eskiden bir kafa karisikligi

zamangectigitti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
6
0
33
Herkese iyi geceler diliyorum.

Bugün kafami kurcalayan bir mesaj aldim ve sizinle bu konuyu paylasmak istedim.
Neredeyse üc sene önce konustugum kisiden ayrildim. Baska sehirlerdeydik ve sevgisini hissedemiyordum, tabi baska nedenlerde vardi. Sonra bana yazsin diye bekledigim cok oldu ama bütün iletisim yollarini kesmistim, yani ben yazmasam oda bana ulasamazdi.
Yine böyle hissettigim bir gün deli cesareti ile yazdim ona, ayrildiktan neredeyse iki sene sonra. Karsilikta aldim ama mantigim evet demiyordu devam etmeye. Sonra ara ara yazdi, olmayacagini ve daha ona cevap yazmayacagimi söyledim. Iki ay olmustur, bugün yazmis yine.
Ona kiyamiyorum yazinca, cevapsiz birakmak cok zor geliyor. Duygularimi sorarsaniz o kadar duygusuzum ki artik, sanki duygularimi almislar bu konuda da birsey diyemiyorum. Onun duygularina gelicek olursam, ilkten bosta kalmistir ondan yaziyordur dedim pek inanamadim yine sevgisine ama bu kadar istikrarli olmasi beni düsündürdü acaba gercekten unutamadi mi.
Suan yazmakta istiyorum bir yandan ama sonra yine iletisimi kesmek zorunda kalacagim.
Bu durumda hic yazmamak daha mi mantikli ne kadar zor gelsede. Birde sizce bu kadar israr etmesi ne anlama geliyor.
Ben 24üm, o 28 yasinda.

Bu konuda sizin düsüncelerinizi almak istedim.
Simdiden tesekkür ediyorum.

Daha sonrasinda yine konusmayi kesecegnizden eminseniz bence yazmayin sonucta oda belki sizde umutlanmis olacaksniz..yaslarnizda baya varmis smdi tam anlamadm sz bi seyler hissediyo musunuz yoksa unutamama ihtimali mi dikkatnizi bu denli cekiyo.

Bence adamı rahat bırakın siz henüz kendinizden emin değilsiniz ki.
Aradan 2 sene geçmiş yazmışsınız sonra ay yok ya olmaz havasına girmişsiniz sonra yine yine.
İtiraf edin ki roller değişseydi burada adamın dengesizliğine bin tane laf etmiştiniz keza bizde.

O deli cesareti nerden çıktı geldi?

sizin tek derdiniz yalnız olmanız. Neden bu kadar zaman başka biri olmadı hayatinizda? Yaptığınız çok mantıksız. Hem adamı terk et,sonra "bakimm bi hatirliyo mu,benm gibi yalnız mi" diye msj at,olmaz öyle:KK20:

Esas derdiniz ne, ilgisizlik mi? Görüşmeye devam etmeyeceğiniz birinin ilgisi çekip sonra mantık falan demenin nesi anlaşılabilir? Bu kadar ısrar falan etmiyor, iki ay sonra aklına gelmişsiniz işte. O deli cesareti anı olmasaydı yazamayacaktı.

Merhaba, yorumlariniz icin tesekkür ederim, israr ediyor demem su sebeple uzun bir süredir benimle barismak istiyor. Onada demistim zaten ne hayir diyebiliyorum ne evet diye, sonra daha cevap yazmayacagimi da söyledim, hic umutta vermedim bugüne kadar, deli cesaret anini söyle aciklayim, zaten ben onu sürekli takip ediyordum ama yazamiyordum, o iki sene icinde de o yazmis bana ama ulasamamis, eski bir mail adresine yazdim kullanmiyor olma ihtimalide vardi sadece biz iletisimdeydik o adresten, bana dediki ben bu adresi hala niye aciyorum saniyorsun

