• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski yakın arkadaşım hala arkamdan konuşuyor

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın

benim çok yakın bir arkadaşım vardı kızlı erkekli arkadaş grubumuz vardı birlikte takılırdık hep o gruptan bi kızın başka arkadaşlarının arkasından çok kötü konuştuğunu görmüştüm o..... falan der ki ben hiç ağzıma alamam bile bu tip kelimeleri. bir de taktik olarak biri hakkında bir gruba kötü konuşur o kişiden herkes soğur sonra kendi o kişiye çok samimi davranır ama diğerleri soğuduğundan kötü davranır bunu yaptığını hissetmiştim ben oyununa gelmiyordum görmezden geliyodum. ama bana karşı da yaptığını fark ettim

sorum şu ki ben bu insanla nasıl baş edeceğim? taktik bilmem manipülasyon bilmem insanlara kötülemeyi bilmem. sevmezsem uzaklaşırım ikiyüzlü davranamam.

Son düzenleme:
Cnm yaaa zaten görmedigin birini nden bu kadat umursuyosun..ne derse desin...hayat boyu etrafinda hep böyle pislikler olucak ilk önce bunu ogren...sonra da kadının en büyük düşmanının yine kadın oldugunu bilerek yoluna devam et...mesafe koy...sırlarını kimseyle paylasma...abla tavsiyesi...

Cnm yaaa zaten görmedigin birini nden bu kadat umursuyosun..ne derse desin...hayat boyu etrafinda hep böyle pislikler olucak ilk önce bunu ogren...sonra da kadının en büyük düşmanının yine kadın oldugunu bilerek yoluna devam et...mesafe koy...sırlarını kimseyle paylasma...abla tavsiyesi...

aslında takmıyorum ama sistematik çalışıyor.

şu anki yakın arkadaşlarımla aramı bozup beni yalnız bırakmaya çalışıyor.

olası iş ortamımda mutsuz olayım diye önceden benim amirim olacak kişilere kötülüyor muhtemelen o kızı hiç tanımam adımı sevgilimi bile tanıyor çok aşırı değil mi bu?

mesela bi ortak arkadaşımız vardı kızı doldurmuş herhalde düğününe bile çağırmadı beni. onu umursamadım bile.

ama diğer şeyleri tehlikeli geliyor. elinden gelse öldürecek yok edicek beni. naptıysam bu kadar.

Kız psikopat demek ki...sınavı kazanırsan onunla çalışacagın ne malum...kadronuz mu az...boşver ya nefreti kendini tüketsin sen de inadına mutlu gorunmeye calış...anlaşılan seni cok kıskanıyo...

Geçmişte dolduruşa gelen insanların karakteri hakkında nasıl degerlendirme yaptıysanız, mesafe koyduysanız, umursamadıysanız, hatta hayatınızdan çıkardıysanız bundan sonra da öyle yapacaksınız.

Şu an bir sınava hazırlandıgınız için gelecekle ilgili kaygılarınızın artması dogal.
Hangi alanda uzmanlıgınızın olacagının kesinligi olmamasına ragmen evde çalışmaktan bunaldıgınız sırada sizi motive eden sosyal ortamın hayal ettiginiz gibi olmayacagından korkuyorsunuz sanırım.

Fakat kazandıktan sonra gelen rahatlık ve özgüveninizi toparlamanız ile emin olun o geçmişteki sheldon olur, yine kimseyi takmaz, art niyetten uzak ilişkiler kurarsınız.

Hatta bu tip insanların varlıgını bir şans olarak düşünün. Dolduruşa gelen veya arkanızdan iş cevirecek kişileri tanımanıza gerek kalmadan onlarla mesafeli bir ilişkiniz olacak, bir çok sorunu da yaşamadan hayatınızdan çıkarmış olacaksınız ; )

Milletin işi gücü yok senin yalnız bırakmak için mi uğraşıyorlar 4 yıldr....

ben de onu diyorum ben onun yerinde olsam beni unuturdum bile. şimdi bile aklıma gelmez kendisi halbuki tam tersi benim onu takıntı yapmam gerekirdi durum itibariyle. ama öyle bir yapım yok benim milletin hayatının iyi olması kötü olması beni etkilemez. ama o sanki benim mutsuzluğumdan zevk alıyor ki ulaşabildiği şekilde etki etmeye çalışıyor.

Kız psikopat demek ki...sınavı kazanırsan onunla çalışacagın ne malum...kadronuz mu az...boşver ya nefreti kendini tüketsin sen de inadına mutlu gorunmeye calış...anlaşılan seni cok kıskanıyo...

evet az kadromuz istediğim yer orası herkes de bilir etrafımda. iş ortamı huzursuzsa insan için kötü oluyor biliyorum ondan üzüldüm bu saçma çabalara. ya kıskanıyorsa da artık kıskanılcak bi halim yok yani bıraksın artık hayatımla uğraşırken bi de o çıkmasın başıma.

Geçmişte dolduruşa gelen insanların karakteri hakkında nasıl degerlendirme yaptıysanız, mesafe koyduysanız, umursamadıysanız, hatta hayatınızdan çıkardıysanız bundan sonra da öyle yapacaksınız.

Şu an bir sınava hazırlandıgınız için gelecekle ilgili kaygılarınızın artması dogal.
Hangi alanda uzmanlıgınızın olacagının kesinligi olmamasına ragmen evde çalışmaktan bunaldıgınız sırada sizi motive eden sosyal ortamın hayal ettiginiz gibi olmayacagından korkuyorsunuz sanırım.

