- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz şu an sevgilisi olan bir adamı ayartmaya çalışıyorsunuz. Buradan bakınca görünen bu.
kak git ya saçmalama ne sürprizi...Merhabalar ben çok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Benim uzun bir süre önce bir ilişkim oldu çok sevdik çok eğlendik çok şey paylaştık. Sonra benim ailevi problemlerim oldu ve ondanda uzaklaştım ayrıldım. Aynı iş yerindeyiz uzun bir süre yüzüne bile bakmadım. O arada arkadaşlarımın zoruyka bi ilişkiye başladım. Çünkü artık eski sevgilim bana nefretle bakıyordu. Sonra bi baktım biz tekrardan konuşmaya başladık. Onunda sevgilisi var benimde var ama kopamıyoruz birbirimizden. Sonra ben dayanamayıp eski sevgilimle konuşmaya devam ettim sürekli mesajlaşıp görüşüyodukta. Ama ben onun sevgilisinden ayrılmamasına bozuldum ve sürekli bunu sorun haline getirdim. Oda bana bir süre biz görüşmeyelim benim tanıdığım insan yok artık ddi. Sevgilisinden bi anda ayrılamayacağını vicdanının bunu kabul etmeyeceğini ve kızın çok iyi olduğunu anlatıp duruyor. Bana sürekli sabret dedi. Şimdi asıl sorum geliyor. Bende bugün bi bahane buldum ve tesisatçılar gelicek evde yanlız olcam acaba sen gelirmisin dedim. Oda yanlız kalma ben ayarlar gelirim dedi. İşlerini ayarladı. Yarın gelicek. Ben ona güzelce giyinip güzel bş yemek hazırlayıp romantik bi akşam yemeği ayarlamayı düşünüyorum. Sizce saçmamı?
hayatımda bu kadar saçma ve küçük düşürücü bişey duymadım. Sana yazık ... sakın buna kalkışma ...Merhabalar ben çok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum. Benim uzun bir süre önce bir ilişkim oldu çok sevdik çok eğlendik çok şey paylaştık. Sonra benim ailevi problemlerim oldu ve ondanda uzaklaştım ayrıldım. Aynı iş yerindeyiz uzun bir süre yüzüne bile bakmadım. O arada arkadaşlarımın zoruyka bi ilişkiye başladım. Çünkü artık eski sevgilim bana nefretle bakıyordu. Sonra bi baktım biz tekrardan konuşmaya başladık. Onunda sevgilisi var benimde var ama kopamıyoruz birbirimizden. Sonra ben dayanamayıp eski sevgilimle konuşmaya devam ettim sürekli mesajlaşıp görüşüyodukta. Ama ben onun sevgilisinden ayrılmamasına bozuldum ve sürekli bunu sorun haline getirdim. Oda bana bir süre biz görüşmeyelim benim tanıdığım insan yok artık ddi. Sevgilisinden bi anda ayrılamayacağını vicdanının bunu kabul etmeyeceğini ve kızın çok iyi olduğunu anlatıp duruyor. Bana sürekli sabret dedi. Şimdi asıl sorum geliyor. Bende bugün bi bahane buldum ve tesisatçılar gelicek evde yanlız olcam acaba sen gelirmisin dedim. Oda yanlız kalma ben ayarlar gelirim dedi. İşlerini ayarladı. Yarın gelicek. Ben ona güzelce giyinip güzel bş yemek hazırlayıp romantik bi akşam yemeği ayarlamayı düşünüyorum. Sizce saçmamı?
düşüncelerime nazik kelimelerle tercüman oldun![]()