Eski sevgiliyi arar olmak özlemek

2 yil görüştüğüm biri vardi ailesi sirf bosandim diye istemeyince ayrildik 3 ay sonra yalvar yakar dondu pismanim diye affettim ama sonuc aynisi oldu sonucta aile hala istemiyordu bu sefer ben ayrildim kimsenin sirf kendi duygulari icin karşısındakine haksizlik etmemesi lazim. Suan esimin ilk evliligi ailesi evliligim icin tek kelime yorum yapmadi oncesi onemli degil dediler 1~0 onde başladılar gozumde iyiki gelgitli devam etmemisim cok mutluyum.

yani insanlara acı çektirmenin bir anlamı yok. herkesin derdi kendine yetiyor zaten. boşanmak başlı başına zor bir travma zaten. bir de milletin sapan saçma düşünceleri egoları bencillikleriyle mi uğraşacak bu insanlar.

Bence şuan hayatınızda biri yok diye onu özlüyorsunuz şuan bir meşgaleniz ya da sevgiliniz olsa aklınıza gelmez. Bence onu gerçekten sevmiyorsunuz 2 sevgili yapmışsınız bir de maaşallah. Aklı varsa dönseniz de kabul etmesin sizi

Buraya yazip konu sahibini elestirenler o kadar dar goruslu ve o kadar kisitli bir duygu yelpezesine sahipler ki cok aciyorum!

burada konu sahibinin bencilce tutumu eleştiriliyor farkına varamadınız galiba. bence siz adama acıyın. adamı paspas etmişler, tekrar aynı acıyı yaşatmak için harekete geçsem mi deniyor. siz buna dar görüşlülük dersiniz başkası empati der. her konuya kadınlar lehine bakmak zorunda değiliz. objektif değerlendirebilmek gerek. adam boşanmış zaten . kim bilir neler yaşadı o süreçte. bir de bunun için yargılandı, dışlandı, hor görüldü. kadının ailesi şimdi el üstünde mi tutacak adamı. geniş duygu yelpazenizle bir daha düşünün isterseniz.

Bence şuan hayatınızda biri yok diye onu özlüyorsunuz şuan bir meşgaleniz ya da sevgiliniz olsa aklınıza gelmez. Bence onu gerçekten sevmiyorsunuz 2 sevgili yapmışsınız bir de maaşallah. Aklı varsa dönseniz de kabul etmesin sizi
Bence siz karşınızdakini tanımadan ne yaşadığını bilmeden meşgalesi olup olmadığını bilmeden sırg yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz kaldı ki ben sebebimi yazmışım o kadar bu size son yorumum iyi bayramlar

burada konu sahibinin bencilce tutumu eleştiriliyor farkına varamadınız galiba. bence siz adama acıyın. adamı paspas etmişler, tekrar aynı acıyı yaşatmak için harekete geçsem mi deniyor. siz buna dar görüşlülük dersiniz başkası empati der. her konuya kadınlar lehine bakmak zorunda değiliz. objektif değerlendirebilmek gerek. adam boşanmış zaten . kim bilir neler yaşadı o süreçte. bir de bunun için yargılandı, dışlandı, hor görüldü. kadının ailesi şimdi el üstünde mi tutacak adamı. geniş duygu yelpazenizle bir daha düşünün isterseniz.
Siz konuyu ve konu içinde yazdıklarımı okuyun amacım ne algılayın bence öncelik ile sonra saldıracak yer ararsınız sizede son yorumum iyi bayramlar

Ok yaydan çıktı bir kere maalesef ve geri dönüşte yaptı bana iyi olduğunu belirtmiş bişeyler daha işte yüzyüze de görüşecez

bravo size. umarım sizin de ailenizin de adama aynı aşağılamaları yapmaya fırsatınız olmaz.

Siz konuyu ve konu içinde yazdıklarımı okuyun amacım ne algılayın bence öncelik ile sonra saldıracak yer ararsınız sizede son yorumum iyi bayramlar

amacınızı anlamak için alim olmaya gerek yok. saldıracak yer aradığım da yok. adama karşı tutumunuza sinirlenmiş olabilirim en fazla. zaten bu konuya yazacak başka sözüm de olamaz. umarım o adam yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmaz. size de iyi bayramlar.

Buraya yazip konu sahibini elestirenler o kadar dar goruslu ve o kadar kisitli bir duygu yelpezesine sahipler ki cok aciyorum!

Size mi kaldı acımak? Hey Allahım ya.. Herkes görüşünü söylemekte özgür 70 milyon insan var herkes bir düşünemez ki asıl farklı fikirlere sizin kafanız dar ki size yanlış gelen görüşlere hemen parlıyorsunuz, üstüne bir de acıyorsunuz.

