- 28 Mayıs 2021
- 1.245
- 431
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar kızacaksınız ama eski eş hala numaramı silmemiş bakmamam lazım ama baktım merak ettim niye silmiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hala nickin gibi hayallerdesin yani şu forumda anlatamadık şunu numara silme engelleme bir önemseme biçimidir adam silecek kadar bile takmıyorKızlar kızacaksınız ama eski eş hala numaramı silmemiş bakmamam lazım ama baktım merak ettim niye silmiyor?
Bana da silmek okadar zahmetli geliyorki. Bir daha asla gorusme ihtimalim olan kargocuyu bile silmem. Sonra da kim kimmis hatirlamam, o yuzden silmem. Oyle kalir yani. Insallah kimse anlam yuklemiyordur, evli barkli kadinimSen hala nickin gibi hayallerdesin yani şu forumda anlatamadık şunu numara silme engelleme bir önemseme biçimidir adam silecek kadar bile takmıyor
Bende aynıyım telde kimlerin numarası var bir bilseler kafayı yerlerdi hatta bazı flörtlerin numarasını ararsa yanlışlıkla açmayayım diye özellikle silmiyordum dalgınlığıma gelir tanımam açarım ona bile anlam yüklerler diye en son sanırım geçtiğimiz aylarda numaramı değiştirdim toplu msj atacaktım herkese gitmesin sadece arkadaşım ve ailem kalsın gereksizlerde olmasın dedim rehberde 30 kişi bile kalmadıBana da silmek okadar zahmetli geliyorki. Bir daha asla gorusme ihtimalim olan kargocuyu bile silmem. Sonra da kim kimmis hatirlamam, o yuzden silmem. Oyle kalir yani. Insallah kimse anlam yuklemiyordur, evli barkli kadinim
Ben senin yerinde olsam yemin ederim usengeclikten hic boyle bir elemeye gitmezdim. Selam bu yeni numaram diye salardim herkese mesaji kargocular dahil.Bende aynıyım telde kimlerin numarası var bir bilseler kafayı yerlerdi hatta bazı flörtlerin numarasını ararsa yanlışlıkla açmayayım diye özellikle silmiyordum dalgınlığıma gelir tanımam açarım ona bile anlam yüklerler diye en son sanırım geçtiğimiz aylarda numaramı değiştirdim toplu msj atacaktım herkese gitmesin sadece arkadaşım ve ailem kalsın gereksizlerde olmasın dedim rehberde 30 kişi bile kalmadı
Bende kimsenin numarasını silmem ams bu demek değil ki içinde bir şey barındırıyor. Yarın öbür gün aranırsam bileyim kim aradı diyeKızlar kızacaksınız ama eski eş hala numaramı silmemiş bakmamam lazım ama baktım merak ettim niye silmiyor?