Eski sevgiliye uzaktan bakiyim derken yakalandim

Adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle, bence uzak durun. Ayrıldığınız biriyle konuşmak istememe kararınıza bile saygı duymuyor ve heyecanlı halinizden faydalanıyor.
Çok tatlı bir bayana benziyorsunuz, umarım yanınıza yakışacak birilerini bulursunuz

Tesekkur ederim.Malesef dediginiz gibi.Ama şu ani gelen hisler duygular yokmu yerle bir ediyor beni.

Gayet normal bakabilirsin gözlerin arayabilir.Kendine kızma. Sana değer vermeyene tekrar geri dönme. Mesaj atarsa bile cevap verme. Komik durumada düşmemişin gayet normal yaşananlar.

Adam gibi adam niyetini belli eder seni seviyorum derdi acaba kim gururlu bu durumda doğrusu erkeğin niyetini belli edip senin cevabı beklemesi ama ortalıkta o eski erkekler yok artık kadınlar erkek erkekler kadın davranışı sergilemek durumunda ortaya da sizin gibi fikirleri duyguları savrulmuş insanlar gelip kk fikir görüş alma derdinde ,ne yazık ki

Amca iyimi bari ay cok tatlı ya başlıgı okurken gülmekten öldüm. Hep aşktan bunlar bişi olmaz haftalar olmus ayrılmışsınız daha taze bence arkandan geldıne göre o da farkında ama kafana takma.

Ben beğendim bunu yaa o kadar yıllık evlilikten sonra bana hoş geldi güzelde olmuş cevap vermeyin dönesi olsa başka birşey yazardı sizin de aklınız hala onda o yüzden iletişimi kesmeniz lazım yoksa elinize baksa dönecek diyecek durumdasınız

Ay cok tatlısın ya:)
pOSetleri göstermen iyi olmus gkgfkgk

Eleman salak sanırım poseti gösterince ne havası olacak yani Dior Chanel poşeti falan mı
Bunun üstüne oturup mesaj mı yazmış bir de ne salak bir adam

ben olsam durumu kurtarmaya çalışırım sen de batırmışsın be konu sahibesi meyve poşetini ne göstericem , seni görünce günüm cenabet geçmesin diye kaçtım uğursuz herif bir daha bana yazma yazarım valla kendini ne sanıyorsa artık yerli Brad Pitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…