Bence siz karşınızdakini tanımadan ne yaşadığını bilmeden meşgalesi olup olmadığını bilmeden sırg yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz kaldı ki ben sebebimi yazmışım o kadar bu size son yorumum iyi bayramlar

Bence demişim zaten bu benm görüşüm. Bana anlatılan kadara yorum yapıyorum her ayrıntısına kadar elbetteki bilemem ne yazdıysanız ona yorum yaptım. Size de iyi bayramlar hakaret ya da kötü bir şey söylediğimi de düşünmüyorum kırıldıysanız kusura bakmayın

Bencil degil ki! Iki sevgili parazit olmus, annesi ve ailesi baski yapmis. O sartlar altinda savunmaya gecip adami uzaklastirmis ama asil niyeti o degilmis ki! annesi onun aklini ele gecirmis. Bu kadar on yargili olmayin. Simdi ozur dilemek istemis ne var bunda? Insan yaptigi yanlisi anlayip duzeltmek istemez mi. Robot muyuz biz.

benim konuyu idrakım sizin ve ailenizin adama karşı tavırlarınızı değiştirebilseymiş keşke. ama yaşanmış yaşanmıştır. yine de mutlu olmanızı dilerim.
Bu cevabınız beni haklı çıkartmaya yetiyr hoşvakalın

Oyun değil bu duygular sevgiler olmamalı bence bu kadar basit ama olan olmuş artık.arasanız aileniz yine karşı çıkacak yine hüsrana uğrayacak belkide

Bu cevabınız beni haklı çıkartmaya yetiyr hoşvakalın

konuda size tepki gösteren herkese benzer şeyler yazmışsınız ve çoğunluk tepki göstermiş zaten. tepki sebepleri de hep aynı iyi analiz edin. burada her zaman duymayı istediklerinizi duyamazsınız. bu durum insanlarda algı problemi olduğunu da göstermez. hepimiz kadınız ve benzer tecrübeleri gördük yaşadık. ister bu kadınların anlama sıkıntısı yaşadığını düşünür kulak tıkar yolunuza bakarsınız ister burada söylenenleri dikkate alırsınız keyfiniz bilir. siz yine de burada yazılanları o kadar küçümsemeyin bence.

Beni bu kadar uzen bir insan umrumda olmazdi. Hayatima bakmisken gunah cikartmak icin yine beni kullanmasi, gecmisi gun yuzune cikarmasi irite ederdi hatta. Ben bu bencili nasil sevmisim diye kendime gicik olurdum.

Beni bu kadar uzen bir insan umrumda olmazdi. Hayatima bakmisken gunah cikartmak icin yine beni kullanmasi, gecmisi gun yuzune cikarmasi irite ederdi hatta. Ben bu bencili nasil sevmisim diye kendime gicik olurdum.
Yani baski altinda telasla alinmis kararlari goz ardi ederdiniz... oyle mi?

Yani baski altinda telasla alinmis kararlari goz ardi ederdiniz... oyle mi?
Ya hu tabiki de. Insanda yaralar aciyor bu seyler. Tum hayatini sekillendiriyor. Karsimdaki insan guclu olamadi, karsi koyamadi diye bana bu aciyo yasatiyor. Guya hayatima bakayim diye iyice abartiyor hatta? Insanlara, aska, hayata olan bakis acimi degistirir muhtemelen bu hayal kirikligi. Acik konusayim cani cehenneme derdim ben olsaydim. Boyle biri olmustu defalarca ozur dilemek istedigi, gunah cikartmak icin pazarlari kilisiye yallah dedim her seferinde. Kimi ben gibi sert tepki vermez ama icinde o insan daha da kuculur. Asla affetmem ben olsam konu sahibinin yaptigini. Bana yazmasi da beni cok rahatsiz ederdi mesela.

konuda size tepki gösteren herkese benzer şeyler yazmışsınız ve çoğunluk tepki göstermiş zaten. tepki sebepleri de hep aynı iyi analiz edin. burada her zaman duymayı istediklerinizi duyamazsınız. bu durum insanlarda algı problemi olduğunu da göstermez. hepimiz kadınız ve benzer tecrübeleri gördük yaşadık. ister bu kadınların anlama sıkıntısı yaşadığını düşünür kulak tıkar yolunuza bakarsınız ister burada söylenenleri dikkate alırsınız keyfiniz bilir. siz yine de burada yazılanları o kadar küçümsemeyin bence.
Herkese ?? Size ve diğer bir arkadaşa yazdım sadece tabi herkes fikrini beyan edebilir ama daha konuyu okumamış gibi cevap veriyorsunuz amacınızı anlamak güç iatediğinzi yazın çizin ne diyeyim size ?

Back
X