Eski sevgiliyi unutamamak :/

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba arkadaşlar,
Sorunum konudan da anlayacağınız üzere eski sevgili...
Ayrılalı 3 sene oldu ama ben onu nedense unutamadım. Çok iyi biriydi, çok yakışıklı olmasa da zeki biriydi. Ya da ben abartıyorum :)
Ayrıldıktan sonra önceleri arda mesajlasiyorduk. Geçen yıl bi facede bir fotoğrafıma eski is yerindeki bir arkadasim (evli ve yasca büyük erkek, Hic bir samimiyetim yok) kalp emojisi birakti diye bunu sorun etti ve faceden engelleyeceğini söyledi. ( Ayrıca faceden fotolarımı görmeye dayanamiuormus ) Ben de sen bilirsin dedim.Aradan 3 - 4 ay sonra engeli kaldırmış.Ben de mesaj ettim hayırdır niye kalırsın diye :) biliyorum atmamam gerekti ama dayanamadım, merak ettigini söyledi. Daha yaşadığım şehirde merkezde pastanede tesadüfen karşılaştık. Çok derin ve içli bakıyordu ya da bana öyle geldi. Sonra mesaj atmış seninle o kasar yakından görüşmeyi özlemisin diye.. Ben de biz neyiz diye sordum cevap veremedi. Ben de duyguların net olana kadar karşıma çıkma, ben netim sen degilsin dedim.Bana merdivenleri tek tek cikmak varken niye acele ediyorsun, belki ben dogru kisi degilim dedi.Ben de bunu diyebiliyorsan zaten dogru kisi degilsinir ve bir daha bi yerlerde karşılaşsak bile beni tanimazdan gelmesini söyledim. Sonra yanlış algiliyorsun, yanlış anlıyorsun diye mesaj armış hiç cevap vermedim.
Evet o kadar çok trip yaptın ama hala onu tam manasıyla unutamadım Hayatıma girmek isteyenler oldu.Bazilariyla görüştüm de ama yapamadım.ondan sonra hayatında kimse olmadı. Hatta dün gece rüyamda gördüm tam sarılacaktık, bana tanıdıkları işaret etti sarilamadik :(
Bu arada 24 yaşındayım ( nedense bunu belirtesim geldi:) )

Takip ettigine gore 4 ay sonra engeli kaldirdigini biliyorsun.
Iliski sozu bekliyorsun, vermiyor cunku net degil. Biz neyiz diye sormayin. Insaniz diye cevap verirdim ben. :KK45:

Ayriliklar ve uzatmalar... Ikiniz de unutamissiniz ama sizden saglikli bir iliski cikmaz.

Takip ettigine gore 4 ay sonra engeli kaldirdigini biliyorsun.
Iliski sozu bekliyorsun, vermiyor cunku net degil. Biz neyiz diye sormayin. Insaniz diye cevap verirdim ben. :KK45:

Ayriliklar ve uzatmalar... Ikiniz de unutamissiniz ama sizden saglikli bir iliski cikmaz.
İnsaniz :) bu güzel cevap olurmus :)
Evet bi ilişki sözü bekledim ama o sözü vermedi, Hayırlısı olsun..

ne o senin hayatından çıkmış nede sen onu hayatından çıkartmak istiyorsun :)
birde açık kapı bırakmış sana sevgini sömürüyor farkına var, engeli bas bak nasıl net oluyor :)

Evet haklısın ama illa ki bir şey buluyorum yapamiyorum.Bir de bu yıl tam manasıyla kpss 'ye çalışmak istiyorum inşallah.Belki hayatımda birinin olmaması daha iyi olur

Engellersem umursamayabilir :KK43:
Ben kendiliğinden gelsin istiyorum ama olmuyor malesef

En büyük hata burada başlıyor zaten sen onun elindesin şimdi gelse kabul edeceksin.
bu bir eksi zaten adam sana neden geri dönsün ki en iyisini bulana kadar bulamazsa sen zaten varsın.
engellersem umursamaz demişsin e seni yakından görmek hani güzeldi merak ediyor diye engelini kaldırmış
biraz kendini geri çek hatta merak ettir biraz,ne olacak ne kaybedersin o zaten senin değil şuanda ego tatmin ediyor. klasik erkek davranışı klasik kız peşinden koşuşu
seni yargılamıyorum bende aynı hatayı yaptım ama sana aşığım diyerek olacak iş değil şöyle bir 30 gün ortadan kaybol bak madem engellemekten korkuyorsun sosyal medya hesaplarını dondur dene.

En son karşılaştığımızdan beri hic bir sekilde konuşmuyoruz. O geri dönmek istese bile kolay kolay kabul eder miyim bılmiyorum.Ama dediğin gibi engellemekle bi şey kaybetmem zaten benim değil.. Bu arada face de arkadaş değiliz konuşmuyoruz hiç bir şekilde

En son karşılaştığımızdan beri hic bir sekilde konuşmuyoruz. O geri dönmek istese bile kolay kolay kabul eder miyim bılmiyorum.Ama dediğin gibi engellemekle bi şey kaybetmem zaten benim değil.. Bu arada face de arkadaş değiliz konuşmuyoruz hiç bir şekilde

Senin adamın duyguları karışık, inşallah yakın zamanda da, bu genelde sen vageçtiğin zaman olur tıpış tıpış dönecek ben eminim. Baştan okudum bu arada dediğim gibi ortadan kaybolup enerjini başka şeylere verirsen olur. ne zaman köpek gibi sevip vazgeçsem dönmeyeni tanımıyorum. ama insan senin olsun yanında dursun diye ikna etmek istiyor.

Senin adamın duyguları karışık, inşallah yakın zamanda da, bu genelde sen vageçtiğin zaman olur tıpış tıpış dönecek ben eminim. Baştan okudum bu arada dediğim gibi ortadan kaybolup enerjini başka şeylere verirsen olur. ne zaman köpek gibi sevip vazgeçsem dönmeyeni tanımıyorum. ama insan senin olsun yanında dursun diye ikna etmek istiyor.
İnan ikna etmeyle falan uğraşasım yok. Aynen ben tamamen vazgectigimde gelecek ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Enerjini bu yıl tamam manasıyla kpss 'ye vermek istiyorum

Back
X