Eski sevgiliye sürpriz yapılmalımı?

milhan90

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
12
1
6
Merhabalar ben çok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Benim uzun bir süre önce bir ilişkim oldu çok sevdik çok eğlendik çok şey paylaştık. Sonra benim ailevi problemlerim oldu ve ondanda uzaklaştım ayrıldım. Aynı iş yerindeyiz uzun bir süre yüzüne bile bakmadım. O arada arkadaşlarımın zoruyka bi ilişkiye başladım. Çünkü artık eski sevgilim bana nefretle bakıyordu. Sonra bi baktım biz tekrardan konuşmaya başladık. Onunda sevgilisi var benimde var ama kopamıyoruz birbirimizden. Sonra ben dayanamayıp eski sevgilimle konuşmaya devam ettim sürekli mesajlaşıp görüşüyodukta. Ama ben onun sevgilisinden ayrılmamasına bozuldum ve sürekli bunu sorun haline getirdim. Oda bana bir süre biz görüşmeyelim benim tanıdığım insan yok artık ddi. Sevgilisinden bi anda ayrılamayacağını vicdanının bunu kabul etmeyeceğini ve kızın çok iyi olduğunu anlatıp duruyor. Bana

Son düzenleme:
Merhabalar ben çok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Benim uzun bir süre önce bir ilişkim oldu çok sevdik çok eğlendik çok şey paylaştık. Sonra benim ailevi problemlerim oldu ve ondanda uzaklaştım ayrıldım. Aynı iş yerindeyiz uzun bir süre yüzüne bile bakmadım. O arada arkadaşlarımın zoruyka bi ilişkiye başladım. Çünkü artık eski sevgilim bana nefretle bakıyordu. Sonra bi baktım biz tekrardan konuşmaya başladık. Onunda sevgilisi var benimde var ama kopamıyoruz birbirimizden. Sonra ben dayanamayıp eski sevgilimle konuşmaya devam ettim sürekli mesajlaşıp görüşüyodukta. Ama ben onun sevgilisinden ayrılmamasına bozuldum ve sürekli bunu sorun haline getirdim. Oda bana bir süre biz görüşmeyelim benim tanıdığım insan yok artık ddi. Sevgilisinden bi anda ayrılamayacağını vicdanının bunu kabul etmeyeceğini ve kızın çok iyi olduğunu anlatıp duruyor. Bana sürekli sabret dedi. Şimdi asıl sorum geliyor. Bende bugün bi bahane buldum ve tesisatçılar gelicek evde yanlız olcam acaba sen gelirmisin dedim. Oda yanlız kalma ben ayarlar gelirim dedi. İşlerini ayarladı. Yarın gelicek. Ben ona güzelce giyinip güzel bş yemek hazırlayıp romantik bi akşam yemeği ayarlamayı düşünüyorum. Sizce saçmamı?

Siz şu an sevgilisi olan bir adamı ayartmaya çalışıyorsunuz. Buradan bakınca görünen bu.

Sacmaligin da daniskasi. Eger gerçekten seviyorsa kendisi atsin adimlari, siz kendinizi kucultmeyin böyle basit hareketlerle

Merhabalar ben çok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Benim uzun bir süre önce bir ilişkim oldu çok sevdik çok eğlendik çok şey paylaştık. Sonra benim ailevi problemlerim oldu ve ondanda uzaklaştım ayrıldım. Aynı iş yerindeyiz uzun bir süre yüzüne bile bakmadım. O arada arkadaşlarımın zoruyka bi ilişkiye başladım. Çünkü artık eski sevgilim bana nefretle bakıyordu. Sonra bi baktım biz tekrardan konuşmaya başladık. Onunda sevgilisi var benimde var ama kopamıyoruz birbirimizden. Sonra ben dayanamayıp eski sevgilimle konuşmaya devam ettim sürekli mesajlaşıp görüşüyodukta. Ama ben onun sevgilisinden ayrılmamasına bozuldum ve sürekli bunu sorun haline getirdim. Oda bana bir süre biz görüşmeyelim benim tanıdığım insan yok artık ddi. Sevgilisinden bi anda ayrılamayacağını vicdanının bunu kabul etmeyeceğini ve kızın çok iyi olduğunu anlatıp duruyor. Bana sürekli sabret dedi. Şimdi asıl sorum geliyor. Bende bugün bi bahane buldum ve tesisatçılar gelicek evde yanlız olcam acaba sen gelirmisin dedim. Oda yanlız kalma ben ayarlar gelirim dedi. İşlerini ayarladı. Yarın gelicek. Ben ona güzelce giyinip güzel bş yemek hazırlayıp romantik bi akşam yemeği ayarlamayı düşünüyorum. Sizce saçmamı?
Saçma oldukçada çirkin

O adam ısrarla beni sevdiğini söylüyor. Bu kadar acımasız olmayın

sen sevgilinden ayrıldın mı ?
vicdan yapıp devam mı ettin yoksa?
başkasını seven insan asıl birlikte olmaya devam ettiği kişiye vicdan yapar ayrılır.. vicdan yapıp ayrılmamak olsa olsa bahane olur ..
adamın seni sevdiği yok kendini kandırıp boş yere ümitlenme.. o tercihini yapmış..

çok yanlış bi şey. onu rahat bırakın bence çünkü bu yaptığınız onu daha çok zor duruma sokuyor. ikilemde kalmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.

Konu nedense gerçekçi gelmedi ama eğer gerçekse...
Herşey her zaman sizin istediğiniz gibi olmuyor ve olmamalı da... Bu adamla ( iki kadını aynı anda idare edene ne kadar adam denir tartışılır ama!) bir şeyler yaşadınız ve bitti...
1. sevgilisi olduğunu bile bile tekrar görüşüyorsunuz ve sizin de sevgiliniz var? diğer 2 insanın vebali ne olacak ? özellikle hemcinsinize bunu nasıl yapıyorsunuz ?
2. O adam seni gerçekten sevse hayatına başkasını almazdı . yalnız kalmak istemiyorum diye cilve yaparsan her erkeğin aklına gelecek olan ilk şey onunda aklına geldi ve seni kullanacak... Olay bu kadar basit açık ve net...
Oh ya ne güzel bir dünya :) sevgili ol ayrıl. sonra başkaları olsun... aman da yapamadım olmadı geri dön.. benim aklım da midem de almıyor. size afiyet olsun :KK59:

Harika bir plan dememizi mi bekliyorsun acaba ?
Saçmalık ötesi adamın sevgilisi var , romantik akşam yemeği planı yapıyorsun. İsteyen hiç bir şeyi umursamaz yanınızda olur zaten. Ayrıca siz sevgilinizden ayrıldınız mı?

Back
X