Eski sözlü...

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Kızlar bazılarınız benzer şeyleri yaşadığınızdan bazılarınız empati gücü kuvvetli olduğundan beni anlayacak yol göstereceksiniz... Bazılarınız da eleştirecek belki de gereksiz göreceksiniz. Ama yazıp paylaşmak istiyorum. Eşimle tanıştığımızda onun tanışmamızdan 4-5 yıl önce keza benimde aynı şekilde sözlenme nişanlanma durumlarımız olduğunu kısa süreler sonunda anlaşamayıp çeşitli nedenlerle ayrıldığımızı öğrendik. O görev yaptığı şehirde tanışmış. Benm aile dostumuzun oğluydu.. biten giden ama belli bir resmiyeti olduğu için birbirimizle paylaştığımız bilgiler olarak kalmıştı... eşimle ayrı şehirlerde idik tanıştığımızda. Ve ben aşık oldm ilk görüşte. Telefonla ve bikaç kez yüzyüze gmrüşme sonraası evlilik korkularından vs dem vurdu ayrıldı. Bir süre sonra tekrar döndü.. sorgulamadan kabul ettm. Sonra tekrar kessti görüşmeyi tekrar söndü tekrar tekrar.. her seferinde acı çeken ben oldm ama kabul eden de.. belki bu kadar taviz verilir mi diceksiniz.. inanın bende bu şekilde başıma gelmeden önce çook net konuşurdm. Asla lar hava da uçardı.. her neyse sonunda korkularından arındığını ve benmle evlenmek istediğini dile getirdi bulndğm ile geldi ailrsinin tanına gidip tanışmak için hazıtlanıp yola çıktk. Annesi babası çok sıcak karşıladılar. Yemekler ikramlar güler yüz... uzun yoldan gelmiştik haliyle uykusuz ve çok yorgunduk.. gece vakti idi. Çay içiliyordu. Muhabbet koyuydu. Birden eşim yani o zaman eş adayım bana dönüp " ne zaman yola çıkmıştık ece" dedi!!! Ben kala kaldım. Babası annesi buz kesti. Kendisi de hiç bozuntuya vermedi. Birden kalkıo mutfağa gittim. Çay boğazıma takıldı. Zorla yutkundm. Bana eski sözlüsünün adı ile hitap etmişti. O an hiç nir şey femedim. Gece odama geldi kapıdan iyi geceler dedi sarıldı tepki vermedim. Mesaj yazdm sonra. Aklından kalbnden sökemediysen sakın benmle bi gelecek düşünme diye.. cvp yazmadı. Ertesi günde hesap sorduğmda ailemle tek tanıştırdğm kız o idi belki ondandır bi anda çıktı ağzmdan başka bir şey arama dedi üstüne gidince de bağırdı çağırdı abartıyosn gibi şeuler söuledi. Daha sonra annesi kız kardeşi arayıp asla kalbnde aklında olmadığını vs söulediler. Unutmaya çalıştm. Kabul ettim. Evlendk. Aradan aylar geçti. Hala arada depreşiyor konuyu açıp canını acıtmak istiyorum yüzüne vuruyorum. Ofluyor pufluyor kızıyor. Belki de beni ikna etmesini bi şekilde bunun acısını ssöküp atmasını iatiyorm. Yemin ediyor. Ben ayrıldm ondan onu sevsem neden ayrılaym taa yıllar önce.. diyor. Ama gel de o anda bana onun adı ile hitap etmesini bana açıkla.. imkansız. Şimdi yine facede bi ğaylaşım olmş sevgilinizin eaki sevgilisini unutmadığını gösteren durumlar diye :) :( biri de "size onun adı ile seslenmesi"... yine kendi kendime kurdumm kızdm. İçime düştü ateşi... Sizinle paylaşmak istedm. Çook uzun oldu affedin belki de okumadnz bile hakkınızı helal edin.

