Eski sevgiliyi unutmak için neler yaptınız ?tavsiyeler itinayla alınır

Sende ona ait ne varsa at, fotoğrafları yırt..damar şarkılar dinleme ve onu, sana en kötü davrandığı haliyle hatırla..

Konuların seri oluşturacak mavikent. :)
Öncelikle her yerden siliyoruz bununla başla.
Güldüm sayende Meggeee Allah da seni güldürsün:) canım napayim daha konu başlığı açmadan önce askimdan geberiyordum şimdi büyük gelisme kaydederek sayenizde unutmaya karar verdim dünya için küçük lakin benim için kocaaaaman bi gelişme bu :)durumları biliyorsun sen

Canım naparsan yap hangi yolu denersen dene duyguların bittiğinde unutacaksın hani grip ilaçla bi hafta dinlenerek yedi gün derler ya aynı o hesap.. kendini zorlama akışına bırak unutmayı da.. ama bence en kestirme yol seni heyecanlandıran biriyle ilişkiye başlamak çivi çivi hesabı

Sende ona ait ne varsa at, fotoğrafları yırt..damar şarkılar dinleme ve onu, sana en kötü davrandığı haliyle hatırla..
Fotoğraflar 2 yıldır hala duruyor bana aldığı tüm çiçekleri kuruttm odamda onlar da duruyor şeyy bi de aldığı hediyeler var baş ucumda hepsii:( vedalaşma vakti

Canım naparsan yap hangi yolu denersen dene duyguların bittiğinde unutacaksın hani grip ilaçla bi hafta dinlenerek yedi gün derler ya aynı o hesap.. kendini zorlama akışına bırak unutmayı da.. ama bence en kestirme yol seni heyecanlandıran biriyle ilişkiye başlamak çivi çivi hesabı
Akışına bırakmak isimi en iyi ben yaparim canım 2 yıl önce terk edildim ahan da unuttum derken geri döndü , döndüğü gibi gitti meğer ben hep beni bıraktığı günde kalmisim

Offfff.... Buraya baskalarinin derdini okursam kendiminkini unuturum belki diye girdim. Tam yarama bastin. Onun hir formulu yok kuzum yaa.. kalbindeki yer bosalana dek yük olacak. Üç gündür yerde miyim gökte mi ben de bilmiyorum. Gülüyorum, yemek yiyorum, ise gidiyorum hatta kahkaha atıyorum. Ama gözlerimin içine baksa belki sadece huzun okuyacak insan. Bugün kalbimin fiziksel olarak agridigini hissettim. Ne kocaman yüreğim varmis meğer ne çok yer acmisim ona. Her şeyin rengi gri. Her şey aynı tatsiz tuzsuz... Hayat tüm renklerini seslerini kaybetti sanki. Ya da ben sağır dilsiz artık her şeye... duyularim silindi gibi.
Sürekli aynı şarkıyı dinliyorum..... yüzlerce binlerce kere.. Elim telefona gidiyor gidiyor geri bırakıyorum. Neler astin sen diyorum. Bu kadar acı yakışıyor mu sana? Sevmeyi unutmak diye bir sey yokmuş demek.
Ama bir yerde tikaniyorum... o bu kadar sevse sen bu boşluğu, bu kalp agrisini, bu yok oluşu yasamazdin diyorum... Dayanamazdı böyle hissetse... ustelik her sey duzelmeye bu kadar yaklasmisken bosver sen de... Sevmek bana ait.. sevgi benim sevgim aşk benim askim bana ait sadece. Kalp agrimdan ben sorumluyum. Varsin gitsin... o gidiyor diye yalan mi oluyor benim yaşadığım?...
Gidene yapacak bir şeyin yok canim benim. Zorla tutamazsin ki. sen kendi gerçekliğini yasa sadece. Gidenin sahteligi karışmasın bosver. Gitmeyi göze almış senden vazgeçmiş bir daha bir ömür gözlerine bakmadan sana sarilmadan yasamayi göze almış birinin varligina ihtiyacı var mi senin aşkının? Insan yeter ki kalmak istesin. Kalmak isteseydi elbet bir sebep bulurdu. O gitmek için sebep bulmayı tercih etmiş ve gitmiş. Daha lafa, soze gerek kalmış mi?

