• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi nasıl unuturum?

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Daha önce burda kou açmıştım ilişkimizin doğruluğu adına bugün ise ayrıldık şimdi arkadaş kalalım dedi tamam dedim ayrılık sebebimiz ise tam olarak anlayamadım onun mutluluğu için küçük şeylerden vazgeçemiyormuşum işte her neyse daha önce bi kaç kez ayrıldık ama şimdi tamamen unutmak istiyorum bunamadıkça onu nasıl unutabilirim?

Bende aynı durumdayım yeni ayrıldık unutmam gerekiyor ama kolay değil herşeyin olan bi insan bi anda yabancı oluyor... Başka şeylerle uğraşıp hatırlamamaya çalışcaz hatırladıkça düşündükçe çok acı oluyor. Acıyı erteliyorum ben sürekli umarım bi yerde patlak vermez...

arkadaş olmayada karar verme. eski sevgiliden dost olmaz çünkü :ssz:
onu görme, telini sil, sosyal paylaşım sitelerinden engelle.

Bence de onu unutmayı gerçekten istiyorsan arkadaş olmayı düşünme bile. İlişki yaşadığın bir insanla arkadaş olamazsın, hele ki sevgin hala devam ediyorsa. Çünkü onu her gördüğünde eski günleri hatırlıcaksın bu da kendine yaptıgın bir işkence olucak.

Eski sevgili,yeni arkadaş olmaz.Onunla ilgili hatıraları,duygu ve düşünceleri koy bir sepete ve hayal denizine salla gitsin.Önüne bak.İstemeyeni isteme.Senin için öncelik sensin.Sen olmalısın.

2 ay önce aynı şeyi yaşadım. nişandan döndüm birbirimize affedilemez bi hata yapmadık arkdaş kalalım dedi. tamam dedim. tam 2 ay ne aradım ne o aradı ama paylaşım sitelerinden sürekli takip ettim, o da etmiştir.. nitekim 2. ay karar verdim (bi kaç saniye sürdü karar vermem asla silmezdim) böyle bi ayrılık olmaz. sürekli kafam geri dönüşünde. sildim gitti. dönse affedicem çünkü gerçekten dış kaynaklıydı sorunlarımız ama yinede madem ortada bi vazgeçiş var silmen lazım. varsayalım ki hayatına biri girdi onun veya sen birine ilgi duydun şua için erken ama ilerde olacak şeyler. o zaman silmen daha çirkin sen cepte bekliyodun gibisinden. sil gitsin unutmaya bi yerden başlaman lazım

Back
X