Kızlar bazılarınız benzer şeyleri yaşadığınızdan bazılarınız empati gücü kuvvetli olduğundan beni anlayacak yol göstereceksiniz... Bazılarınız da eleştirecek belki de gereksiz göreceksiniz. Ama yazıp paylaşmak istiyorum. Eşimle tanıştığımızda onun tanışmamızdan 4-5 yıl önce keza benimde aynı şekilde sözlenme nişanlanma durumlarımız olduğunu kısa süreler sonunda anlaşamayıp çeşitli nedenlerle ayrıldığımızı öğrendik. O görev yaptığı şehirde tanışmış. Benm aile dostumuzun oğluydu.. biten giden ama belli bir resmiyeti olduğu için birbirimizle paylaştığımız bilgiler olarak kalmıştı... eşimle ayrı şehirlerde idik tanıştığımızda. Ve ben aşık oldm ilk görüşte. Telefonla ve bikaç kez yüzyüze gmrüşme sonraası evlilik korkularından vs dem vurdu ayrıldı. Bir süre sonra tekrar döndü.. sorgulamadan kabul ettm. Sonra tekrar kessti görüşmeyi tekrar söndü tekrar tekrar.. her seferinde acı çeken ben oldm ama kabul eden de.. belki bu kadar taviz verilir mi diceksiniz.. inanın bende bu şekilde başıma gelmeden önce çook net konuşurdm. Asla lar hava da uçardı.. her neyse sonunda korkularından arındığını ve benmle evlenmek istediğini dile getirdi bulndğm ile geldi ailrsinin tanına gidip tanışmak için hazıtlanıp yola çıktk. Annesi babası çok sıcak karşıladılar. Yemekler ikramlar güler yüz... uzun yoldan gelmiştik haliyle uykusuz ve çok yorgunduk.. gece vakti idi. Çay içiliyordu. Muhabbet koyuydu. Birden eşim yani o zaman eş adayım bana dönüp " ne zaman yola çıkmıştık ece" dedi!!! Ben kala kaldım. Babası annesi buz kesti. Kendisi de hiç bozuntuya vermedi. Birden kalkıo mutfağa gittim. Çay boğazıma takıldı. Zorla yutkundm. Bana eski sözlüsünün adı ile hitap etmişti. O an hiç nir şey femedim. Gece odama geldi kapıdan iyi geceler dedi sarıldı tepki vermedim. Mesaj yazdm sonra. Aklından kalbnden sökemediysen sakın benmle bi gelecek düşünme diye.. cvp yazmadı. Ertesi günde hesap sorduğmda ailemle tek tanıştırdğm kız o idi belki ondandır bi anda çıktı ağzmdan başka bir şey arama dedi üstüne gidince de bağırdı çağırdı abartıyosn gibi şeuler söuledi. Daha sonra annesi kız kardeşi arayıp asla kalbnde aklında olmadığını vs söulediler. Unutmaya çalıştm. Kabul ettim. Evlendk. Aradan aylar geçti. Hala arada depreşiyor konuyu açıp canını acıtmak istiyorum yüzüne vuruyorum. Ofluyor pufluyor kızıyor. Belki de beni ikna etmesini bi şekilde bunun acısını ssöküp atmasını iatiyorm. Yemin ediyor. Ben ayrıldm ondan onu sevsem neden ayrılaym taa yıllar önce.. diyor. Ama gel de o anda bana onun adı ile hitap etmesini bana açıkla.. imkansız. Şimdi yine facede bi ğaylaşım olmş sevgilinizin eaki sevgilisini unutmadığını gösteren durumlar diye :) :KK43: biri de "size onun adı ile seslenmesi"... yine kendi kendime kurdumm kızdm. İçime düştü ateşi... Sizinle paylaşmak istedm. Çook uzun oldu affedin belki de okumadnz bile hakkınızı helal edin.

İnsanlık hali, gayri ihtiyari çıkmış olabilir ağzından. Bunu bu kadar büyütmek daha büyük bir sorun bence.

Gelgitler olmuş ama sonunda evlenmiş yuva kurmuşsunuz, bahsettiğiniz olay da baya geçmişte kalmış, aksiyon aramayın bence
Başka bir şüphe çekici durum yoksa ilişkinizi yıpratmayın böyle davranarak...

Ohoooo tatlim amma takmissin, bu kadar sinirlendiysen sen de ona birkac defa ahmet de odesin

Yok canım yaa. Adamla sen evlisin olsaydı onla evli olurdu. Bide ikide bir eski sözlüyü niye hatirlatiyosunki. Şeytan doldurur kız.

Ismiyle hitap etmesini unutun gitsin. Şu asamada eski sozlusunde akli diye dusunmek sacma olur. Bence sizi buna iten bisiler var. Eşinizin ilgi eksikliği var mi mesela?

Bu tur durumlar evlenmeden once sindirilip oyle evlenilmeliydi. Olan olmus artik.

Canınız mı sıkıldı sizin ya da hamilelikten mi bu durumdasınız.
Madem bunu yediremeyecektiniz neden evlendiniz sürekli yüzüne vurup o günleri hatırlamasını sağlıyorsunuz galiba.

Back
X