eski sevgiliyi unutamama

zge16281

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
2
0
Merhaba arkadaşlar bundan 5sene önce tanışmıştım aşık olduğum kişiyle ama öle yıllarca sürmedi bizim ilişkimiz biküs bibarışıktık hep ve son ikibuçuk senedirde hep ayrıydık ama kopadık arkadaş gibi konuşuyorduk ama herfırsatta haa aşık olduğumu sölüyodum ve belli ediyordum busürede annem vefat etti ohep yanımdaydı bigün artık sordum biz neyiz die arkadaşsakta bileyim yok eğer sen hayatımda olacaksın diyorsanda bileyim die sordum kaçamak cvplar verdi ve yine ark.olduk oda iş için başka şehre gitti busüre zarfında biriyle tanıştım bunu ona sölediimde bana gitme der sandım ama o beni seçim gibi gördün bidaha olacağı varsada olmaz dedi ama buna rağmen arıyordu gel dese giderdim buyüzden yeni tanıştığım okişiyle 2ay içinde nişanlandık 6aylık nişanlılık dönemi sonunda düğüne 1ay kala konuştuk yine kal demesini bekledim yine demedi ben onun için alışmak sevmekten daha zor mantığındaymışım dön demedi bende geri dönemedim şuan 2aylık evliyim eski sevgilimi rüyamda gördüm faceden iyi olup olmadığımızı sorduk birbirimize başka bişey konuşulmadı ama rüyalarımda sürekli görüyorum ve gördükçe özlediğimi anlıyorum eşimi çok seviyorum ama aşk osanırım 1kere oluyor oda eşime diil eski sevgilime napmam gerek yardımcı olabilirmisiniz??

keşke evlenmeseydin..evlendiğin çocuğa yazık olmuş....sanki inat uğruna yaptın bu evliliği...
ya boşan yada eski sevgilinle görüşme...
emin ol seni gerçekten sevseydi onunla evli olurdun..

Merhaba arkadaşlar bundan 5sene önce tanışmıştım aşık olduğum kişiyle ama öle yıllarca sürmedi bizim ilişkimiz biküs bibarışıktık hep ve son ikibuçuk senedirde hep ayrıydık ama kopadık arkadaş gibi konuşuyorduk ama herfırsatta haa aşık olduğumu sölüyodum ve belli ediyordum busürede annem vefat etti ohep yanımdaydı bigün artık sordum biz neyiz die arkadaşsakta bileyim yok eğer sen hayatımda olacaksın diyorsanda bileyim die sordum kaçamak cvplar verdi ve yine ark.olduk oda iş için başka şehre gitti busüre zarfında biriyle tanıştım bunu ona sölediimde bana gitme der sandım ama o beni seçim gibi gördün bidaha olacağı varsada olmaz dedi ama buna rağmen arıyordu gel dese giderdim buyüzden yeni tanıştığım okişiyle 2ay içinde nişanlandık 6aylık nişanlılık dönemi sonunda düğüne 1ay kala konuştuk yine kal demesini bekledim yine demedi ben onun için alışmak sevmekten daha zor mantığındaymışım dön demedi bende geri dönemedim şuan 2aylık evliyim eski sevgilimi rüyamda gördüm faceden iyi olup olmadığımızı sorduk birbirimize başka bişey konuşulmadı ama rüyalarımda sürekli görüyorum ve gördükçe özlediğimi anlıyorum eşimi çok seviyorum ama aşk osanırım 1kere oluyor oda eşime diil eski sevgilime napmam gerek yardımcı olabilirmisiniz??

1. aşk bir kere olmuyor. saplantınızdan kurtulsaydınız tekrar olacağını görürdünüz
2. şu an fiilen eşinizi aldatıyorsunuz. bu ne kadına ne erkeğe yakışmaz
3. adam sizi yıllarca oyalamış durmuş, ilişkinin adını bile koymamış. siz 2 ayda yuvanızı kuran adamı böyle bir serseri için feda ediyorsunuz.

merakımı mazur görün hayatınız böyle bir kumarda ortaya atılacak kadar değersiz mi?

bence boşanın adama yazık.
ama mantıklı olan eskiyi kapatıp eşinize sarılmanız.

haklısın ama bu görüşme sadece rüyada görüldüğü için sağlığının iyi olup olmadığını sormak içindi yüz yüzede olmadı ztn yazışmayla sordum okdar

kendinden emin olmadığın halde
eşine evlilik ile çok büyük bir yeminde bulunmuş oldun
umarım yemininin arkasında durabilirsin
hala birşeyler hissettiğin biri ile selamlaşman bile seni çıkmazlara sürükleyebilir
ayrıca anlaşılan o ki
sen sevilmemişsin
sevgili olarak bile adının konması kadar dahi değer görmemişsin
daha fazla kafana takma
iyiye gitmez
seni sevgilisi olarak istemeyen insan
evlendikten sonra isterse
bilki
artık başına kalmayacağın
ve cinsel olarak ta bekaret sorunu yaşamayacağın içindir
daha çok yeni evlisin
aile hayatını zedeleme

Adam seni iplememiş, sen neden seni umursamayan ve büyük olasılıkla sevmeyen bir adam için evliliğini zehir ediyorsun ki? Eşine yaptığın inanılmaz büyük bir haksızlık ve kul hakkıdır. Öteki adam yarın gelip bana dön dese koşarak gideceksin öyle mi? Sırf eski sevgiline aşık atmak için mi evlendin kocanla? Kıskansın seni belki döner. Dönmez canım çünkü seni sevmemiş bunu kabul et, adam yolunu çizmiş ve büyük olasılıkla hayatında başka kadın var ve sen bu adam için hayatını mafediyorsun.

Çok yanlış yoldasın bence zararın neresinden dösen kardır, kocana odaklan ve eskisini unut.

Benimde sevgilimin eski sevgilisi arıyor biz adamla bir ay sonra evleneceğiz ama bu şırfıntı evli zaten.Arıyor benimkini vaay efendim niye aramıyorsun vay ışte izne gelmişsin memlekete niye beni görmeden gittin falan.Bir daha yaparsa kocasına gidip her şeyi anlatacağımı söyledim bunu yapmadan öncede onu yolarım bütün millete rezil ederim bence herkes namusuyla dursun.Geçeceksin o arkadaş ayağını falan eski sevgili sebepsiz arıyorsa ya canı çekiyordur ya acı çekiyordur.İnşallah biri de sizi yolmadan kendinize gelirsiniz yuvanıza sahip çıkarsınız.

Eşimi sevıyorum deme lütfen olur mu ? Bence sen sevginin kelıme anlamınıda diğer anlamınıda bılmıyorsun... Yazık degılmı adama gercekten nasıl bakıyorsun yuzune kocanın ıcınde baskası varken onunla nasıl yatıyorsun kalkıyorsun dokunuyorsun???

X