Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeni gelen orkide var beyaz çiçekleri duruyor işyerinde yarın bende atayım resimlerini
Canım öle benim kaç telefon kaç para kredi gitti geri gelmiyor 1 taksidi bileBen de mi kaynasam araya kizlar:))) eski sevgiliye lanet. En aci hikaye bende, benimki benden para aldi bir daha vermedi. Ayriliyoruz ama ne diye bilmiyorum, kafami dinlemem lazim dedi. Sonra gorustuk, nereye gittin dedim, sakinb ir yere dedi. Bir sene sonra ogrendimki benim paramla beni boynuzladigi kiz arkadasinin yanina gitmis sakin bir yere gittim dedigi zaman.
Yapacağın şey şu bir daha bir erkekle tanıştığın zaman kesinlikle ve kesinlikle elin cebine girmeyecek bu altın kuralBen de mi kaynasam araya kizlar:))) eski sevgiliye lanet. En aci hikaye bende, benimki benden para aldi bir daha vermedi. Ayriliyoruz ama ne diye bilmiyorum, kafami dinlemem lazim dedi. Sonra gorustuk, nereye gittin dedim, sakinb ir yere dedi. Bir sene sonra ogrendimki benim paramla beni boynuzladigi kiz arkadasinin yanina gitmis sakin bir yere gittim dedigi zaman.
Canım öle benim kaç telefon kaç para kredi gitti geri gelmiyor 1 taksidi bile
Yapacağın şey şu bir daha bir erkekle tanıştığın zaman kesinlikle ve kesinlikle elin cebine girmeyecek bu altın kural
Igrenc insanlar resmen, bir de evlendi ayni kizla. Ne yalanlar sikti bana oysa:S Beddua ettim ki bedduam tutat, cok kotuyum bu konuda, ama o bile tutmadi:S
whatsapp durumları
"kaçabilirsin ama kurtulamazsın "
"iki ucu bklu degneksin"
"intikam soguk yenen yemek tir "
varmıdır artıran
nedense şu söz çoı guzel ama duruma gider mi" arzuladıgın şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşirler bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir "
Toplanın kalp masajı suni teneffüs felan yapacaz acilzamana mı ıhtıyacım vr dedi ayaynı laflar
doguda yım rahatsızım kafam doludolu zön ver dıyor kesın oda evlence kesin ayy mod gıttı gene bnm