Eski sevgiliyle arkadaş olmak ve sonraki ilişki

4 yıl önce yakın arkadaşım olan biriyle 5 ay kadar bir ilişki yaşadım. 5 aylık ilişki benim kıskançlıklarım, anlaşamama, ortak nokta bulamama ve beklentiler açısından bitti. Arkadaşken ki ortaklık ve anlayış ilişkide devam etmedi. İlk ilişkim olduğundan çokça üzüldüm bir süre de atlatamadım. Nihayetinde arkadaş kaldık ve şu an yakın arkadaşız. Kendisinin ilişkisi de var. Benim gerçek manada ilişkim olmadı. Bundan sonraki ilişkilerde eski erkek arkadaşımla arkadaş kaldığımı söyleme noktasında tereddütlerim var. Üstünden 4 yıl geçti ve arkadaşlık üzerine bir ilişki yaşandı sonra yine arkadaş devam ettik ve samimiyiz. Sonraki ilişkimde bu durumu söylemek istemiyorum suyu bulandırmak istemiyorum. İlk ilişkimden bahsederken başka bir gibi bahsedip konuyu kapatmayı uygun buluyorum. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Başınıza benzer durum geldi mi?
İgrencsiniz sizin gibiler yüzünden ilişkiler mahfoluyor.
Midesizlikten başka bişey değil

4 yıl önce yakın arkadaşım olan biriyle 5 ay kadar bir ilişki yaşadım. 5 aylık ilişki benim kıskançlıklarım, anlaşamama, ortak nokta bulamama ve beklentiler açısından bitti. Arkadaşken ki ortaklık ve anlayış ilişkide devam etmedi. İlk ilişkim olduğundan çokça üzüldüm bir süre de atlatamadım. Nihayetinde arkadaş kaldık ve şu an yakın arkadaşız. Kendisinin ilişkisi de var. Benim gerçek manada ilişkim olmadı. Bundan sonraki ilişkilerde eski erkek arkadaşımla arkadaş kaldığımı söyleme noktasında tereddütlerim var. Üstünden 4 yıl geçti ve arkadaşlık üzerine bir ilişki yaşandı sonra yine arkadaş devam ettik ve samimiyiz. Sonraki ilişkimde bu durumu söylemek istemiyorum suyu bulandırmak istemiyorum. İlk ilişkimden bahsederken başka bir gibi bahsedip konuyu kapatmayı uygun buluyorum. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Başınıza benzer durum geldi mi?
kimseye detay verme mecburiyetiniz yok özelse bırakalım özel kalsın ve ayrıca yeni erkek arkadaşınıza haksızlık etmiş oluyorsunuz eski sevgili arkadaşınızın olması normal bi durum mu ? sizin başınıza gelse böyle sakin serin davranabilir miydiniz ?

Eski sevgilin şimdiki sevgilisine seni söyledi mi? Yoksa o kız da bilmiyor mu? Herhangi bir muhabbetiniz var mı o kızla?

Sevgilim yakin arkadasim diye tanistirdigi kisinin sonradan eski sevgilisi oldugunu ogrenseydim aptal yerine konuldugum ve bana yalan soylendigi icin ayrilirdim.
Zaten arkadas kalinmasini sacma buluyorum inanmiyorum da, cepte dursun diye arkadas kalinir birinin ciddi iliskisi olunca da arkadaslik falan kalmaz

hiç açıklama yapmana gerek yok
aynı ortamda denk gelmezler diyorsun
sorun değil
ha ex kişisi arkadaşın olarak hayatına çok dahil olsaydı
yediğin içtiğin ayrı gitmeseydi
o zaman bahsetmen gerekirdi o da şu sebepten
mutlaka bi muhabbet sırasında konusu döner ve yeni sevgilin öğrenirdi yani
başkasından duyardı vs
başkasından duyması yerine senden duyması daha doğru olur derdim

benim en sonuncu sevgilimde arkadaş kalma huyu vardı
bana en başından dürüstçe söyledi
artık hisler bittiği için her birini arkadaş olarak görüyorum
çok sık görüşmem, samimiyetim pek yok
ama düşman da değilimdir
hayatıma dahil değildir ama arada hal hatır sorarız
bilgin olsun demişti
rahatsız olmadım desem yalan olur
sonra biz başka sebepten ayrıldık benle de arkadaş kalalım muhabbeti yaptı
biz ne zaman arkadaşça görüşelim dediysek mutlaka seviştik mesela
tabii ikimizin de hayatında kimse yoktu
aklımdan geçmedi değil yani acaba o exleriyle de benle olduğu gibi mi "arkadaş kaldı" diye :KK70:

benim bir arkadaşımın sevgilisi öğrendi mesela
kız arkadaşının yakın erkek arkadaşı, bi dönem sevgilsiymiş
başkasından duydu çocuk bunu
kavga ettiler ama ayrılmadılar
ama bahsettiğim kız o eski sevgili ile
sık sık arkadaş ortamında bir araya gelirdi

Çok mu lazım arkadaş olmak. Zaten farklı illerdeymişsiniz kopar iletişimi, çıkar düşüncelerinin arasından olsun bitsin. Zaruri olarak karşılaşmıyorsunuz, her gün aynı arkadaş ortamı ya da iş ortamına girmiyorsunuz. Allah aşkına hayatında tutacak başka insan, başka arkadaş mı yok? Kafa yorduğuna değmez. Arkadaş olmuşsunuz, güzel. Sevgili olmuşsunuz, olumsuz sonuçlanmış. Geri niye arkadaşlığa dönüyorsunuz? Ne gerek var yani? İkisi durum da bitmiş gitmiş. Kendinize tantana ediyorsunuz. Size yazık be

