Eski sevgiliyi arar olmak özlemek

Anliyorum. Keske sizde bizi anlasaniz.
Var sayalimki geri dondunuz o adama? Nolucak? Anneniz tamammi diycek?
" eh sey, x, biz senle yine basladik ama annem yine izin vermiyor' mu diyceksiniz?
Varmi sizde annenize rest cekmeye yurek?
Varmi sizde o erkegi seve bilicek yurek?
Bi sefer yiktiniz, bari ikinci seferi yapmayin. Ayrica atladim orati,sizce normalmi yani yuz ustu biraktigin erkegi karsinda gordugunde, yeni sevgiline sirnasmak? Cok normal evet tabi. Size gore normal. Tabikide orda azda olsa saygi gostericektiniz yasanmisliklara. Bunu ona borcluydunuz onu yuz ustu biraktiktan snda. Daha nerde yanlis yaptiginizi bile bilmezken gelmis burda sizi anlamadigimizi soyluyorsunz. Oysaki anlamayan sizsiniz. Olayi anlamiyosunz. Mevzuyu anlamiyosunuz. Onun canini ne kdr cok yaktiginizi anliyamiyorsnuz. Insallah egoist davranip ona mesaj attiginizda beyfendi size yuz vermez. Cunku hak etmiyosunuz.
Hala geri dönmek demeniz beni anlamadığınızın bir kanıtı ayrıca anlamadığımızı değil anlamadığınızı söylüyorum

Boşanmış diye terketmek nedir? Sizin başınıza gelmeyeceğini ne malum bir de defol diye mesaj atmak nedir ?
Ben de boşandım şimdiki eşim hiç evlenmemis biriydi ve annesi dahil birçok kişi istemedi. Eşim bin kat daha sarıldı o dönem bana. Öyle defol diyecekti,annesi istemiyor diye terkedecek ti sonra yine arayacakti vs vs bunları yapsa sadece yüzüne tukururdum. Biraz olsun o adama değer verdiyseniz ölene dek uzak durun.

Durumu hic iyi olmayabilir. Ama dedigim gibi bir yetiskin olarak ozur dilemek, olayin agirligini azaltabilir.
Aman sakin bir daha hassas adamlari kirmadan haraket edin. Onlar kadinlar kadar guclu degiller. Kadinlar onlarin kalbi sanki celikten yapilmis gibi davraniyorlar cok cok yanlis. Depresyonla bas edemez ve kendilerine zarar verebilirler. Tecrubeden konusuyorum, cok dikkatli olun.

Kalpten gidebilir bir de o var.

Ahahaha yine sizin eğlenceli yorumlarınız...

Sizinki anne baskısına yenik düşmekten öte bir şey. Ayrılmanında bir adabı var sonuçta. Defol git demeler yeni sevgili ile nispet derecesinde tavırlar. İçinizden bir canavar çıkmış resmen. Bunun anne baskısı ile falan alakası yok. Sizin için şehir değiştirmiş adamdan helallik isteyip ayrılmak dururken bu tavırlar ne Allah aşkına?
Tabiki de aramayın adamı. Olur da o da bir salaklık yapar geri döner. Yazık yani.
ay hakikaten o_O

Ok yaydan çıktı bir kere maalesef ve geri dönüşte yaptı bana iyi olduğunu belirtmiş bişeyler daha işte yüzyüze de görüşecez

Şu an Merkür retro soran arkadaşlara derim hep eskilerden dönüşler olur ama geldikleri gibi giderler aranızdaki hesabı kapatın yüzleşin salın gitsin diye. Umarım seninki iyi sonuçlanır. Yarım kalmış bişeyler.

Şu an Merkür retro soran arkadaşlara derim hep eskilerden dönüşler olur ama geldikleri gibi giderler aranızdaki hesabı kapatın yüzleşin salın gitsin diye. Umarım seninki iyi sonuçlanır. Yarım kalmış bişeyler.
Amacım o alıp karşıma konuşmak bazı eylemleri neden yaptığımı ifade etmek hemde kendisinin ne halde olduğunu görmek

Kapanmis defterleri acmak kimseye fayda getirmez dun bosanmis diye istemeyen annen yine istmeyecek ne degisti ? Sirf senin ozlemin tavan yalti diye kafa karistirmaya gerek yok yoluna bakmalisin artik.

bence son derece bencil davranıyorsunuz. adam sırf boşandı diye etmediğiniz kalmamış bir de üstüne özledim arayayım. sonra ne olacak? adama acı çektirip egonuzu mu tatmin edeceksiniz, aileniz ezecek yine adamı. ne hakkınız var yani. kimse kaderini kendi yazmaz. yarın siz de boşanmak zorunda kalabilirsiniz. sizi istemeseler o zaman gelip buraya konu açarsınız istenmiyorum boşandığım için diye. yazık günah ya uzak durun ki o da kendisini hakeden birini bulup mutlu olsun. bencillik etmeyin.

Niye söyleniyo ki karşı tarafın eski medeni halleri aileye...
10 kere boşansın ben kabul ettikten sonra aileye lokum yemek düşer...hadi çok cins bi ailen varsa bu konuda söylemezsin olur biter....kime ne ya...onlar mı evlenecek

bence son derece bencil davranıyorsunuz. adam sırf boşandı diye etmediğiniz kalmamış bir de üstüne özledim arayayım. sonra ne olacak? adama acı çektirip egonuzu mu tatmin edeceksiniz, aileniz ezecek yine adamı. ne hakkınız var yani. kimse kaderini kendi yazmaz. yarın siz de boşanmak zorunda kalabilirsiniz. sizi istemeseler o zaman gelip buraya konu açarsınız istenmiyorum boşandığım için diye. yazık günah ya uzak durun ki o da kendisini hakeden birini bulup mutlu olsun. bencillik etmeyin.
2 yil görüştüğüm biri vardi ailesi sirf bosandim diye istemeyince ayrildik 3 ay sonra yalvar yakar dondu pismanim diye affettim ama sonuc aynisi oldu sonucta aile hala istemiyordu bu sefer ben ayrildim kimsenin sirf kendi duygulari icin karşısındakine haksizlik etmemesi lazim. Suan esimin ilk evliligi ailesi evliligim icin tek kelime yorum yapmadi oncesi onemli degil dediler 1~0 onde başladılar gozumde iyiki gelgitli devam etmemisim cok mutluyum.

21. Yuzyilda daha insancil, daha sevgi dolu ve anlayisli bir millet olmanizi diliyorum.
AMIN.

Buraya yazip konu sahibini elestirenler o kadar dar goruslu ve o kadar kisitli bir duygu yelpezesine sahipler ki cok aciyorum!

Back
X