Eski sevgiliyi sosyal medyadan takip etmek

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu an onu unutmaya çalışıyorum ama gelin görün ki hem facebooktan hem de twitterdan onu sürekli takip etmeden duramıyorum. Sürekli kendime sözler veriyorum. Bir daha bakmıcam diye ama sonunda dayanamayıp bakıyorum. Paranoya oldu bende. Resmine veya durumuna yorum yapan beğenen kızları da araştırıyorum. Yaptığım şey yanlış biliyorum ama engel de olamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek birileri var mı ?

Daha 1 ay olmuş ayrıldığınız. Şuan bunları yapman, takip etmen bana çok doğal geliyor.. Kendine yeni hobiler bulmaya çalış, yeni arkadaşlar edin, başkalarıyla ilgilen bir süre sonra "aa ne kadar uzun zamandır bakmıyorum ya" demeye başlayacaksın.. :)

Hangimiz yapmadık ki :KK16: Takıntıya dönüşmediği sürece normal bence. Ya da aynılarını yaptığım için bana öyle geliyor.

Kendim yazdim sandim bian konuyu. Daha az önce baktım ortak arkadaşımızla yorumlasmislar. O kadar sinir oldum ki offf cildircam suan. Iki ay oldu bizde ayrilali. Engel olmak istiyorum bende kendime. Bakmak istemiyorum ama bakmadanda edemiyorum. Biliyorum cok yanlis napsamda düzeltebilirim kndimi :(

abde seni çok iyi anlıyorum. Hoşlanmadığım bir şey gördüğüm zaman sinirden kendimi yiyorum. Engelliyorum sonra dayanamayıp engeli kaldırıyorum. Eskiden her şey daha kolaymış sanırım. Ne yaparlarsa yapsınlar göz görmüyormuş. Teknoloji bazen iyi gelmiyor.

Kendine engel olmaya calıs sonucta bitmis gitmis. Kendi yasantına adapte olmak eski iliskinden arınmak istiyorsan bunu yapman sart. Yoksa takıntıya dönüsür :KK63:

Bütün sosyal hesaplarını kapat biraz kendini kontrol et sonra yine açarsın onun hesabına bakmamak suretiyleeeee

abde seni çok iyi anlıyorum. Hoşlanmadığım bir şey gördüğüm zaman sinirden kendimi yiyorum. Engelliyorum sonra dayanamayıp engeli kaldırıyorum. Eskiden her şey daha kolaymış sanırım. Ne yaparlarsa yapsınlar göz görmüyormuş. Teknoloji bazen iyi gelmiyor.
Böyle mutlu olduğunu görünce mesaj atip tum morelini bozmak istiyorum. Kalbim yerinden cikcak gibi o an evhamli carpio bi 5 saniye falan. Allahim bitsin artik bu yirmi gun sonra ayni sehirde olcaz ve ortak arkadaşlarım onunla sık sık görüşüyor. Adini duymak istemiyorum diyorum sonra yine iki gun sonra faceden bkiorum :(

Amaan ayrılalı 2 yıl oldu, sevgilim var ama arada hala meraktan bakıyorum :KK53:
Hatta onun da sevgilisi var kızın soyağacını çıkarıcam yakında :-)

kafanda tam olarak bitremediğin için bakıyo olabilr misin canım tekrar ona dönme gibi düşüncelerin varsa bu yüzden olabilir kesin bitirdiysen ama kesinlikle bakma insanın morali bozuluyor

Engelle. Açmamak içinde ex'in senin onu engelleyip, kaldırdığını farkettiğini düşün ve hakkında 'yazık bakmamak için engelliyo ama dayanamıo açıyooo' diye düşündüğünü düşün

[QUOTE="joli_joli, post: 36765044, member: 130505kafahdaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu an onu unutmaya çalışıyorum ama gelin görün ki hem facebooktan hem de twitterdan onu sürekli takip etmeden duramıyorum. Sürekli kendime sözler veriyorum. Bir daha bakmıcam diye ama sonunda dayanamayıp bakıyorum. Paranoya oldu bende. Resmine veya durumuna yorum yapan beğenen kızları da araştırıyorum. Yaptığım şey yanlış biliyorum ama engel de olamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek birileri var mı ?[/QUOTE]
Kafayi takmissan care yok karsina ondan daha cok kafayi takcagin biri cikana kadar

kesin oda senin hesabına bakıyordur herkes bakar çok çok gamsız olması lazım bakmaması için.

Back
X