Fakat kazandıktan sonra gelen rahatlık ve özgüveninizi toparlamanız ile emin olun o geçmişteki sheldon olur, yine kimseyi takmaz, art niyetten uzak ilişkiler kurarsınız.

Hatta bu tip insanların varlıgını bir şans olarak düşünün. Dolduruşa gelen veya arkanızdan iş cevirecek kişileri tanımanıza gerek kalmadan onlarla mesafeli bir ilişkiniz olacak, bir çok sorunu da yaşamadan hayatınızdan çıkarmış olacaksınız ; )

aslında evet şans olarak görüyorum mesela o yeni arkadaş grubumdan kız arkadaşım anlattı arkamdan konuştuğunu. ve sinirlenmiş belli ki haksızlığa gelemez zaten. ne kadar kötülese de mesela onun fikrini değiştirmek yerine aksine ters tepmiş böylece o arkadaşım değer kazandı gözümde. en basitinden "sen onun hep arkasından kötülüyorsun ama ben onun senin hakkında konuştuğunu hiç duymadım ben haklı insanların konuşmaya ihtiyacı olmadığını düşünürüm." demiş ki buna çok sevindim beni tanıyor demek.

inanın sosyal ortam hiç umrumda değil sınav sonrası. yani ben yeni sosyal ortam yaratırım dert değil. herkesle rahat arkadaş olurum kaynaşırım. sıkıntı ben bu kızdan kurtulurum mezun olunca sanıyordum oysa o seviye atladı resmen kötülük yapmaya çalışıyor ben de bana zarar veremesin istiyorum.

ya çok komik ama. o yakın arkadaşımın bekarlığa veda partisi oldu kızkıza foto çekildik. o fotoya bakıp sevgilisinden ayrıldı mı neden yalnız geldi demiş. bu neyin kafası anlamadım erkekler ne zamandan beri veda partisine katılıyor :))

yani böyle sürekli beni takip etmesi sinirimi bozmaya başladı. ki nette paylaşım yapmam arkadaşlarımla da nadir görüşüyorum.

aslında evet şans olarak görüyorum mesela o yeni arkadaş grubumdan kız arkadaşım anlattı arkamdan konuştuğunu. ve sinirlenmiş belli ki haksızlığa gelemez zaten. ne kadar kötülese de mesela onun fikrini değiştirmek yerine aksine ters tepmiş böylece o arkadaşım değer kazandı gözümde. en basitinden "sen onun hep arkasından kötülüyorsun ama ben onun senin hakkında konuştuğunu hiç duymadım ben haklı insanların konuşmaya ihtiyacı olmadığını düşünürüm." demiş ki buna çok sevindim beni tanıyor demek.

Hayatınızda böyle karakterli insanların varlıgını anlamak için bazı insanlar turnusol görevi görüyor maalesef.
Neyse ki iyi insanlarla yolunuz kesişmiş, sizin gibi farkındalıga sahip kişilerle güzel dostluklar kurmuşsunuz.

Sosyal cevreyi de rahatlıkla oluştururum diyorsanız gelecekle ilgili kaygılanmanızı gerektirecek bir durum kalmıyor.
Son duyduklarınız sizi üzüp yıldırmasın, aksine böyle art niyetli kişileri memnun etmemek icin daha da azme gelin ; )
Umarım istediginiz yeri kazanırsınız... Başarılar diliyorum.

Hayatınızda böyle karakterli insanların varlıgını anlamak için bazı insanlar turnusol görevi görüyor maalesef.
Neyse ki iyi insanlarla yolunuz kesişmiş, sizin gibi farkındalıga sahip kişilerle güzel dostluklar kurmuşsunuz.

Sosyal cevreyi de rahatlıkla oluştururum diyorsanız gelecekle ilgili kaygılanmanızı gerektirecek bir durum kalmıyor.
Son duyduklarınız sizi üzüp yıldırmasın, aksine böyle art niyetli kişileri memnun etmemek icin daha da azme gelin ; )
Umarım istediginiz yeri kazanırsınız... Başarılar diliyorum.

teşekkür ederim kıskanılıyorum tribinden nefret ederim o yüzden bu tip olayları pozitife çevirmekte zorlanıyorum ama bunu motivasyon yöntemi olarak kullanmaktan başka çare de yok.

evet şansım oldu biraz da tahmin ettiğim için yaklaşmıştım eskiden şansa göre arkadaş oluyordum büyüdükçe akıllandım artık insan seçiyorum.

evet benim hayatım kötüleştikçe onları sevindiriyor olmak da ayrıca üzüyor beni. bakalım nolacak teşekkürler tekrar.

En azından gerçeği savunan sağlam bir arkadaşın varmış.
Nasıl buldun bu manyağı diye sormucam ben de bulmuştum zamanında

En azından gerçeği savunan sağlam bir arkadaşın varmış.
Nasıl buldun bu manyağı diye sormucam ben de bulmuştum zamanında

evet ben de ona sevindim istese söylemezdi ruhum duymazdı çok nadir görüşebiliyoruz ama vefalıymış.

öteki manyağı ben bulmadım üniversite başladığında birlikte gezip tozmaya başladık grup olarak o gruptaki kızlar yakınlaştık 3 kızdık diğer arkadaşım yatay geçişle gidince iki kız olduğumuzdan samimileştik. en başlarda iyiydi zamanla tuhaflaştı ben de uzaklaştım zaten o tuhaflaştıkça en sonunda koptum tamamen.

kadınlar arasından çıkıyor böyle tipler sebebini cidden bilmiyorum böyle taktığı tek kişi ben değilimdir ona da eminim.

Back
X