eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

sen acı çekme bence evinden de ayrılma taşınma başka yere. kadının kocası da garip geldi bana ne geniş adammış ama belki kadın kocasına bana asılıyor ben normal konustum baktım asılıyor sildim felan demiştir adamda umursamamıştır. ama eşinle konuş düşün taşın neden başka yere taşınmak istiyor bu kadar kolay mı iş ne olacak ayrıca 2 kere boşanmak suç değil ailende bunu anlar anlamasa bile bu senin suçun değil neden bu şekilde kendine yükleniyorsun? yapma bunu canım

öncelikle ALLAH cocuğunu kucağınıza sağlıklı bi sekilde almayı nasıp etsin...konuyu kapattık galiba ama benim psikolojim yerle bir oldu tabi içinden çıkamıyorum ama psikologa da gitmek istemiyorm

bence gereksız takıntı yapıyorsun sanmıyorum öle bır durum oluşacagını

eşin ev alma derdınde

bence sevgılı meselesını degılde borca gıreceksınız onu dert et kendınee

bosu bosuna dert arama canım benım yıpratma ailenı yuvanı huzurunuu

:34::34::34::34:

ben bundan 7 ay önce bi casus programla öğrendim herşeyi çok uzun hikaye şimdi anlatmak.kısaca şöyle anlatayım ben o kadının eşine dedim o da ne var bunda sadece arkadaşlar dedi ben ne kadar meshebiniz geniş sizi aldattı dedim adamda ben değil sen aldatıldın diyince kocamdan boşanmaktan vazgeçtim.

eee adam haklı çünkü onun eşi yüz vermemiş yani aldatmamış. ama sizin eşiniz ilanı aşk ederek ayrıldığı için pişmanlığını dile getirerek sizi aldatmış...:(

eee adam haklı çünkü onun eşi yüz vermemiş yani aldatmamış. ama sizin eşiniz ilanı aşk ederek ayrıldığı için pişmanlığını dile getirerek sizi aldatmış...:(

buna yüz vermemek mi diyosunuz siz illa yatmak değildir aldatmak onunla görüşebilmek için sürekli ortamlar yaratmış kadında bence o da suçlu

bence asla kabul etmemelisin..
geçengün bir mağazanın önünden geçerken eşim dediki "eski kız arkadaşım burada çalışıyordu" resmen delirdim.
burada çalıştığını biliyorsunda neden önüne kadar geliyorsun - getiriyorsun diye...

evet biraz daha iyiyiz .ama bende açtığı yaraları bi ALLAH bi ben biliyorum .ben hala unutamıyorum.ALLAHım sabır versin banada benim gibi olanlarada.ona hiç güvenmiyorum ara sıra casus proram kuruyorum sanalda bişeyler yapmıyo ondan eminim.

bence asla kabul etmemelisin..
geçengün bir mağazanın önünden geçerken eşim dediki "eski kız arkadaşım burada çalışıyordu" resmen delirdim.
burada çalıştığını biliyorsunda neden önüne kadar geliyorsun - getiriyorsun diye...

kabul edermiyim ben sadece bi ev almayım da nerede olursa olsun demiştim o an ama tahammül edemem.öyle paronoyak oldumki 59 plaka gördüğüm an onlar var sanıyorum içince :14:

Back
X