- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Telefonunu hatırlamıyorum ki çok oldu evinide biliyorum ama gitmek uygun olmaz belki taşınmıştırdaGelismeleri ekliyoruz! Adam instagrama yazmiyor olabilir. Telefonu yok mu??? Ev adresi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonunu hatırlamıyorum ki çok oldu evinide biliyorum ama gitmek uygun olmaz belki taşınmıştırdaGelismeleri ekliyoruz! Adam instagrama yazmiyor olabilir. Telefonu yok mu??? Ev adresi?
İçimi kemiren olgudan kurtulmuş olurumAramayin. Onun tekrardan kirilmasina, uzulmesine neden olur. Barismak niyetinde degilsiniz zaten. Nasil oldugunun ne onemi var.
Not atabilirsiniz posta kutusuna.Telefonunu hatırlamıyorum ki çok oldu evinide biliyorum ama gitmek uygun olmaz belki taşınmıştırda
O saçma olur üstelik dediğim gibi taşınmışta olabilirNot atabilirsiniz posta kutusuna.
O zaman teyit etmeniz gerekebilir, ama mektupla haberlesmek insagramdan daha cabuk olurdu.O saçma olur üstelik dediğim gibi taşınmışta olabilir
O zaman teyit etmeniz gerekebilir, ama mektupla haberlesmek insagramdan daha cabuk olurdu.
Aw bol sans diliyorum umarim geri donus olur hersey acikliga kavusur!!!!!Aynı şey sayılır bence ki akşam paylaşım yapmış sanırıö gün içinde dönevektir okuyup dönmesede belli olur
O hala eski o ise mutlaka nezaketende olsa döner bakalıAw bol sans diliyorum umarim geri donus olur hersey acikliga kavusur!!!!!
Bence sevgin ugruna yeterince savasmamıssın. Giden geleni aratır hesabı olmus. Benim esimde bosanmıs. Normalde her seyi sorun eden ben hic takmadım hala daha umrumda bile değil. Babam öğrendiğinde karsı cıktı olmaz dedi. Ben bi tanıyın araştırın dedim arastırdı gercekten pırlanta bir aile dedi. Ve esim ilk evliliğinde kötüyü gördüğü icşn beni cok sahiplendi sükür mutluyum onunla. Bir kere bile keske demedim ailem onu cok sevdi. Hep ne anlayışında oldum babama da savunurken baba benimde basıma gelebilirdi dedim. Bence gec degil kararını etkilemek istemem anne baba hakkıda ödenmez. Fakat insanın seveceği yanında huzurlu olacagı kişi nadir gelir bu hayatta.Birden bire içime düştü varlığı dolu dolu yaklaşık 1,5 seneyi beraber geçirdik. O evlenmiş boşanmıştı hani adam gibi adam derlerdi ya bu oydu işte.
Ailem ile tanışmıştı herkes çok sevmişti ama hala boşanmış olduğunu söyleyememiştik.
Ve en sonunda söyledik annem kıyameti kopardı bu iş olmaz diye çok ağladık beraber. Hatta annem ile dışarda ağlayarak ben onsuz yapamam bize yapmayın bunu bile demişti ben ise anne ne olur diye
Savaşcaz dedik ama anne baskısı ile yenik düştüm o ise benim şehrime taşınmıştı. Bende olmayacak diye tüm kapıları kapattım ona.
Çok uğraştı ulaşmaya yokmuş gibi hiç olmamış gibi davrandım hep
Bazen iş yerimin önüne gelirdi ben sms atıp defol git derdim
Ayrılık dönemi iki sevgilim oldu ikisinide ben bitirdim hatta birdefa el eleyken onu gördüm karşımda rengi mengi gitti olduğu yerde kalmıştı hiç umırsamdım
Kimse ama onum gibi güzel sevmedi beni onun verdiği değeri saygıyı veremedi
Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldumKendisi hala emin buradadır numarasını vs unuttum sosyal medyadan ulaşmayı bir yanım isterken bir yanım dur yapma belki oda hayatına birini almış mutludır bozma diyor
Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum![]()
Canım bizimkiler çok severdi onu taki boşandığını öğrenene kadar annem ortalıüı yıktık bi kaç ay savaş versim bende yoruldumBence sevgin ugruna yeterince savasmamıssın. Giden geleni aratır hesabı olmus. Benim esimde bosanmıs. Normalde her seyi sorun eden ben hic takmadım hala daha umrumda bile değil. Babam öğrendiğinde karsı cıktı olmaz dedi. Ben bi tanıyın araştırın dedim arastırdı gercekten pırlanta bir aile dedi. Ve esim ilk evliliğinde kötüyü gördüğü icşn beni cok sahiplendi sükür mutluyum onunla. Bir kere bile keske demedim ailem onu cok sevdi. Hep ne anlayışında oldum babama da savunurken baba benimde basıma gelebilirdi dedim. Bence gec degil kararını etkilemek istemem anne baba hakkıda ödenmez. Fakat insanın seveceği yanında huzurlu olacagı kişi nadir gelir bu hayatta.
Canım yorumları okurken bir sey gördüm sevgilinden mi ayrıldın yakın zamanda. Eger öyleyse su an birinin boşluğunu doldurmak icin mi aklına geldi bu kişi. Bosanabilir insanlar dedigim gibi bu senin basına da gelebilir ileride. Burda da var bir cok kisi.Canım bizimkiler çok severdi onu taki boşandığını öğrenene kadar annem ortalıüı yıktık bi kaç ay savaş versim bende yoruldum
İçimi kemiren olgudan kurtulmak amacım iyimi ne yaptı bu his nedir ?
Ayrılalı bayağı oldu benim hatta bu ara arkadaşcada olsa görüştüğüm biri var bu durum farklı içimi kemirip duruyor hali ile ona ulaşmak istedim durumunu vsbileyim boşanmış kişi bende olabilirdim benide sokağamı atacaktın diye az kavga da etmedim annemleCanım yorumları okurken bir sey gördüm sevgilinden mi ayrıldın yakın zamanda. Eger öyleyse su an birinin boşluğunu doldurmak icin mi aklına geldi bu kişi. Bosanabilir insanlar dedigim gibi bu senin basına da gelebilir ileride. Burda da var bir cok kisi.
Tabi canım aradan kaç ay geçmiş hayatıma biri girmiş onu görünce kolundan çıkıp tanımıyor gibi yapmalıydıö değilmi ? Ee hali ile iyi insan olurdumOna yeterince aci cektirmedinmi sence?
Yetmedimi?
Tekrar basami saricaksin.
Baskasinin koluna girip önunden salina salina yurumussun.
Gaddarlik bu.
Ama olan olmus.
Kinanmamali.
Ama.. eger tekrar bu ise kalkisirken hala annen istemeyecek bildigin halde.
O zmn dunyanin en kotu insanisin sen.
Tabi canım aradan kaç ay geçmiş hayatıma biri girmiş onu görünce kolundan çıkıp tanımıyor gibi yapmalıydıö değilmi ? Ee hali ile iyi insan olurdum
Yazdıklarımı anlamadığını düşünüyorum iyi geceler size yorumunuz için teşekkürlerNe diyorum ben size? " olan olmus" diyorum. Olmusla ölmuse care yok, eskileri konusmak bos isler.
Ama bundan snra ne yapmaliyim diye soruyosunz, bende " uzak durun, yeterince uzdunuz zaten" diyorum. Uzak dur o erkekten..
Yazdıklarımı anlamadığını düşünüyorum iyi geceler size yorumunuz için teşekkürler