arkadaşlar, ne zaman dr önetisi bakayım desem mesaj sayısı çok düşük yeni üyelerin mesajlarıyla karşılaşıyorum. Belki dr unuz çok iyi ama güvensizlik oluşuyor. Hiç mi eski üyelerden ameliyat olan yok Ankara da etli burun ameliyatı olmak istiyorum ve dileğim doğal görüntü
Ben ameliyat oldum 4.günüm bugün istanbuldayım
Burnumun ucu çok etli ve kalın deriliydi.doktor deriyi incelteceğini ve birkaç dokunuş yapacağını söyledi
Şuan bantlı tamponlu bana büyük geliyor ama böyle bile memnunum
İlk gün burun deliklerim havadaydı resmen dün azaldı
Morluk ve şişme çok oldu şuanda hafif gözlerim şiş ve çok kaşınıyorum
Burnunda çok büyük bir sorun yoksa ameliyat olma bence
Ben bu kadar zorluk yaşayacağımı bilsem olmazdım yemek yemeyi özledim valla
Umarım sonucu güzel olurda değer :)
Ben ameliyat oldum 4.günüm bugün istanbuldayım
Burnumun ucu çok etli ve kalın deriliydi.doktor deriyi incelteceğini ve birkaç dokunuş yapacağını söyledi
Şuan bantlı tamponlu bana büyük geliyor ama böyle bile memnunum
İlk gün burun deliklerim havadaydı resmen dün azaldı
Morluk ve şişme çok oldu şuanda hafif gözlerim şiş ve çok kaşınıyorum
Burnunda çok büyük bir sorun yoksa ameliyat olma bence
Ben bu kadar zorluk yaşayacağımı bilsem olmazdım yemek yemeyi özledim valla
Umarım sonucu güzel olurda değer :)
arkadaşlar, ne zaman dr önetisi bakayım desem mesaj sayısı çok düşük yeni üyelerin mesajlarıyla karşılaşıyorum. Belki dr unuz çok iyi ama güvensizlik oluşuyor. Hiç mi eski üyelerden ameliyat olan yok Ankara da etli burun ameliyatı olmak istiyorum ve dileğim doğal görüntü
sahte hesap da var maalesef aralarında. etli burun dediğiniz nasıl bir şey, foto gönderebilir misiniz?
ben de 2 sene önce ameliyat oldum, burun ucum düşük ve deri fazlalığı vardı