• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliyi özlemek

Terslemelerin nasil oluyordu mesela? Örnekler verebilir misin cok rica ediyorum
Nasılsın? derdi Sanane? derdim :-) Her zaman değil ama arada yapardım bunu.
Ne zaman evleniyosun taliplerin çoktur derdi "evlenmeyi düşünsem bile sana söyleyecek değilim" derdim. :KK70:
Bunlar gibi şeylerdi işte. Ama hepsi geride kaldı şükür :KK37:

Ne zaman evleniyosun taliplerin çoktur derdi "evlenmeyi düşünsem bile sana söyleyecek değilim" derdim. :KK70:

Yaslariniz kac peki su an? Evlendiniz dimi?

Bide yani cogunlukla normal bir arkadasinmis gibi mi cevaplar veriyordun yoksa daha cok "kizgin" bir arkadas gibi mi?

Bide yani cogunlukla normal bir arkadasinmis gibi mi cevaplar veriyordun yoksa daha cok "kizgin" bir arkadas gibi mi?

Bide bunlari yaparken pes etmesinden, tamamen vazgecmesinden korkmadin mi?

Bide yani cogunlukla normal bir arkadasinmis gibi mi cevaplar veriyordun yoksa daha cok "kizgin" bir arkadas gibi mi?[/QUOT
Genellikle normal arkadaş gibi.

Hesap falan sorma tarzi seyleri yapmiyodun dimi bu siralarda, yani nereye gidiyosun, kimlerle gidiyosun gibilerinden, bide onu ve yaptiklarini merak etmiyomus gibi davraniyodun sanirim degil mi?

Genellikle normal arkadaş gibi.

Hesap falan sorma tarzi seyleri yapmiyodun dimi bu sürede, yani nereye gidiyosun, kimlerle gidiyosun gibilerinden, bide onu ve yaptiklarini merak etmiyomus gibi davraniyodun sanirim degil mi? Yoksa ona neler yaptigini kimlerle takildigini falan soruyomuydun ve kiskanclik belirtisi gösteriyomuydun?

Hayır korkmadım. Giderse kendi bilir dedim. Kaderimde varsa onu yaşarım zaten, yoksada yapacak bir şey yok dedim hep.

Hesap falan sorma tarzi seyleri yapmiyodun dimi bu sürede, yani nereye gidiyosun, kimlerle gidiyosun gibilerinden, bide onu ve yaptiklarini merak etmiyomus gibi davraniyodun sanirim degil mi? Yoksa ona neler yaptigini kimlerle takildigini falan soruyomuydun ve kiskanclik belirtisi gösteriyomuydun?
Hayır hiç sormazdım. Aslında merakta etmiyordum : )) İyice kendini dinlesin, başkalarını tanımaya çalışsın, benim kıymetimi anlar zaten diye düşünüyordum. Ki öylede oldu. :KK14:

Hayır korkmadım. Giderse kendi bilir dedim. Kaderimde varsa onu yaşarım zaten, yoksada yapacak bir şey yok dedim hep.

Hayır hiç sormazdım. Aslında merakta etmiyordum : )) İyice kendini dinlesin, başkalarını tanımaya çalışsın, benim kıymetimi anlar zaten diye düşünüyordum. Ki öylede oldu. :KK14:

O sana soruyomuydu peki? Nerdesin, yada nereye gidiyosun, yada kim var yaninda vs bu tarz yada baska kiskanclik belirtileri gösteriyomuydu?

O sana soruyomuydu peki? Nerdesin, yada nereye gidiyosun, yada kim var yaninda vs bu tarz yada baska kiskanclik belirtileri gösteriyomuydu?
Nadirende olsa soruyordu. Biz daha çok hayatımızın akışıyla ilgileniyoduk.
Nerdesin, kiminlesin'den ziyade işlerin nasıl, sınavları ne yaptın, annen baban nasıl gibi daha samimi sorular soruyorduk.
Çünkü bana "nerdesin kiminlesin" tarzında sorular sorsa "hangi sıfatla soruyosun" derdim. Beni tanıdığı için belkide, sormazdı. Tanıştırıldığı birileri olduğunu bildiğim halde hırçınlaşmadım hiç. İnşallah hayırlısı olur hakkında dedim hep.
Bende tanışıyordum birileriyle. Nasip işte...

Nadirende olsa soruyordu. Biz daha çok hayatımızın akışıyla ilgileniyoduk.
Nerdesin, kiminlesin'den ziyade işlerin nasıl, sınavları ne yaptın, annen baban nasıl gibi daha samimi sorular soruyorduk.
Çünkü bana "nerdesin kiminlesin" tarzında sorular sorsa "hangi sıfatla soruyosun" derdim. Beni tanıdığı için belkide, sormazdı. Tanıştırıldığı birileri olduğunu bildiğim halde hırçınlaşmadım hiç. İnşallah hayırlısı olur hakkında dedim hep.
Bende tanışıyordum birileriyle. Nasip işte...

Sende tanistigini söylediginde o ne diyordu peki?

Sende tanistigini söylediginde o ne diyordu peki?
Kızıp bir süre mesaj falan göndermiyordu. Sonraki mesajı "naptın, evlendin mi?" oluyordu :-)
"ne evlenmesi be? evlilik öyle kolay bi şey mi?" diyordum ve muhabbet etmeye başlıyorduk :KK37:

Kızıp bir süre mesaj falan göndermiyordu. Sonraki mesajı "naptın, evlendin mi?" oluyordu :-)
"ne evlenmesi be? evlilik öyle kolay bi şey mi?" diyordum ve muhabbet etmeye başlıyorduk :KK37:

Yani sana direkt kiziyomuydu, yoksa sana bi süre mesaj yazmamasindan mi tahmin ediyodun kizdigini?

Yani sana direkt kiziyomuydu, yoksa sen bi süre mesaj yazmamasindan tahmin ediyodun kizdigini?
Kızdıktan sonra mesaj atmıyordu :KK14:

Konuyu mahvettiğimizin farkında mısın zipzip? Resmen ikimiz yazışıyoruz. Merak ettiklerini özelden sor istersen :-)

zaman zaman benim de eski sevgili krizim tutuyor ama sonra geçiyor.
şuan mutluyum.
bir kez olmayan birşey sonradan da olmuyor.
denemiştir.

zaman zaman benim de eski sevgili krizim tutuyor ama sonra geçiyor.
şuan mutluyum.
bir kez olmayan birşey sonradan da olmuyor.
denemiştir.
Ortada ciddi bir mesele varsa ve bu yüzden bitmişse evet katılıyorum size.
Ama tırı vırı meselelerden bitmişse yeniden denenebilir bence :KK37:

Back
X