eskı yatagımı boyadım

sarxix papatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
1.544
8
116
51
Ankara
kızlar bıdaha denıycem.bakalım olcakmı?

Shot at 2007-07-29

Shot at 2007-07-29

Shot at 2007-07-29

Shot at 2007-07-29

Shot at 2007-07-29

evet canım cok oldu.sıyahtı cunkı.kazımam gerektı.zımparayla.4gun sırf kazımam surdu.sonra beyaz boya ıle 4 kat boyaması.ve en son suslemesı.gullerın yapımı ve sarı yaldızları ama uyuması cok zevklı cıcek bahcesınde yatıyormussun gıbı oluyor.bırde cıbınlık alacagım arastırıyorum soyle suslu.

sablondan yaptım cıceklerı.sabıtleyıp bantla kaymasın dıye.fırcası var vurarak boyuyorsun.begendıgınıze sevındım kızlar.cıbınlık arıyorum sanırım daha guzel olacak ozaman.bu gece sızın yerınıze gerıne gerıne yatarım.

çok güzel olmuşşş...
dergide görmüştüm cibinliğe güller tutturmuşlardı.
beyaz ve kırmızı çok güzel oluyor aklında bulunsunyerimseniben

çok şık olmuş canım ellerine sağlık canım bende rölyefli bir komidin yapıp boyamıştım merak edilen el işlerim topiğinde bir bak istersen sana fikir olabilir çünkü çok yeteneklisin sevgiler

canım tahta boyama yapanlar bılırler.su bazlı boya ıle boyadım.sonra vernık attım ustune.en son.tabı desenler yapıldıktan sonra vernık ıslemı olacak.

Way be çok küsel olmuş.Ösellikle bütün seriyi aynı desenle kaplamak çok iyi ve çok şık bir fikir.Ne kadar zamanını aldı bu ortalama? Ve içinde tahtayı zımparalama vernikleme boyama hepsi dahilmi yoksa sadece desenler mi boyandı?

bayagı uzun surdu.10 gune yakın surdu.4gun zımparalama faslı surdu.kollarım tutulmus hareket etmıyordu.meger boya sokuculer varmıs daha kolay olurdu.ama ıs ısten gecmıstı.sonra boyaması surdu.begendıgınıze sevındım.degmıs demekkı.

çok çoooook güzel olmuuuş boyaya merakım yoktu ama bundan sonra var artık canım paylaşımın için teşekkürler...

saolun kızlar.ıcınde uyumak ve uyanmak harıka oluyor.ozellıkle kırmızı gullu nevresım takımlarıyla harıka oluyor.ıcınde uyumak.

ellerine sağlık kollarının yorgunluğuna değmiş maşşallah yorgunluğa değecek bir güzellik de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…