Eski sevgiliyle aynı ortam sorunsalı lütfen yardım edin

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
günaydın ablalarım. Eski sevgilimle aynı okuldayım. Öyle korkuyorum ki aynı ortama girmeye. Sevgilim var yeni hayat kurdum sayılır. Her şeyi yoluna koydum. Ama bana psikolojik olarak çok travmalar yaşattı. Bir yıl aralıksız ağladım. Şahıs unutuluyor belki ama acılar silinmiyor. Bu korkularımı kimseye açamıyorum. Onu görünce yeniden sırılsıklam aşık moduna giricem diye korkuyorum. Ya da yeniden canım çok acıyacakmış gibi geliyor. Ya da hayatıma sürekli yorum yapıyordu. Yine eleştirecekmiş yine yorum yapacakmış gibi geliyor. Hiç bir şey olmamış gibi, güzel olmak istiyorum. Her gün farklı bi saç modeli, güzel kokular. Yüksek notlar. Olgun davranışlar. Nolur tavsiye verin bana.

Umursama onu gördüğünde buz gibi ol ve gül geç. Zaten ilk karsilasmanizda bu hissettiklerinin sadece korku oldugunu hicbir sey hissetmedigini anlarsin.

Alnina bak. Sadece alnına konuşurken. Kaşları hafif kaldır. Hiç cevap verme. Miden ekşiyormuş gibi hafif gülümsemeli hafif ciddi bir yüz ifaden olsun.
Ayrıldığım insanı baz alarak süslenme. Yeni bir ilişkin var ona odaklan. Tadını çıkar.
Her gün ağlatana aşık olunmaz. Kim aşk acı çekmek demişse yalan söylemiş. Manyak mıyız acıya aşık olalım.

Alnina bak. Sadece alnına konuşurken. Kaşları hafif kaldır. Hiç cevap verme. Miden ekşiyormuş gibi hafif gülümsemeli hafif ciddi bir yüz ifaden olsun.
Ayrıldığım insanı baz alarak süslenme. Yeni bir ilişkin var ona odaklan. Tadını çıkar.
Her gün ağlatana aşık olunmaz. Kim aşk acı çekmek demişse yalan söylemiş. Manyak mıyız acıya aşık olalım.
Benimle konuşacağını sanmıyorum. Göz göze gelirsek napmalıyım ?

Gelme asla göz göze gelme.
Ne muhatap alacaksın kompleksli tipi. Ezik bir tip ki seni ezmeye çalışmış.
Evet kompleksleri vardı. Ayrıldıktan sonra tamamen değişiğ her şeyi sen yaptın hepsi senin suçun beni böyle kötü biri sen yaptın falan diyen tiplerden

Evet kompleksleri vardı. Ayrıldıktan sonra tamamen değişiğ her şeyi sen yaptın hepsi senin suçun beni böyle kötü biri sen yaptın falan diyen tiplerden
Ooo oo tamam canım hemen 2 rekat şükür namazı kıl ve yeni ilişkine odaklan.
Mutluluklar dilerim

Türk Dil Kurumu Büyük Türkçe Sözlük

Sorunsal (sıfat)
1. Çözümü belli olmayan
2. Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik

:işsiz::işsiz:

Buna takıldığınız kadar konumu önemseseydiniz keşke..

Sık sık sorunsallı başlık görünce konunun önüne geçiyor ne yazık ki.

Konu hakkında yorum isterseniz eğer yapılacak en güzel şey bence dimdik durmak ve gülen gözlerle bakmak etrafa. Yaptığın makyajın da, sıktığın kokunun da önüne geçer çünkü gülen gözler.

Back
X