Canım kaç gündür okuyorum mesajlarını anlam veremiyorum. Ben ailemin durumu olduğu halde ortaokuldan beri çalışırım okuldan çıkar işe giderdim. Ünv. Bitti gittim sırf mesleği öğrenmek için aylık 300 tlye mali müşavirin yanında çalıştım. Sabah 8 çoğu zaman akşam 10 da çıkardım yol parası yok sigara içerdim bide. Gece 3 lere kadar çalıştığımı bilirim. Çok zor şartlarda çalıştım ama karşılığında Son ayrıldığım yerinden ( sabah 8 akşam 6 altımda şirket arabam cebimde şirket telefonu cumartesi paZar tatil) 2015 yılında (yaşımda 27diydi) 3000 tl maaşla ayrıldım ve şuan eşimin işyerinde yöneticilik ve finans işlerini yapıyorum. Bizde küçük işletmeyiz ve personelimiz 7/24 bizi bi sıkıntısı olursa arar ve bizde onları ararız bi sıkıntı olduğunda. Bizim özel işimiz olsa hemen gelirler mesai dışında. Bizde öyleyiz eşleri Doğum yapar araba lazım olur gideriz.eşya taşıyacak olurlar şirket araçlarını veririz. Armut piş ağzıma düş olmuyor 27 yaşına gelipde bide sekreterlik işinden bu kadar şikayet etmen yanlış daha Fazla işine sarılıp kendini başka alanlarda geliştirmen lazım iyi paralar kazanmak istiyorsan şikayet etmeyi bırakmalısın. Patronlarının istekleri bence normal şeyler. Ben bile personelin misafıri geldiğinde çaylarını kahvelerini götürürüm sen kadar kapris yapmam.
Sefa sürmek için önce cefa çekmek lazım. Biraz öyle bak konulara. Çalışana ekmek çok işverene de personel çok İnan bana. Senin yerine çalışmak için can atan çok kişi vardır Eminim. Hem ne demişler dağ tepesind bir çam olamazsan , vadide bir çalı ol. Fakat oradaki en iyi küçük çalı sen olmalısın.
Benimki küçük bi tavsiye tercih senin. Bizler tercihlerimizle varız unutma.