• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski yakın arkadaş aranır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence arayabilirsiniz aranızda kötü bir sey olmamış sadece mesafe girmiş. Bazen olur öyle.
Lise biteli 12 yıl oldu. Liseden arkadaşlarımla hic haberleşemedigimiz aylarca kimsenin kimseye yazmadığı dönemlerde oldu. Nikahıma cagirdim pandemi sebebiyle ikisi gelemedi diğeri tatil ayarlamış ancak bir ay önce söylemiştim aslinda nikah tarihimi.
Alınmadım, canları sağ olsun dedim tabiki yanımda isterdim.
Iki ay once evime geldiler çok keyifle sanki lisedeymişiz gibi olduk yeniden. Ama telefonla sık iletisim kurmuyoruz. Bir iki aya yeniden görüşme planımız var.
Bazi arkadaşlıklar böyle ilerler. Bazılarıyla her gün mesajlasirsin.

Eskontat olmaz artık malesef. Herkesin hayatında bu tarz arkadaş oluyor.hatadan ziyade hayatın akışı diyelim

En iyi arkadaşım evlendikten sonra benimle görüşmemeye , mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Resmen 2 sene uğraştım ne oldu falan diye, bir gün bana mesaj attı . eşim izin vermiyordu boşanma arifesindeyim dedi. Tam da o sıralar benim düğünüm var zaten duygusalım sorgulamadım barıştık. Bekarlığa veda partime geldi , yaşadığımız ildeki düğünüme geldi. Buradaki düğünümden sonra hiç bir mesajıma cevap vermedi aramadı sormadı. Resmen şoka girdim. Ben o arkadaşlığın bitişini uzun süre hazmedemedim. Altı yıl sonra kızım oldu tebrik mesajı atmış “ teşekkürler “ yazdım geçtim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X