Daha sonrasinda yine konusmayi kesecegnizden eminseniz bence yazmayin sonucta oda belki sizde umutlanmis olacaksniz..yaslarnizda baya varmis smdi tam anlamadm sz bi seyler hissediyo musunuz yoksa unutamama ihtimali mi dikkatnizi bu denli cekiyo.
Sevgisinden süphe duydugum icin ayrilmistim zaten, simdi sevdigini ama gösteremedigini düsünmeye basladim,
eskide kalmis olsa bile benim onu sevmem ama onun beni hic sevmemesi gibi bir düsünce vardi bende

Bence adamı rahat bırakın siz henüz kendinizden emin değilsiniz ki.
Aradan 2 sene geçmiş yazmışsınız sonra ay yok ya olmaz havasına girmişsiniz sonra yine yine.
İtiraf edin ki roller değişseydi burada adamın dengesizliğine bin tane laf etmiştiniz keza bizde.
Zaten emin olmadigimi oda biliyor, gecen yazdiginda acik acik söyledim herseyi, ona iki sene sonra yazdigimda da umut vericek birsey yazmamistim

O deli cesareti nerden çıktı geldi?

sizin tek derdiniz yalnız olmanız. Neden bu kadar zaman başka biri olmadı hayatinizda? Yaptığınız çok mantıksız. Hem adamı terk et,sonra "bakimm bi hatirliyo mu,benm gibi yalnız mi" diye msj at,olmaz öyle:KK20:
Tesekkür ederim, yukarda da anlatmaya calistim, o düsünceyle yazmadim ona, icimden gecenleri yazmak istedim bir kere, zaten o arada bana ulasmaya calismis, belki ikimizde takinti yapmisizdir bilmiyorum bir türlü tam anlamda birakamadik birbirimizi

Keske yazmasaydin hic.
Dogruya dogru su gunler nedense benimde yazasim var eski sevgilime.
Seytan durtuyor.
Ama yazmiycam.
Onu o havaya sokmuycam.

Ayrilma sebebiniz bi suphemi sadece? Yoksa delillerde varmiydi az cok?

Herkese iyi geceler diliyorum.

Bugün kafami kurcalayan bir mesaj aldim ve sizinle bu konuyu paylasmak istedim.
Neredeyse üc sene önce konustugum kisiden ayrildim. Baska sehirlerdeydik ve sevgisini hissedemiyordum, tabi baska nedenlerde vardi. Sonra bana yazsin diye bekledigim cok oldu ama bütün iletisim yollarini kesmistim, yani ben yazmasam oda bana ulasamazdi.
Yine böyle hissettigim bir gün deli cesareti ile yazdim ona, ayrildiktan neredeyse iki sene sonra. Karsilikta aldim ama mantigim evet demiyordu devam etmeye. Sonra ara ara yazdi, olmayacagini ve daha ona cevap yazmayacagimi söyledim. Iki ay olmustur, bugün yazmis yine.
Ona kiyamiyorum yazinca, cevapsiz birakmak cok zor geliyor. Duygularimi sorarsaniz o kadar duygusuzum ki artik, sanki duygularimi almislar bu konuda da birsey diyemiyorum. Onun duygularina gelicek olursam, ilkten bosta kalmistir ondan yaziyordur dedim pek inanamadim yine sevgisine ama bu kadar istikrarli olmasi beni düsündürdü acaba gercekten unutamadi mi.
Suan yazmakta istiyorum bir yandan ama sonra yine iletisimi kesmek zorunda kalacagim.
Bu durumda hic yazmamak daha mi mantikli ne kadar zor gelsede. Birde sizce bu kadar israr etmesi ne anlama geliyor.
Ben 24üm, o 28 yasinda.

Bu konuda sizin düsüncelerinizi almak istedim.
Simdiden tesekkür ediyorum.
Bir insan istiyorsa unutmamdıysa adam gibi çıkar karşına.Boşversene.3 yıl ya.Erkekler böyledir canları sıkıldığında,dur şurda beni unutmayan her aradığımda yazdığımda hali hazırda bekleyen biri var bi yazayım egom tavan yapsın derler.Boşversene ya.Önüne bak.Unutamıyor ama 2 ayda 2 yılda bir geliyor aklına.Kendini kandırma,kendini bu kadar kolay ulaşılır hali hazırda bekleyen durumuna düşürme.Bir daha arama beni de kes at.

