• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliye sürpriz yapılmalımı?

Kimin eli kimin cebinde belli değil :confused:
İkinizde sevgililerinizi aldatmışsınız mesut olmayı beklemeyin.
Adam çift lavaşlı ilişki yürütsün siz pamuklara sarın ohh kebap.:kk77:

Adamin sevgilisi bunu ogrenip burada baslik acarsa, sizinle ilgili yorumumu o zaman o baslikta yapayim ben. Ya da yarin bir gun adam size, sizin su anda onun sevgilisine yaptiginizi yaparsa orada yorum yapayim. Ya da hic yapmayayim, siz vicdan musasebenizi yapin, varsa.

Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma bu bir. Eğer onun o kızdan ayrılıp ayrılmayacağını bilmek istiyorsan da bunu böyle gönlünü hoş ederek değil restini çekerek görebilirsin bu da iki. Yok ben böyle iyiyim diyorsan da zate sana denecek söz yok.

Sana bomba gibi bir sürpriz önerim var Eski sevgilin sana geldiğinde,evde gerçekten ;şöyle lavaboya doğru tamir için eğildiğinde, çatalı görünen cinsten tesisatçı olsa asıl sürpriz bu olur valla.
Eski sevgilin de zaten sana, eve gelen tamircinin gevşemiş contaları neyim sıkıştırmasını izlemeye geliyor ya.Sevgilinin de niyeti bişeyleri sıkıştırmak ama bunlar conta değil bil istedim.

O adam ısrarla beni sevdiğini söylüyor. Bu kadar acımasız olmayın
Siz bu kadar saf olmayın bence
Sevmek eylem gerektirir
Hani??
Diğer kıza karşı ciddi olduğuna eminim
Tesisatçıyla yalnız kalma diyor, bak az çakal değil
Sizin kendisiyle ne paylaşacağını çok iyi biliyor
Fırsatı da kaçırmıyor
Hata mı?
Evet kesinlikle!

:deli: adam sevgili yapınca kıymete binmiş yasak ilişkide tatlı gelmiş inş. Tekmeyi basar ötekiyle evlenir adamları elinizde tutamıyorsunuz sonrada ımı sıvıyırız :KK14:

Adam sizi sevse sevgilisini terk eder size dönerdi. Zaten kıza da saygısı yok ki sizinle takılıyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Bu durumu da kabul edecek kadına ne denir siz düşünün.

Adam olsun erkek olsun once ayrilsin sonra yap ne yapmak istiyorsan..kendine saygin olsun biraz 2. Kadinsin suan bilmem farkinda misin..resmi olarak onun sevgilisi.. seninle gizli gorusmesi seni sevdgni soylemesi vicdanimdam onu brakamiyorum demesi seni 2. Kadin pozisyonundan ckarmiyor..bu kadar da hafif olmayin yaa biraz gururunuz onurunuz olsun..madem seviyosun beni ayrıl ben beklerim seni de. bu sekilde gorusmek dogru degil de cok mu zor..supriz yapiyimmiymis..basitlige bak..herkes seveblr aşik olablir ama onurlu bi kadin once başkasninin sevgisine saygi duyar..o kadnin yerine koy kendini.ayrilsin kizdan ne halt ediyosanz edin ondan sora.tam birbirinize layiksiniz zaten

Başlığı gördüğüm gibi "HAYIR" dedim. Okuyunca da kararım değişmedi. Hayır böyle bi şey yapmayın :sinirli:

Olur bacım nolcak sanki kırmızı gecelik mumlar ohhh mis abi o gece yaşadı sabah tabi ki yengenin yanına sende tesisatçının omzunda ağla :KK53:

Voov süper bi fikir! Tebrik ederim seni.
Bir insan kendini anca bu kadar küçük düşürebilir herhalde.
Olur anacım neden olmasın gecelik falan da giy hatta, mum falan. Daha ayartıcı olur.
Tövbe YaRabbim ya.
Nefret edilesisiniz gerçekten.

canım o bence sımdılık kızla mutlu ınan onu sevmese kız hıssederdı ayrılırlardı.sevgılım eb ufak uzak dursa hemen tavrımı koyuyorum .yanı o kızda mırın kırın ederdı çocuk anlardı en basıtı.he dıyorsun nıye benle alakalı tam bıtırememıs olabılır senı.ınsanlar bı ıse baslıyorda bır sure alışamıyor eskı işyerıyle kıyaslıyor.bak sen tavır yapınca nasılda senle ayrılalıma getırmıs.bır de eve çağırıyorsun çok salakça bence... gurur ,haysıyet,ahlak yerlerde bır davranıs.sevgılı olsanız evde tesısatcı var yalnız kalmıyım gel desen bund hıc bır sorun yok.

Kardeş sen buna eski demişsin de bu bildiğin sevgili yani eskiliğimi kalmış.

Biz sizin gibilere halk arasında bi şey diyoruz da, neyse.

Back
X