- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi forestfruitcake
Ayrılıktan sonra tekrar barışılır bence. Ama şuna hazırlıklı olun o kısıtlama dediğiniz şeyler artacak. Hazır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sürekli yanımda olduğunda daha farklı olur aramız
Kısıtlamalarından bende sıkıldım ama tek sorunumuz oydu onun dışında bana karşı çok iyi olması acaba katlansaydım zaten yanımda olduğunda bu kadar kavga etmeyiz diye düşündürdü ne biliyim yaSizinki karakter uyumsuzluğu, basit bir yanlış anlaşılma filan degil ki, yeniden başlasanız ne olacak, aynı yoldan yürüyüp farklı istikamete çıkan gördünüz mü siz hiç?
O mu kıskançlık yapmayacak siz mi dik başlı olmayacaksınız artık?
Ne kadar seviyorsunuz acı çekmeyi, dramatik ilişkiler yaşamayı...
Sırf biri olsun, alışkanlık, adet yerini bulsun diye büyük laflar ettiğiniz, şu an yazsanız tersleyecek, kısıtlayan, darlayan birinden tekrar medet umacaksınız.
Derdiniz de bu zayıflığınız değil de "beni unutur mu, bensizliğe alışır mı"...
Zayıf erkeklik egolarını kıskançlık adı altında psikolojik manada şiddetli bir şekilde ezerek tatmin edeceği başka bir kız bulursa unutur, inşallah da unutur yoksa bir dahaki sefere daha fena konular açarsınız burada.
Ya sanki kimseyle bidaha mutlu olamam herkeste onu arayıp daha çok üzülürüm gibi geliyo. Bilmiyorum belkide unuturum şuan ayrılık yeni olduğu için böyle düşünüyorumaynen aynen evet. yakınında söz dinletir daha çok. süper fikir. dünyada adam kalmadı çünkü.
Kullanmadım seviyorum şuan yüzyüze olmadığımız için barışsak yine aynı olucak herşey ama yanındayken daha kolay olur diye düşündüm sadecesevdiğin için değilde sırf o şehirde yalnız kalmamak için çocuğu kullanmak hiç hoş değil..
eski sevgili ile barışmada ne için ayrıldığın önemlidir.Kaldık sizin meseleniz bence oldukça ciddi, senin hayatına tarzına müdahale etme hakkını kendinde gören biri ile şimdi barışsan yarın yine ayrılırsın.Ya sanki kimseyle bidaha mutlu olamam herkeste onu arayıp daha çok üzülürüm gibi geliyo. Bilmiyorum belkide unuturum şuan ayrılık yeni olduğu için böyle düşünüyorum
Tebrik ederim sizi :) en fazla ne kadar sürdü peki ayrılıklarınızben eski sevgilimle 3 4 kere ayrılıp barıştım. en sonunda 3 ay önce evlendik![]()
![]()
2 ay sürdü herhalde hatırlamıyorumki tam 7 senedir beraberiz ilk 3 senesi hep ayrıl barışla geçtiTebrik ederim sizi :) en fazla ne kadar sürdü peki ayrılıklarınız
Aynen geçici olarak bile çalışmamı istemiyodu yaz içinBugün giydiğin elbiseye sorun çıkaran adam yarın çalışmana, annenin evine gitmene, hatta evden çıkmana da sorun çıkaracak. Görünen köy kılavuz istemez.
Aynen geçici olarak bile çalışmamı istemiyodu yaz için
Evet ve yaşanılan şeyin vakit kaybı olduğunu iş işten geçtikten sonra görülüyo.. Bilmiyorum zamana ihtiyacım var sanırımKonuyu okumadım bile.. Bana su hayatta en cok ne ogrendin deseler; 1.si bir insanın en buyuk dostuda en buyuk dusmanıda kendisidir derim. 2.side denenmişi asla denemiceksin derim. Nacizane tavsiyem asla arkana bakma iyi bişey olsaydı emin ol eski olmazdi.
Sevgiler..
Değişebilir diye düşünüyodum ne biliyim..Sen de bu adama dönmeyi düşünüyorsun öyle mi? Bravo valla.