Son düzenleme:
Terkedildikten 5dk sora ben:
"xxx napıyo müge"
"xxx mi ne xxx i xxx ne ararla bazarda? ben öle bişey bilmiyorum " :D:D:D

Offfff.... Buraya baskalarinin derdini okursam kendiminkini unuturum belki diye girdim. Tam yarama bastin. Onun hir formulu yok kuzum yaa.. kalbindeki yer bosalana dek yük olacak. Üç gündür yerde miyim gökte mi ben de bilmiyorum. Gülüyorum, yemek yiyorum, ise gidiyorum hatta kahkaha atıyorum. Ama gözlerimin içine baksa belki sadece huzun okuyacak insan. Bugün kalbimin fiziksel olarak agridigini hissettim. Ne kocaman yüreğim varmis meğer ne çok yer acmisim ona. Her şeyin rengi gri. Her şey aynı tatsiz tuzsuz... Hayat tüm renklerini seslerini kaybetti sanki. Ya da ben sağır dilsiz artık her şeye... duyularim silindi gibi.
Sürekli aynı şarkıyı dinliyorum..... yüzlerce binlerce kere.. Elim telefona gidiyor gidiyor geri bırakıyorum. Neler astin sen diyorum. Bu kadar acı yakışıyor mu sana? Sevmeyi unutmak diye bir sey yokmuş demek.
Ama bir yerde tikaniyorum... o bu kadar sevse sen bu boşluğu, bu kalp agrisini, bu yok oluşu yasamazdin diyorum... Dayanamazdı böyle hissetse... bosver sen de... Sevmek bana ait.. sevgi benim sevgim aşk benim askim bana ait sadece. Kalp agrimdan ben sorumluyum. Varsin gitsin... o gidiyor diye yalan mi oluyor benim yaşadığım?...
Gidene yapacak bir şeyin yok canim benim. Zorla tutamazsin ki. sen kendi gerçekliğini yasa sadece. Gidenin sahteligi karışmasın bosver. Gitmeyi göze almış senden vazgeçmiş bir daha bir ömür gözlerine bakmadan sana sarilmadan göze almış birinin varligina ihtiyacı var mi senin aşkının? Insan yeter ki kalmak istesin. Kalmak isteseydi elbet bir sebep bulurdu. O gitmek için sebep bulmayı tercih etmiş ve gitmiş. Daha lafa, soze gerek kalmış mi?

Sen de sevgilinden ayrıldın galiba canım. Ben de kafamı başka şeylerle meşgul etmek için buraya giriyorum hatırlatan şeyler görüyorum, özellikle aşk acısı çekenlere de yorum yapmadan geçemiyorum. Ben de sevgilimden ayrıldım o bitirdi ilişkimizi. Önce senin gibi bir boşlukta hissediyorum kendimi. Onsuz yaptığım şeylerin anlamı yokmuş gibi. Sonra da diyorum ki, o seni istemedi. Yaşadıklarınızın onun için hiç anlamı yok. Senin için neden olsun? Kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum sürekli. Ve bir daha kesinlikle ayrılık yaşamak istemiyorum, nasıl ayrılık olursa olsun, ayrılıkların hepsi zor.

Ama bir yerde tikaniyorum... o bu kadar sevse sen bu boşluğu, bu kalp agrisini, bu yok oluşu yasamazdin diyorum... Dayanamazdı böyle hissetse... ustelik her sey duzelmeye bu kadar yaklasmisken bosver sen de... Sevmek bana ait.. sevgi benim sevgim aşk benim askim bana ait sadece. Kalp agrimdan ben sorumluyum. Varsin gitsin... o gidiyor diye yalan mi oluyor benim yaşadığım?...
Gidene yapacak bir şeyin yok canim benim. Zorla tutamazsin ki. sen kendi gerçekliğini yasa sadece. Gidenin sahteligi karışmasın bosver. Gitmeyi göze almış senden vazgeçmiş bir daha bir ömür gözlerine bakmadan sana sarilmadan yasamayi göze almış birinin varligina ihtiyacı var mi senin aşkının? Insan yeter ki kalmak istesin. Kalmak isteseydi elbet bir sebep bulurdu. O gitmek için sebep bulmayı tercih etmiş ve gitmiş. Daha lafa, soze gerek kalmış mi?
Oyyy oyhh o kadar guzl anlatmissin ki canım okurken gözlerim doldu yaşadıklarımı nasıl olur da başkasının ağzında duyuyorum mümkün mu bi ?mumkunmus meğer..inan aynı yerdeyiz aynı histeyiz...ben de hep aynı şeyi söyledim gidişiyle benim saf sevgimi askimi kalbimi kirletemez hele o gidip dönmeleri ve karakteriyle ise aslaaa...Deniz gibi masmavi yüreğimdeki o kocaman gemiyi kirletemez yikamaz..aşk benim sevgi benim kalp benim..2 yıl yasattim kendimde onu sevmem için ona ihtiyacim yoktu sesine kokusuna gozlerine... Varsın onlar daldan dala konsunlar istedikleri limana uğraşırlar bizm temiz duygularımız bize yeter...Lakin unutma vakti gelmiştir Kuzum hadiii çık gel unutalim en vefasızlari , kisiliksizleri...gönlümüzün kıymetini bilen çıkar elbet:(

Back
X