran
nedense şu söz çoı guzel ama duruma gider mi" arzuladıgın şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşirler bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir "

wuhuuu cok cix :)

işte sıfıra ındırmete ugrasıyorum
bnde dolandırıldm ama sevmıordum ınu koymadı çok

Zamana ihtiyacı varsa al bütün zamanlar senin olsun de daha da yazma arama sorma bence

Back
X