Tehlikeli oyunlar oynama bence erkek millleti böyle alıştırır kendini sonra sen istemeyince psikopata bağlarlar muhatap olduğuna pişman olursun
Tesekkür ederim, böyle birsey olcagini sanmiyorum, öyle birsey yapacak olsa bu zamana kadar yapardi herhalde

Yalnızlıktan mı onunla muhabbet etmek istiyorsun yoksa gerçekten sevdiğin için mi? Bu ayrım çok önemli.
Yalnizliktan degil buna eminim, yalnizligimi gidermek icin kullanmam onu asla, ona karsi zaafim var sanirim, seviyorum diyemem ama yarim kalmislik var
Keske yazmasaydin hic.
Dogruya dogru su gunler nedense benimde yazasim var eski sevgilime.
Seytan durtuyor.
Ama yazmiycam.
Onu o havaya sokmuycam.

Ayrilma sebebiniz bi suphemi sadece? Yoksa delillerde varmiydi az cok?
O anda bir kerede dogru olani yapmayacagim diye düsünüp sadece hissettiklerimi yazmak istedim,

Siz ne zamandir ayrisiniz, siz mi ayrilmistiniz?
Zaten saglikli bir iliski degildi, ayrilirdik öyle ara ara, sanki ben hep iliskiyi ayakta tutuyordum onun birsey yaptigini görmüyordum, bir patlama ani oldu, aldatiyor gibi bir süphem yoktu ama sevmiyor diye düsünüyordum, sadece ben seviyorsam niye devam ettireyim diye düsündüm

Yarım kalmışlık var demişsin yazdığım yoruma karşılık olarak.
Yarım kalmışlıktan ötürü istiyorsan sakın yaklaşma.
Bizde 1.5 yıl aradan sonra tekrar biraraya geldik ama hiç yarım kalmışlığı düşünerek başlamadım ben.
Ondan başkasıyla yapamayacağımı anladım. Çok iyi anlaşıyoruz çünkü. Onunla çok mutluyum. İkimize de yazık etmek istememiştim.
Her şey yarım kalabilir. Tamamlamak zorunda değilsin. Eğer birlikte mutlu değilseniz bırak yarım kalsın.

ilgi görmek istiyorsunuz bence. o deli cesareti dediğiniz şeyde beni hatırladın mı bak hala burdayım hadi ilgilen benimle demek oluyor bana göre.

Ilgi görmek istesem nereye kadar, geri dönmeyeceksem o iki günlük ilginin bana ne gibi bir faydasi olabilir, deli cesaret olayini yukarda anlattim, zaten iligilenen biri degildi ki gidip ilgiyi onda arayim

Bir insan istiyorsa unutmamdıysa adam gibi çıkar karşına.Boşversene.3 yıl ya.Erkekler böyledir canları sıkıldığında,dur şurda beni unutmayan her aradığımda yazdığımda hali hazırda bekleyen biri var bi yazayım egom tavan yapsın derler.Boşversene ya.Önüne bak.Unutamıyor ama 2 ayda 2 yılda bir geliyor aklına.Kendini kandırma,kendini bu kadar kolay ulaşılır hali hazırda bekleyen durumuna düşürme.Bir daha arama beni de kes at.

Zaten dönmeyi planlamiyorum bunun icin yazmamam daha iyi olucak, o cok barisalim istedi ama ben hayir dedim yinede yazmis, ne zaman dönsem affeder beni diye bir düsüncesi olmamasi lazim
Yarım kalmışlık var demişsin yazdığım yoruma karşılık olarak.
Yarım kalmışlıktan ötürü istiyorsan sakın yaklaşma.
Bizde 1.5 yıl aradan sonra tekrar biraraya geldik ama hiç yarım kalmışlığı düşünerek başlamadım ben.
Ondan başkasıyla yapamayacağımı anladım. Çok iyi anlaşıyoruz çünkü. Onunla çok mutluyum. İkimize de yazık etmek istememiştim.
Her şey yarım kalabilir. Tamamlamak zorunda değilsin. Eğer birlikte mutlu değilseniz bırak yarım kalsın.
Allah daha mutlu etsin insallah, ben zaten o zamanlarda cok mutlu degildim cok uyumlu bir cift oldugumuzu düsünsem belki bir kez daha baslayabilirdim, cevapsiz birakmak bana cok kötü geliyor konu o olunca bilerek yazmadigimi bilecegi icin ama en iyisi bu sanirim

