Eski sözlüm beni tehdit ediyor ! :( Amacı ne ?

aslında normalde uysal ve sakin bir yapısı vardır ama bugün öyle görünce açıkçası ürktüm :( her gün gazetelerde kadına yönelik ne şiddet haberleri görüyoruz. gerçi üniversite mezunu, okumuş etmiş bir insan ama insan ürküyor ya ailem de devreye girerse olay büyücek diye korkuyorum :((

günaydın arkadaşım bunun okumakla alakası yok ister avukat olsun ister doktor olsun okumuş ama kendini geliştirememiş maalesef bence bu durumu ailenden biriyle paylaş annen baban yada varsa abi abla da olur korktugu belli etme bu tür insanlar sadece tehdit edip esip gürler içini ferah tut sen

sakın ha ailenden gizleme sakın :20:
dahada devamı gelir sonra bin pişma olursun :19:
korkak olma mutlaka ailenle paylaş
büyükler araya girsin
belliki ruh hastası bişi
abin falan varsa şöyle iyice bi tozunu alsın o adamın :15:

iyiki o senden ayrılmış

ya evlenseydiniz amaaannn :53:
allah korumuş seni yat kalk dua et böylelerinin tedaviside yok

açmatelfonlarını değiştir numaranı gizli hat al bulamasın
fazlada yalnız kalma dışarda
tez vakit kurtulmaya bak

bırsey yapamaz cnm merak etme .beyfendı terkedınce senın oturup yas tutmanı

fılan beklemıs bellıkı .artık egosunu nasl şisirdıysen .ıstedıgı olmayınca

ve de senı o cocukla gorunce,erkeklık egosu parcalandıgından boş boş tehtıt savurmus

bı muddet canı yanar merak etme sana bı halt yapamaz .

soyle dusun ,ılıskı ıcersınde sana ıllakı mutluluk vaadlerı vermıstır .verdıgı vaadlerı tutup yerıne mı

getırmıste sımdı bos tehtıdının arkasında dursun :ssz:

kesinlikle ailene anlat, sen onlarla daha güçlüsün, gerekirse ailen gözünü korkutur!!!

hiç aramayan sormayan adam bir anda sen yemeğe gidince ortaya çıkıyor.her an seni takip mi ediyordu yani,siz lokantadan çıkarken yanındaki kim diye arıyor.

kıskançlık krizine girmiş....
korktuğunu belli etme..
hatta cevap bile verme ona...

Bilmem
Hem suçlu hem güçlü, hangi sıfatla bana böyle hesap soruyorsun der insan
Korkmanıza gerek yok, söz olduğuna göre ayrılırken ailelerde onun kendi tercihi olduğunu biliyordur
Dış kapının dış mandalı, istediğini yapsın iplemeyin

istediği zaman seni bırakıp istediği zaman sana dönebileceğini sanıyor bellki
sakın boyun eğme onun bu saçmalıklarına ailenden de saklama hiçbirşey yapamaz korkmamalısın.

kızlar beni tehdit etmeye devam ediyor :(

bugün beni işyeri telefonumdan aradı, yüzüğümü ver dedi. yüzüğü kaybettiğimi biliyosun dedim, "hayır kaybetmedin yalancısın sen" dedi.

beni rahatsız etme dedim ben, o da "yaa artık seni rahatsız mı ediyo olduk?" dedi :(

"hele sen o yüzüğü bi getirme, bak sana neler neler edecem, neler neler edecem" dedi dayanamayıp kapadım telefonu :(((

neler tasarlıyor kimbilir kafasında? ya "bu kız benle yattı" diye bi dedikodu yayıp namusunu lekemeleye kalkarsa? ya beni kaçırtıp tecavüz ederse? allah korusun, sanırım abartıyorum bunları yapacak biri değildir normalde ama yine de aklıma geliyor her gün kadına yönelik şiddetlerle dolu bi ülkedeyiz sonuçta.

ben diyorum ki yüzüğün parasını veriyim böylece bir daha rahatsız etmesin beni. onun aramasını mı bekleyim, yoksa ben mi onu ariyim? :(( iyice şaşırdım kendimi ya

