- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
Umarım sevgilin de tıpkı senin yaptığın gibi eski sevgilisiyle yakın "arkadaş" olur. Başka türlü empati kurman mümkün değil belli ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İgrencsiniz sizin gibiler yüzünden ilişkiler mahfoluyor.4 yıl önce yakın arkadaşım olan biriyle 5 ay kadar bir ilişki yaşadım. 5 aylık ilişki benim kıskançlıklarım, anlaşamama, ortak nokta bulamama ve beklentiler açısından bitti. Arkadaşken ki ortaklık ve anlayış ilişkide devam etmedi. İlk ilişkim olduğundan çokça üzüldüm bir süre de atlatamadım. Nihayetinde arkadaş kaldık ve şu an yakın arkadaşız. Kendisinin ilişkisi de var. Benim gerçek manada ilişkim olmadı. Bundan sonraki ilişkilerde eski erkek arkadaşımla arkadaş kaldığımı söyleme noktasında tereddütlerim var. Üstünden 4 yıl geçti ve arkadaşlık üzerine bir ilişki yaşandı sonra yine arkadaş devam ettik ve samimiyiz. Sonraki ilişkimde bu durumu söylemek istemiyorum suyu bulandırmak istemiyorum. İlk ilişkimden bahsederken başka bir gibi bahsedip konuyu kapatmayı uygun buluyorum. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Başınıza benzer durum geldi mi?
kimseye detay verme mecburiyetiniz yok özelse bırakalım özel kalsın ve ayrıca yeni erkek arkadaşınıza haksızlık etmiş oluyorsunuz eski sevgili arkadaşınızın olması normal bi durum mu ? sizin başınıza gelse böyle sakin serin davranabilir miydiniz ?4 yıl önce yakın arkadaşım olan biriyle 5 ay kadar bir ilişki yaşadım. 5 aylık ilişki benim kıskançlıklarım, anlaşamama, ortak nokta bulamama ve beklentiler açısından bitti. Arkadaşken ki ortaklık ve anlayış ilişkide devam etmedi. İlk ilişkim olduğundan çokça üzüldüm bir süre de atlatamadım. Nihayetinde arkadaş kaldık ve şu an yakın arkadaşız. Kendisinin ilişkisi de var. Benim gerçek manada ilişkim olmadı. Bundan sonraki ilişkilerde eski erkek arkadaşımla arkadaş kaldığımı söyleme noktasında tereddütlerim var. Üstünden 4 yıl geçti ve arkadaşlık üzerine bir ilişki yaşandı sonra yine arkadaş devam ettik ve samimiyiz. Sonraki ilişkimde bu durumu söylemek istemiyorum suyu bulandırmak istemiyorum. İlk ilişkimden bahsederken başka bir gibi bahsedip konuyu kapatmayı uygun buluyorum. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Başınıza benzer durum geldi mi?
Bence konu şöyle, hala yakın arkadaş oldukları için yeni tanıştığı kişiye söyleyip söylememe arasında kararsız sanırım. Örneğin siz biri ile tanıştınız, geçmişte kız arkadaşım oldu anlaşamadık ayırdık yolları dese gayet normal.Ama anlaşamadık fakat şimdi çok yakın arkadaşız dese siz ister misiniz eski sevgiliyle yakın arkadaş olan sevgili? Benim kabul edebileceğim bi şey değil. Ama herkes farklı düşünüyor olabilir tabi.Çetele hesabını vermek zorunda mısınız yoksa “sen ilksin aşkım” demek için mi bunu söylemek zorunda hissediyorsunuz? Kaç tane kim olduysa oldu unutup unutamadığın onu ilgilendirir, bir de olmayacak biriyle olduysa onu ilgilendirir
Ciddi bi ilişkim olmadı 4 senedir yalnızın diyebilirsiniz misal.
sorarsa söylersin
sormazsa söyleme
niye söylemedin diyemez ,çünkü sormadı
valla bana kocam hiç sormadı böyle şeyleri, ben de hiç
Eski sevgilinizle arkadaş mısınız tam anlayamadımsorarsa söylersin
sormazsa söyleme
niye söylemedin diyemez ,çünkü sormadı
valla bana kocam hiç sormadı böyle şeyleri, ben de hiç anlatmadım.