• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliye hain planlar

hadi yaa baktırmayımmı ozman sen daha iyi bilirsin kuzum ben ilk falını mı en çok dikkate alayım semve kuzu

nezman baktın psiciğe kuzu aman kotuyse boşver kuzu zaten 3kere baktın sağolasın bende yerlerdeyim valla:(

Pisi pisi ye sor hep kötü şeyler söyledim Kıza

ozmn bakma kuzu ilk falın ı baz alayıö ben enrejin en iyi oldugu fal geçerlidir:) aon durumları da çok merak ediyordum ya
senin fal verdiğin vade de tutuyorsa baktırmaya gerek yok dimi kuzu yani tarpt gbi netice değişmiyor sanırım

B Beyazakrep panpa sen hiç su falı baktirdn mi bu dün cafedeki adam su falı daha detay verir dedi ama 100 dedi çok pahali ne arkadas

Rita ti forumda duydum cnm cafede mi bakıyordu o dua ile bakıyor peki farkı ne bu kahve ile tarottan ayrıntı farklı şeyler mi görünüyor daha mı detaylı yani

Rita ti forumda duydum cnm cafede mi bakıyordu o dua ile bakıyor peki farkı ne bu kahve ile tarottan ayrıntı farklı şeyler mi görünüyor daha mı detaylı yani
Evde bakıyo ama çok kötü şeyleride söylüyo moraller bozuk çıkabilirsin

Gerçek olsun iyi olur kötü olur fark etmez kanka evde bakiyorsa tek gidilmez evi nerde panpa sen biliyor musun baktirdin galiba

Ben cesaret edip baktıramadım arkadaşıma işten kovulcan sevgilin seni terk edecek delirecen dedi şu an kız delirmedi ama depresyon ilaçları kullanıyo sevgilisinden ayrıldı daha işten atılmadı

Çıkıyor mu söyledikleri peki panpa yoksa sadece aninmi biliyor

Harf isim söylüyor mu net tarih falan yoksa üstün koru mu bakiyor

bugun başkası fal baktı içim karardı olsaydı ne güzel olurdu be :(
fallarla etkiliyoruz sanki

Back
X