• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle arkadaş olmak ve sonraki ilişki

4 yıl önce bir ilişkim oldu, uzun sürmedi anlaşamadık ve arkadaşça bitirdik derdim isim vs. de vermezdim. Ama arkadaş kaldığımızı belirtirdim. İlişkimiz ilerlerse ve sorarsa da dürüstçe ismini paylaşırdım. Eski sevgilinizle hala görüşüyorsanız bunu bilmeye hakkı var hayatınızdaki kişinin. Kimseyi salak yerine koyamazsınız.

Aynı ortama falan da sokmayın.

Yani çok ilginç gerçekten, daha var olmayan bir sevgiliye bile eski sevgiliyi anlatmanın planını yapmak :KK57: :KK57: :KK57: Eski sevgililerimin çoğuyla sosyal medyadan takipleşiyorum. Kanka değilim ama selamım sabahım var (çok ciddi,olaylı biten ilişkilerim hariç). Hatta inanır mısınız bir eski sevgilim en yakın arkadaşımın kardeşi. İkimiz de evliyiz ve bayramda seyranda ölümde mecburen ailecek de bir araya geliyoruz. Ayrıca da arkadaşlığımız devam ediyor. İkimizin de eşleri durumdan haberdar değil, olmaları da gerekmiyor. Herkes ununu elemiş eleğini asmış, geçmiş gitmiş yani bunun çetelesini kimseye vermek zorunda değilim.
Abla bilemedim ya.Ben eşimin böyle bir durumunu öğrenseydim boşanma davası açardım

Abla bilemedim ya.Ben eşimin böyle bir durumunu öğrenseydim boşanma davası açardım
Öpüşürken çekilmiş bi fotomuz olmadığına göre öğrenmesi için bi sebep yok ;) Ayrıca öğrense bile senin kadar büyük bi tepki vermeyeceğine eminim, çünkü bi falsomuz yamuğumuz yok şükür ;) Adı üstünde "ESKİ" yani bitmiş :)

Eski sevgiliye hala takıksınız gibi yoksa bu soru neden zihninizi meşgul etti

Ben böyle bir konunun benden saklanmasını istemezdim.

Eski sevgilinle nedem arkadas olma geregi duyuyorsun. Eger sevgili edinirsen soylemezsen ve ogrenirse ayrilir. Bence arkadasligini bitir gerek yok

çok da gelecek falan düşünmediğim bir ilişki içindeysem bu arkadaşla mininum iletişim kurar ama sevgilime söylemezdim. boş yere gerginlik çıkmasını istemem. ama daha önemsediğim bir ilişkiyse zaten bu kişiyle ilişkimi direkt keserim en baştan. söyleyecek bir şey kalmaz. hiç kıskanç biri olmamama rağmen aynı durumda ben olsam görüşülmesini de hiç istemezdim açıkçası.

İstisnalar hariç ciddi bir ilişkide, erkeğin kadın, kadının erkek arkadaşı pek kalmıyor zaten. O sebeple yorma şimdiden kendini
Eğer bir gün ciddi ciddi aşık olduğun sevdiğin bir adam olursa zaten onu gönlün kandırmak istemeyecek ve gönüllü anlatacaksın...

Size yapılmasında bir sakınca görmüyorsanız isterseniz aile dostu olur tatile bile çıkarsınız. Ama sizin başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınız ?

Bu soruyu kendine sormalısın bence,sevgilinin eski sevgilisi yakın arkadaşı olsa saygı duyar mısın? Duyamam kabullenmem diyorsan bencilliğe gerek yok.

Hepimizin yapısı farklı,ben arkadaş falan kalmam ki bende yakın arkadaşımla sevgili olmuştum sonrası selam sabah dahi bitti zaten farklı ortamlar farklı şehirler gerek dahi duymadım.Yapı olarak kıskanç olduğumu düşünüyorum eşimin de olmasını istemem.

Herşey karşılıklı olmalı empati yapıp saygı duyardım benlik sorun yok diyorsan senin gibi düşünen biriyle olabilir ilişkin ama bazı şeyleri saklamak insanı aptal yerine koymak gibi bu duruma düşmek istemezdim.

Ben anlam veremiyorum neden arkadaş kalınır ki? Arkadaşınız mı yok zaten ilişki boyunca sizi yoran biriyle samimiyetinizi devam ettiriyorsunuz. Erkek arkadaşım gelip bana eski sevgilimle ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık ve samimiyiz dese aralarında bir arkadaşlık duygusu olduğunu düşünmem açıkçası. Bir şey hissedilmiş sonuçta, el ele tutuşulmuş, sevgi sözcükleri kullanılmış. Kabul etmezdim.

Back
X