Eski sevgiliyi sosyal medyadan takip etmek

Kendini şartlandırma bende bakıyorum arada 3 yıl olmasına rağmen.
Teknoloji işte bir tık ötende olduğunu bilerek sabretmek zor
Zamanla azalır hayatına biri girerse muhtemelen geçer

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel :) Sanırım hayatıma yeni biri girinceye kadar bu durum böyle devam edecek.

engelleyince de sanki onu çok önemsiyormuş gibi olmaz mı ?
Yok canım nerden bilecek engellediğini? O seni umursamıyorsa zaten fark etmez bile. Ayrıca artık onun ne düşündüğünü önemseme bence, kendi ruh sağlığın için engelle diyorum.

iyi dee engellemek de açmak da bizim elimizde olduğuna göre, ben ne kadar engellsem de zayıf bir anımda açıyorum hemen engeli. keşke facebook biz isteyince kendi yöntemleriyle engellese, ve biz de o engeli açamasak sadece onlar açabilse :KK53::KK53::KK53:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu an onu unutmaya çalışıyorum ama gelin görün ki hem facebooktan hem de twitterdan onu sürekli takip etmeden duramıyorum. Sürekli kendime sözler veriyorum. Bir daha bakmıcam diye ama sonunda dayanamayıp bakıyorum. Paranoya oldu bende. Resmine veya durumuna yorum yapan beğenen kızları da araştırıyorum. Yaptığım şey yanlış biliyorum ama engel de olamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek birileri var mı ?
engelleseniz?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu an onu unutmaya çalışıyorum ama gelin görün ki hem facebooktan hem de twitterdan onu sürekli takip etmeden duramıyorum. Sürekli kendime sözler veriyorum. Bir daha bakmıcam diye ama sonunda dayanamayıp bakıyorum. Paranoya oldu bende. Resmine veya durumuna yorum yapan beğenen kızları da araştırıyorum. Yaptığım şey yanlış biliyorum ama engel de olamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek birileri var mı ?
ilk zamanlar bende oyleydimgeciyo korkma :)

İnsan aklına geldikçe bakıyor canım ne var bunda bir de yeni ayrılmışsın çok normal.

Back
X