Eski üyelerden olan birini arıyorum. ...Arzu88

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende eLmayRa ve okypete yi merak ediyorum. Napıyolar nasıllar acaba. Özellikle eLmayRa. Eşiyle nişanlıyken aldatılıp affetmişti. Hikayesi çok etkilemişti beni nedense.
Okypete ile çok samimi değildim ama ilgimi çeken bir üyeydi. Gideceğini hiç tahmin etmezdim
Elmayra'nın çocuğu olmuştu sanırım ya, yanlış hatırlamıyorsam. Umarım iyidir, mutludur.

Benim de @Kiraze92 adlı üyeye ulaşmam lazımdı hatta burada üyelik alma sebebim de kendisine bir soru sormaktı ama 2 aydır mesajıma dönmedi forumu bırakmış sanırım. Temelli giden üyeler var burada, bazılarını son görülmesi yıllar önce. Aralarında hayatını kaybedenler falan da var
Bu yıl Nisan'da girmiş çok olmamış aslında. Yine gelir belki

Elmayra'nın çocuğu olmuştu sanırım ya, yanlış hatırlamıyorsam. Umarım iyidir, mutludur.
Evet kızı olmuştu. Çakılı kadro memurdu muhtemelen hala aynı şehirdedir ama ben özellikle evliliğini merak ediyorum. Eşi o zamanlarda güven vermemişti bana. Umarım kıymetini bilip bir daha aynı hatayı yapmamıştır

Evet kızı olmuştu. Çakılı kadro memurdu muhtemelen hala aynı şehirdedir ama ben özellikle evliliğini merak ediyorum. Eşi o zamanlarda güven vermemişti bana. Umarım kıymetini bilip bir daha aynı hatayı yapmamıştır
Bankacı değil miydi ya?
O zamanlar bu kadar yoğun değildi buralar. Birinin kocası sorun çıkarsa herkes odaklanırdı. Takip edilir, belki günlerce haftalarca yazılırdı. Şimdiki gibi değildi, ondan üyelerle daha derin bir ilişki vardı sanırım.
Ben tabi o zamanlar 18 yaşın altındaydım, ne kocası ne nişanlısı. Ama yine de o zamandan beri içimde varmış, dert arıyormuşum çok şükür buldum ağzıma edecek birini. Rahatladım.

Cutemomu biliyorum ama olayını hatırlayamadım. Birazcık bahseder misiniz😌
Ilk esinden ayrilmis, daha sonra ikinci esiyle evlenmisti. Ilk esinden olan cocugunu ikinci esiyle buyutuyordu, sonra ikinci esinden de cocugu oldu. Ikinci esinin aldattigi cikti bir sure sonra. Bosanma bosanmama derken affetmeyi secti ama affettigi icin de forumu birakti. Kabaca boyle yani.

Bankacı değil miydi ya?
O zamanlar bu kadar yoğun değildi buralar. Birinin kocası sorun çıkarsa herkes odaklanırdı. Takip edilir, belki günlerce haftalarca yazılırdı. Şimdiki gibi değildi, ondan üyelerle daha derin bir ilişki vardı sanırım.
Ben tabi o zamanlar 18 yaşın altındaydım, ne kocası ne nişanlısı. Ama yine de o zamandan beri içimde varmış, dert arıyormuşum çok şükür buldum ağzıma edecek birini. Rahatladım.
Kurum sınavını kazandım çakılı kadro memurum diye bi mesajı vardı. Ben nedense bi bakanlıkta memur diye düşünmüştüm. Bankacı da olabilir gerçi ama onlar çakılı kadro mu oluyor onu bilmiyorum.
Dediğin şeyi hatırlıyorum o zamanlar biraz daha samimiyet vardı bu kadar zıt düşünceler yoktu olsa bile anlaşmak daha kolaydı. Ben o zamanlar ilgimi çeken üyelere mesaj atar tanışmak isterdim hal hatır sorardım falan. Çok hoşlarına giderdi üyelerin, tatlı bi sohbet olurdu aramızda. Şimdi birine nasılsın diye mesaj atsam azarlanırım muhtemelen 🤣🤣

Eski üyelere ulaşamazsınız çünkü çoğu artık siteye gelmiyor veya farklı üyeliklerle devam edip tanınmak istemiyorlar.

Üyeler hakkında konu açmak yasak bu sebeple konuyu kapatıyorum.
Belki bir gün görürse diye üyenin profiline yazın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X