eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

kim abartıyo ben mi ?

evet..

kocanız size düpedüz aldatmış
onu sindirmişsiniz, onu sorgulamıyosunuz, o yüzden o konuda bişe söylemeyeceğim
ama mecidiyeköy ve sarıyer birbirine yakın yerler değil
konu başlığına bakınca sanki cidden yakın bi yer, aynı mahalle vs gibi bişe sanılıyor

Yahu arkadaşım, kocanın aklı da yüreği de başkasında bunun farkındasın, bir de eski sevgilisinin oturduğu muhitte ev almayı teklif ediyor, sen hala ev sahibi olma derdindesin. Ev borcuna girince eşim eve bağlanır mı, ondan vazgeçer mi, gibi taktiklerle eşinin dikkatini başka yöne çekip unutturmayı düşünüyorsun. Aklıma hani küçük çocuklarımızı yaramazlıktan vazgeçirmek için başka şeylerle dikkatini dağıtırız ya o geldi.

Eşini affetmişsin ama nasıl affettiysen eşin sana yediği halta rağmen böyle bir şeyi teklif edebiliyor. Seni fazlaca saf yerine koyuyor eşin bilesin...

Son düzenleme:
Buraya konu açtığınıza göre her fikre açıksınız demektir.:34:

Mantıksız bir şey söylemiyor kimse,siz görmek istemiyorsunuz ve üslubunuz hiç hoş değil.:19:

bi çoğunuz bu adamla nasıl yaşanır demiş.başka yolmu var??????????

sence yok mu başka yolu? silah zoruyla mı tutuyor seni ya da büyük bi aşkla mı bağlısın? arkadaşım yapma gözünü seveyim,kendine yazık ediyorsun.senin hayatın,nasıl istiyorsan öyle şekillendir.

hah kararın değiştimi diye soran biri çıktı çok şükür.bu saatten sonra isterse onun evine yerleşsin.bensiz hayatında ne hali varsa görsün

Son düzenleme:
sence yok mu başka yolu? silah zoruyla mı tutuyor seni ya da büyük bi aşkla mı bağlısın? arkadaşım yapma gözünü seveyim,kendine yazık ediyorsun.senin hayatın,nasıl istiyorsan öyle şekillendir.

suan aklımda tek bişey var bu evden kaçmak uzakta bi yakınımız yanında kalırım biraz sonra kendi düzen kurarım :(

hah kararın değiştimi diye soran biri çıktı çok şükür.bu saatten sonra isterse onun evine yerleşsin.bensiz hayatında ne hali varsa görsün

Bence siz bi sakin olun. Zira cok iyi görünmüyorsunuz. Bir doktora falan göründünüz mü? Ruh haliniz cok değişken

Ben biraz farklı yaklaşayım.

Eşin seni aldatacaksa her nerede oturursanız oturun aldatır. Koskoca insanlar için ilçe dediğin, semt dediğin nedir ki ? Evet ev aldır ama üstüne yaptır , üstüne yaptırabiliyorsanda evin nerede olduğunun önemi yoktur.

Belki kızacaksın ama eşin bu kadınla olmasa bile, başka biriyle mutlaka bu haltı yiyecek. Hiç olmazsa köşede güvencen olsun.

Son düzenleme:
canım biz burada sana boşan diye baskı yapmıyoruz,madem bu evliliği sürdürme yolundasın o zaman dikkatli ol ve oradan ev alma diyoruz.brada yazan şeylerle pat diye kara vermek falan normal şeyler değil.sakinleş lütfen.

bedeni benimle aklı hep onunla en azından ev sahibi olurum diye düşünüyorum ben.yapacak adam heryerde yapmazmı ha burda ha orda ???

inanamıyorum size

yani ben ev sahibi olayım da kocamın eski sevgilisine yakın olsun konuşup buluşmaları kolaylaşsın hiç önemli değil diyorsanız o zaman

gidin taşının da görün :ssz:

kusura bakmayın ben tam net anlatamamışım eşim bundan 7 ay önce onunla konuşuyormuş.ben casus programla yakaladım onun da eşine söyledim arkadaş onlar bunda ne var ben değil sen aldatılmışsın deyince ben boşanmadım o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.bu olayların üstünden 7 ay geçti konuşmadıklarına eminim suan ama dün böyle bi teklifte bulundu aklım karıştı...

o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.
kadın büyük bir hata yapmıştır aslında affedilmemesi gerekirdi ama benim eşim erkek elinin kiridir öylemi ????? Bir kadın olarak böyle düşündüğüne inanamıyorum. Kocanın evine bağlı ve sana saygı duyan bir erkek haline gelmesini beklemen çok tuhaf. Evi nerede isterseniz alın, adamı rahatlatmışsın bir kere, bu kadın aklında ise ne yapsan boş, yerin ne önemi var, birşey yapacaksa yapar.

melegimveben, eğer bu kötü olayı yaşamışsanız ve eşinizi affetmişseniz bundan sonrasını sorgulamak gerekiyor.

Yaşadığınızı yaşamışsınız ve bir şans vermişsiniz evliliğinize.. İnşaallah mutlu olursunuz.

Bu şans sırasında gözünüzün ve kulağınızın açık olması gerekiyor, dedektifliğe soyunup hayatı zindan etmek değildir bunun anlamı, bir daha kandırılmamanız için biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Arkadaşlardan biraz farklı düşünüyorum, aynı semtlerde değil alacağınız ev, yakınlık uzaklık neyi değiştirir ki ?

Kendiniz oturup değerlendirin, kocanızın o kadınla olan münasebetini, ''yakınlaşabilirler mi acaba'' sorularını değil, siz orada oturursanız mutsuz olur musunuz, herdaim aklınızda ''ya'' ile başlayan sorular gelecek mi v.s.

Önce bunları tartın sonra karar verin.. Birde illaki bu semte ait ev fiyatlarıyla başka birkaç semt fiyatlarıyla eşdeğerdir.

Birazda siz araştırın, emlakçılara sorun, eşinize teklifte bulunun.

Bir kadın kocasını affetip yoluna devam etmeyi tercih ediyorsa saygı duyulmalıdır.. Hazmedilmesi bu zor durumu yaşarken zaten yeterince yıpranıyor, onun içinde kolay değil.

Burada kocasını affedipte yoluna devam eden onlarca kadın bu yargıları okuyup tekrar tekrar üzülebiliyor.

Herkesin hayatı kendine..Kim ne yaşıyor, o an neden o kararı veriyor bilemeyiz ki ?
..

Ev konusunda da kendini garantiye almak istemesini anlıyorum. melegimveben, hangi şartlarda yaşamış, şuan bunu neden düşünüyor yalnızca o bilir.Bu kendini kandırmak bile olsa elindeki son şansının o olduğunu düşünüyor demek ki.

Çaresizlik herşeyi düşündürür insana.

Bu durumda ''eşim bunu yapar mı? '' diye düşünmeyin, ''bunu yaparsa ben mutsuz olur muyum '' diye düşünün.

Ne düşünürseniz düşünün ''ben''odaklı olsun düşünceleriniz. Bu affetme süresincede yalnız kaldığınızda hayatınızı idame ettirecek, yalnız kalmaya rest çekebilecek hale getirin.Bunun için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Allah kolaylık versin..İnşaallah hangi yolu seçerseniz seçin çok mutlu olursunuz.

Back
X