eski sevgiliyi hatırlamak

haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önce
Kan davası yok ya
boşanmak anormal bir durum mu yani
biri boşandı diye aileyi genellemek çok mantıksız

yani 40 yıl önceki olaylar düşününce çok mantıksız gerçekten ama bnu aileme anlatmak olağanüstü zor dinlemezler bile

6 Yıldır ayrısınız hayatınıza devam edin. Neden ızdırap çekiyorsunuz!

Seviyor muyum sevmiyor muyum nasıl bir sorudur?
Bunu soruyorsan sevmiyorsun demektir.
Sevmek başka bir olay. Sevdiğinde seviyorum dersin direkt.
Seviyor muyum sevmiyor muyum diye sormazsın.
Bilirsin net olarak.

Boşluktan oluyor bunlar. Keşke başka insanlarla tanışsan.

Gerçekten sizin yorumlarınızı gordukçe çıldırıyorum.İnsanların dertleri uzerinden dalga geçerek dikkat çekmeye çalışmak ne kadar seviyeli bir hareket acaba?
Banlanacaksam da banlanayım ama şu tavrınız deli ediyor beni ve eminimki bu konuda yanlız değilim.
Size ne insanların yaşından? Yapıcı cumleler kyrmak yerine ne bu çaba? İnsanlar dertlerini anlatıyorlar buna saygınız yok mu sizin? Yaptığınız gerçekten ayıp bir davranış.
Ve emin olun siz her konuda yaş kaç yok ikinizde mi şu yaştasınız deyince hiç kimse ay Zıpzıp ne alemsin demiyor.Aksine insanların sinirlerini zıplatıyorsunuz.

Bence artık kalan hisler sevgi değil. Alışkanlığa olan özlem. 6 yıldır kimse girmedi hayatıma dediniz, uzun bir süre bu. Hayatınıza birini dahil ettiğinizde, o aşk hissini tekrar yaşadığınızda şu an içinizde kalanların sadece ilişkiye olan özlem olduğunu daha iyi anlayacaksınız kanımca

6 yıl olmuş, evlense çocuğu okula gidiyor olacaktı, uzatmanın anlamı yok bence.

Sevgi boyutundan çıkıp takıntı haline gelmiş mesele.
Hayatınıza bakın artık.

Back
X