KESİNLİKLE hafife alma arkadaşım. bak millet çıldırdı, neler neler oluyor haberlerde. savcılığa dilekçe ver. iş yerimi bastı, herkesin gözü önünde beni tehdit etti de. kaybın olmaz, aksine elinde dursun dilekçe. tacizlerine devam ederse, dilekçe verdiğini söylersin. lütfen hafife alma. ama hemen de dilekçe verdim, seni şikayet ettim deme, eğer barışmak istiyorsa ve de sen de istiyorsan. dönmem geriye diyorsan, söyle tabii ki.

bugün beni işyeri telefonumdan aradı, yüzüğümü ver dedi. yüzüğü kaybettiğimi biliyosun dedim, "hayır kaybetmedin yalancısın sen" dedi.

beni rahatsız etme dedim ben, o da "yaa artık seni rahatsız mı ediyo olduk?" dedi :(

"hele sen o yüzüğü bi getirme, bak sana neler neler edecem, neler neler edecem" dedi dayanamayıp kapadım telefonu :(((

neler tasarlıyor kimbilir kafasında? ya "bu kız benle yattı" diye bi dedikodu yayıp namusunu lekemeleye kalkarsa? ya beni kaçırtıp tecavüz ederse? allah korusun, sanırım abartıyorum bunları yapacak biri değildir normalde ama yine de aklıma geliyor her gün kadına yönelik şiddetlerle dolu bi ülkedeyiz sonuçta.

ben diyorum ki yüzüğün parasını veriyim böylece bir daha rahatsız etmesin beni. onun aramasını mı bekleyim, yoksa ben mi onu ariyim? :(( iyice şaşırdım kendimi ya

derdi yüzük degil sensin ,aci cektini onu bekledini saniyordu erkeklik egosu tavan yapiyordu ,sen rahatsiz etme demene bile nasil karsilik vermis

sakin korkma ailene söyle,git polise sikayet et hic birsey yapamaz

bu adamdan evlenmeden kurtuldunada Dua et

Bence amacı yüzük parası falan değil, bu şekilde bahaneler bulup seni rahatsız ederek huzurunu bozmak.
Kesinlikle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmalısın.
Ortada "Tehdit" suçu var.

Şimdi bu arkadaş sizden bir müddet bunalmış, soğumuş, ayrılmak istemiş. Sizin onu unutamayacağınızı, o size döndüğünde sizin ona döneceğinizi düşünüyormuş. Yanınızda 3 ay sonra başka bir erkek görünce kıskançlık krizi tutmuş, havalara kalkan poposu şiddetle yerlere doğru inmiş, lan bu kız beni nasıl siler de 3 ay sonra başkasıyla birlikte olur diye düşünüp kudurmuş. Tehdit ederek sizi peşinden getirmeye, ya bak yanlış anladın o benim sevgilim değil, lütfen böyle şeyler yapma falan demenizi bekliyor. Erkeklik taslıyor. Siz onunla ilgilenmeyince oralı olmayınca tehditleri de kesecektir. Ama oldu ki sizin canınızla ilgili tehdit etti , o zaman ona anında seni savcılığa şikayet ederim diye siz de tehdit edin! Hatta şikayet de edin!

sakın arama seni korkuttuğunu ve amacına ulaştığını anlayacak açma tellerini olduda açtın tamam lan hesap numaranı ver paranı vereyım de yüzyüze gelme yer belirtirse birisiyle gönder paranı senı yalnız yakaladığında şiddet uygulamayada kalkabılır örneğin bileğinden sıkıca tutup sürükleyebilir.

Birkaç ay öncesinde düşüncelerinizde birgün sizi tehdit edecek biri de değildi...Ailenize durumu anlatın.Ailesine yüzüğün parası ulaştırılsın..

Bellıkı senın ondan baskasına bakamayacgını dusunuyormus
belkı de boyle dusundugu ıcın ayrıldı nasıl olsa gerı donebılırım dıye ,
sımdı yanında bırını gorunce de kıskanclıgından napacagını sasırdı ...
Hıc korkma o senı tehdıt edıyorsa sende onu tehdıt et kımse kımseye bırsey yapamaz

Bıde yuzuk ıcın tehdıt etmıs yenı gordum bu kısını psıkolojık rahatsızlıkları var bence normal bırı tehdıt ettıgı kısının benı rahatsız etme demesıne yaa rahatsızmı edıyoruz artık dıye cevap vermez aılene anlat kesınlıkle ... Veee sana msj fılan attıysa sılme savcılıga ver

Back
X