Eskiden çıktığım kişinin ablası kaza geçirmiş.Geçmiş olsun mesajı göndermeli miyim ?

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
kızlar bugün bi arkadaşımın ablasının kaza geçirdiğiniöğrendim yiğenide vefat etmiş 3 yaşındaydı daha face gördüm bugün:14: içim parçalandı..
aramak istiyorum ama evlenmiş bide eski çıktım kendisi ama çok severim
aramak istiyorum yanlış anlaşılırmıyım acaba arayımmı kızlar b:50:i akıl verin

yok yok kesinlikle arama, ne sebeple olursa olsun ben kocamı eski sevgilisinin aramasını sesini duymasını istemezdim, gerçi o kadıncağız evladının derdindedir şimdi amaaa :(

yok yok kesinlikle arama, ne sebeple olursa olsun ben kocamı eski sevgilisinin aramasını sesini duymasını istemezdim, gerçi o kadıncağız evladının derdindedir şimdi amaaa :(

cnm kızın benim eski sevgilisi olduğunu bildini sanmıyorum oda dmez herhalde dimieski sevgilim die:50:

cnm kızın benim eski sevgilisi olduğunu bildini sanmıyorum oda dmez herhalde dimieski sevgilim die:50:

canım yani ben sadece kadının yerine koydum kendimi bilsede bilmesede kocası eski sevgilisiyle bi şekilde konuşmuş olucak ama bilmiyorum yaa gerçi bu farklı bi durum :(

hee kendi kızı değil yiğeniymiş.. Canım sen iyi niyetli olabilirsin ama ne bilim ben olsam istemezdim onu takip ediyo gibi olur belki bide, hani kendi kızı olsa neysede yiğeniymiş bir de.. Ama tabi senin bileceğin iş

Son düzenleme:
canım yani ben sadece kadının yerine koydum kendimi bilsede bilmesede kocası eski sevgilisiyle bi şekilde konuşmuş olucak ama bilmiyorum yaa gerçi bu farklı bi durum :(

yani çocukta gözüm felan yok zaten iyi biridir hani.. kötü gün sonuçta hani benim başıma gelse allah korusun arasa çokmutlu olurdumyanii:30:

eski çıktığın olabilir aranızda bi kötülükte olmamış arkadaş kalmışsınız ee o zaman neden yanlış anlaşılsın o yanlış düşünmediği süreece bir şey olmaz diye dğşünüyorum bence ara

eski çıktığın olabilir aranızda bi kötülükte olmamış arkadaş kalmışsınız ee o zaman neden yanlış anlaşılsın o yanlış düşünmediği süreece bir şey olmaz diye dğşünüyorum bence ara

yani facede ekli bende zaten öle kötü bi durumolmadı aramızda aramak istiyorum en azından başın sağolsun diyim :2:kapatırım

Son düzenleme:
Ölüm bu... İnsanın dostça yaklaşımlara en muhtaç olduğu zamanlar. Bence arayın baş sağlığı dileyin.

çok üzüldümdüm gerçekten..
ben olsam aramazdım..aranmasınıda istemezdim..
eski sevgilin her nekadar arkadaşım desende eşine yalan söylemek zorunda kalıcak..
boşver..düşünmen yeter :19:

adam evliyse sakın aramaaaa kadının nasıl biri oldunu bilmiorsunnn ...kendi yerine koy kızı......yok cenazeyii bahane etmiştirrr senle görüşmek için der.....hoş bişi de değilll evliyse heledeee ne olursa olsun sen eski sevgilisisinnn.... bence sakın aramaaa yuva yıkmaya kadar gider insanları bilemezsinnnn sen iyi niyetli olabilirsin ama insanları bilemessinn.....

başına gelenler korkunc seyler tabi ama benımde eskı erkek arkadasımın annesı kansere yakalandı ki cokta sevdıgım bı ınsandı annesı ben bunu öğrendıgımde ayrılmıstık ama yınede aramadım aramak ıstedım ama bir türlü yapamadım yani ne sıfatla aranır ki dost desen degılsın arkadas desen degılsın eskı bır sevgılısın !

az önce aradım oçıktı o arada işteim şuanda şirket hattı çaldı..kapamk zorunda kaldım..ikinciye aradım bi bayan sesi konuşamadım yaaa:S eşiydi herhalde:59:

Son düzenleme:
az önce aradım oçıktı o arada işteim şuanda şirket hattı çaldı..kapamk zorunda kaldım..ikinciye aradım bi bayan sesi konuşamadım yaaa:S eşiydi herhalde:59:

al işte, umarım sizin yüzünüzden araları bozulmaz huzursuzluk çıkmaz.. Karşıyım böyle şeylere yaa, karısı hayatının yarısı var yanında yanii eski sevgilisine ne aramak moral vermek filan.. neyse bu son yorumum bu konuya.

Son düzenleme:
Back
X