Eski sevgiliden pek arkadaş olmuyor, eskiden arkadaş idiyseniz de o arkadaşlık öyle hiçnbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam etmiyor, tabi düşman da olmanıza gerek yok, görüşüyormuşsunuz, bayramlarda kutlarsınız, doğum gününde bir mesaj atarsınız belki ama onun dışında zamanla da hayat sizi farklı yönlere evirecek ve zamanla koparsınız. Olası yeni sevgilinize yalan söylemeyin derim. Yani düşünün ki ileride evlenelim o da arkadaş gibi hayatımızda olsun eşim de eski sevgilimi başka biri sansın derseniz o hiç olmaz.

Çetele hesabını vermek zorunda mısınız yoksa “sen ilksin aşkım” demek için mi bunu söylemek zorunda hissediyorsunuz? Kaç tane kim olduysa oldu unutup unutamadığın onu ilgilendirir, bir de olmayacak biriyle olduysa onu ilgilendirir
Ciddi bi ilişkim olmadı 4 senedir yalnızın diyebilirsiniz misal.
Bence konu şöyle, hala yakın arkadaş oldukları için yeni tanıştığı kişiye söyleyip söylememe arasında kararsız sanırım. Örneğin siz biri ile tanıştınız, geçmişte kız arkadaşım oldu anlaşamadık ayırdık yolları dese gayet normal.Ama anlaşamadık fakat şimdi çok yakın arkadaşız dese siz ister misiniz eski sevgiliyle yakın arkadaş olan sevgili? Benim kabul edebileceğim bi şey değil. Ama herkes farklı düşünüyor olabilir tabi.

eski sevgilimi, birlikte olduğum kişiye arkadaşım diye tanıtıp, ayakta uyutmam. birlikte olduğum kişi bunu yapsa sonu ayrılık olur. eski sevgili-arkadaşınızı silseniz daha makul olur, çünkü ilişki evresine girmiş bir arkadaşlık zaten bitmiş bir arkadaşlıktır.

Eski sevgilim , bana benden onceki sevgilisini adkadas diye yutturmustu
Kiz ofise gelmis gitmisti hatta
Ben sonra mesajlari okurken denk geldim
Normaldd mesaj okumak telefon karistirmak adetim degildir , ama ilk defa yaptim ve iyi ki yapmisim benle birkikteyken de ona hayatinda biri olup olmadigini sormustu
ayni siz gibi o da soyleme geregi duymamis
Ama bu cok yikici oluyor
Hem eski sevgikiyle arkadas olunmuyor bunu yapmamalisiniz
SEvdiginiz kisiye sayginiz olmali
Eskileri hayatinizdan cikarmalisiniz

Eski iliskinizi yeni iliskinize soylemeyi cok arzuluyorsaniz, yani kimdir nedir vs detaylar anlatmak istiyorsaniz, o eski ilişkiyi bir sorgulayın derim, "gercekten bitmis mi?"

Erkek ya da kadin, kimse kimseye gecmisin hesabini vermek zorunda degil. Amaciniz sadece durustlukse sadece kisa sureli bir iliski disinda bi ilişkim olmadi dersiniz, fazlasini merak eden gitsin dedektif tutsun.

Ekleme: siz eski sevgiliniz yeni arkadaşınızı, arkadas olarak yeni sevgiliyle mi tanistiracaksiniz?

Yani çok ilginç gerçekten, daha var olmayan bir sevgiliye bile eski sevgiliyi anlatmanın planını yapmak :KK57: :KK57: :KK57: Eski sevgililerimin çoğuyla sosyal medyadan takipleşiyorum. Kanka değilim ama selamım sabahım var (çok ciddi,olaylı biten ilişkilerim hariç). Hatta inanır mısınız bir eski sevgilim en yakın arkadaşımın kardeşi. İkimiz de evliyiz ve bayramda seyranda ölümde mecburen ailecek de bir araya geliyoruz. Ayrıca da arkadaşlığımız devam ediyor. İkimizin de eşleri durumdan haberdar değil, olmaları da gerekmiyor. Herkes ununu elemiş eleğini asmış, geçmiş gitmiş yani bunun çetelesini kimseye vermek zorunda değilim.

yakın arkadaşlıktan sevgili olunca tekrar yakın arkadaş kalan cok oluyor. ama ilk başta arkadaşlık olmadan sevgililik olunca arkadaş kalana cok iyi niyetle bakamıyorum, olmuyor yani.
illa sevgilinize isim isim sevgililerinizi söylemek zorunda değilsiniz, ama aynı ortamda denk gelirler, arkadaş olur onlar da falan sonradan öğrenmesi garip olur, ters olur yani.
eğer o kişiyle yeni sevgiliniz cok ayrı ülkeler, illerde yaşayacaksa siz de cok görüşmeyecekseniz, söylemek zorunda değilsiniz, ama aynı ortamlar vs. olacaksa demezseniz illa cıkar, hem yeni kişi rahatsız olur fazlasıyla hem de siz hep diken üstünde kalırsınız.

Back
X