- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Bi sevgilim oldu. Bana karşı çok iyiydi üzerime titrerdi. Aramızda bi sorun olduğunda ilk o yazardı, uğraşırdı. Zamanla kısıtlamarı arttı, doğal olarak kavgalarımız arttı. Benim yaz tatili yüzünden yaşadığım şehre dönünce kavga ettiğimizde yüzyüze görüşüp halledemediğimiz için sorunlar büyüdü. Kıskançlıklarından kısıtlamalarından sıkılıyodum oda benim dik baslılığımdan rahatsızdı. Herneyse en son büyük bi kavga ettik ve bitti. Şuan eksikliğini hissediyorum üzülüyorum ama eminim üni okuduğum şehre dönünce çok daha fazla özlüycem çünkü ilk defa gittiğim bi şehri onla keşfettim, ordaki çoğu anımı onla yaşadım. O yüzden asıl acıyı dönünce çekicem. Sormak istediğim şey eğer ben bu kişiyi bi kaç ay sonra arasam beni unutmuş olur mu? Şuan yazmak istemiyorum çünkü birbirimize ağır laflar ettik ve büyük konuştum o yüzden tersleme ihtimalide çok yüksek çok fazla gurur yapıyo kendisi. Ve zaman geçtiğinde sorunlar unutulur tekrar konuşulup yeniden başlanır belki. Ama zamanla bensizliğe alışadabilir. Ne yapmalıyım sizce?