O anda bir kerede dogru olani yapmayacagim diye düsünüp sadece hissettiklerimi yazmak istedim,

Siz ne zamandir ayrisiniz, siz mi ayrilmistiniz?
Zaten saglikli bir iliski degildi, ayrilirdik öyle ara ara, sanki ben hep iliskiyi ayakta tutuyordum onun birsey yaptigini görmüyordum, bir patlama ani oldu, aldatiyor gibi bir süphem yoktu ama sevmiyor diye düsünüyordum, sadece ben seviyorsam niye devam ettireyim diye düsündüm

Bana 1 sene 4 ay felan oldu.
Ben ayrilmistim cunku aldatildim.
Ona senden ayriliyorm diyip heryerden engellerken cok zorlandim.
Sana kirilmadim kaderim diyip geciyorum hakkin sama helal olsun insallah mutlu olursun dedim ve daha hic yazmadim.
O bana bi sekilde ulasti bi kac kere nolur yaz felan dedi ama yazmadim hic.
Sonradan face paylasimlari basladi.
Gorende o deli divani asik, hep sadik kalms olan bi erkekte ben vicdansiz kalpsiz bi kizim sanar.
Cok zoruma gitti. Keske o ayrilik mesajinda bildgim tum kufurleri saysaydim. Keske..

Yanii demek ki ayrılık sebebiniz ayrılacak kadar önemli bir sebepmiş ki ayrılmışsınız..

Denenmişi denemeyin bence..

bende öyle düsünüyorum

Bana 1 sene 4 ay felan oldu.
Ben ayrilmistim cunku aldatildim.
Ona senden ayriliyorm diyip heryerden engellerken cok zorlandim.
Sana kirilmadim kaderim diyip geciyorum hakkin sama helal olsun insallah mutlu olursun dedim ve daha hic yazmadim.
O bana bi sekilde ulasti bi kac kere nolur yaz felan dedi ama yazmadim hic.
Sonradan face paylasimlari basladi.
Gorende o deli divani asik, hep sadik kalms olan bi erkekte ben vicdansiz kalpsiz bi kizim sanar.
Cok zoruma gitti. Keske o ayrilik mesajinda bildgim tum kufurleri saysaydim. Keske..
Cok asil bir ayrilik olmus, bu ona yazcaginiz küfürlerden daha agir gelmistir.
Aldatildiysaniz yazmayin bence, baska bir sebeb olsaydi denemeye degerdi belki

duygusuz olduğunuz birine neden msj atarsınız ve daha sonra cevap vermeyeceğinizi söylersiniz. bu ne lahana bu ne perhiz :cool:
Ona mesaj yazdigimda tabiki duygularimdan ötürü yazdim, bir sene gecti üstünden ve kopdukca koptum, suan mesaj atan ben degilim o

Dün biraz aklim bulanmisti, üstünden bir gece yattigim icin daha net düsünebiliyorum
Yazmamaya karar verdim, herkese yorumlari icin tesekkür ediyorum

Cok asil bir ayrilik olmus, bu ona yazcaginiz küfürlerden daha agir gelmistir.
Aldatildiysaniz yazmayin bence, baska bir sebeb olsaydi denemeye degerdi belki

Sonunda karar vardim yazmiycam canim.
Insallah oyledir ve heryerde benim adim gectiginde aklina yaptikladi geliyordur.
Insallah nasil bi serefsizlik yaptigini anlamistir.kendi pisliginde bogulsun.
Tekrar deneme ihtimali yok evet.
Mutluyum zaten onsuz.
Ne hali varsa gorsun.

X