• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden gelen

AyzaD

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
736
488
18
29
günaydın kızlar
Bana aymadı.
Babamla annem 3 gündür bizde kalıyor evlerinde tadilat var. Bi sesle irkildim sonra dank etti ne yapacağımı şaşırdım benim evimde kocamla benim! Evimizde annemle babam! Şimdi diceksiniz kocaman evli barklı kadınsın evet ama bunu evlenmeden öncesi de ergenliğimden beri yaşıyorum evlendikten sonra uykularım düzene girdi hep gündüz uyurdum sırf gene duyucam korkusuna ama bu sefer pes dedim biz sessiz sakin oluyoruz 3. Günden evi inletiyorlar. Gidip kapıyı yumruklamamak için kendimi zor tuttum aynısını yarın bende yapıcam sanırım. 11 gibi uyanıyorlar nasıl bi tutum sergilemeliyim. Eşim uyanmadı allahtan yoksa durum daha utanç verici olacaktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Allahım evlendim gene kurtulamadım!

İnsanın kendi anne babasını duymak tuhaf bi durum. ;) sen de demişsin zaten, yapmaları normal ama evi inletecek kadar ses çıkarmaları yanlış. Sonuçta kendi evin değil. O kadar rahat olmamak lazım. Birkaç gün dayansalarmış keşke ;) ben de evim haricinde başka yerde yapamam misal.

Daha çok kalacaklarsa, sesten dün gece uyuyamadım anne, sen de duydun mu de ;) belki anlar.

Canım daha orta okula gidiyordum ilk duyduğumda şok olmuştum lise falan böyle gitti sonra evlendim oh huzura kavuştum dedim buraya da geldiler. Açıkçası ben kızımla damadımın misafir odasında sevişemezdim yani.
Lise de falan çok denedim YA bi ses vardı dün gece uyutmadı diye hiç kar etmedi.
Anne eşim duydu mu desem biraz yüzleri kızarır mı acaba

İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babasını düşünemiyor ya :)
Bence annenize söyleyebilirsiniz çok sesiniz geliyordu gece biraz daha dikkatli olun diye o anlar.
Evli barklı kadınsınız siz de konuşulabilir normal bunlar, yabancı değil anne sonuçta.

Canım daha orta okula gidiyordum ilk duyduğumda şok olmuştum lise falan böyle gitti sonra evlendim oh huzura kavuştum dedim buraya da geldiler. Açıkçası ben kızımla damadımın misafir odasında sevişemezdim yani.
Lise de falan çok denedim YA bi ses vardı dün gece uyutmadı diye hiç kar etmedi.
Anne eşim duydu mu desem biraz yüzleri kızarır mı acaba
Eşim duydu diyebilirsin az buçuk da rahatsız oldu de. Ama annenle baban da bi tuhafmış yani. Ta ezelinden beri çekinme yok. Benim 3 ve 8 yaşlarında oğullarım var amannn birşey duymasınlar diye uğraş veriyorum.

Utanıyor insan anne baba sonuçta yani açık açık konuşmaya dilim varmıyor imadan da annem anlamıyor YA Dabi'lerle yapıyor bilemiyorum vallahi tebriğe gidicem ama bu yaşta bu enerji alkışlanır
Gece yaptığınız işi biraz daha sessiz yapın bizim evin duvarları ince :)
Bunu da anlar sanırım bir kere de söyleyip kurtulmak en iyisi:)

Eşim duydu diyebilirsin az buçuk da rahatsız oldu de. Ama annenle baban da bi tuhafmış yani. Ta ezelinden beri çekinme yok. Benim 3 ve 8 yaşlarında oğullarım var amannn birşey duymasınlar diye uğraş veriyorum.
Bende sanırım senin gibi bi anne olucam çünkü ben korkuyordum anlayana kadar dövüyor mu annemi çanını mı yakıyor diye sonra öğrenince tiksinmiştim ikisinden de şuan da tiksinmem kat be kat arttı. Kaldırıp adamı sevişsem mi ay sizi örnek aldık diyip :) ağlanacak halime gülüyorum ya sinir falan kalmadı

Gece yaptığınız işi biraz daha sessiz yapın bizim evin duvarları ince :)
Bunu da anlar sanırım bir kere de söyleyip kurtulmak en iyisi:)
Utanırımmmmmm dilim varmaz
3. Günden başladınız gidin evinize madem demek var aslında da işte

Garip bir durum vallahi, ne desem bilemedim ama direkt annene soyle bence, seslerini duydugunuzu falan filan.Yoksa nereden bilecek, farketmiyorlardir belki.

Garip bir durum vallahi, ne desem bilemedim ama direkt annene soyle bence, seslerini duydugunuzu falan filan.Yoksa nereden bilecek, farketmiyorlardir belki.
Ay YÖK artık kız liseden beri imaları farketmez mi insan :)
Neyse kahvaltıyı hazırlarken diycem anne bak beni geç eşim rahatsız oldu diye

Ben en kucugum vallahi, insallah benimle noktayi koymuslardir bu "yakin "arkadasliga:confused: hulya kocyigit filmlerindeki gibi yanaktan opunce ben olmusum:):KK46: oyle inanmak istiyorum:-)
Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama adeta gerçeği kulaklarımdan beynime kazıyorlar. Eskiden evliliğin getirmiş olduğu rahatlık diyordum hatta ah etmiştim evlenirim bende sizin evinize gelip böğüre böğüre sevişmezsem diye ama utandım :)

Ay YÖK artık kız liseden beri imaları farketmez mi insan :)
Neyse kahvaltıyı hazırlarken diycem anne bak beni geç eşim rahatsız oldu diye

Saka bir yana, sizin kucuk yasta olaya tanik olmaniz sanirim bu kadar hassas olmanizdaki ana neden. Cok rahatsizsaniz direkt soyleyin, anneniz sonucta yabanci degil.Kolay gelsin:)

Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama adeta gerçeği kulaklarımdan beynime kazıyorlar. Eskiden evliliğin getirmiş olduğu rahatlık diyordum hatta ah etmiştim evlenirim bende sizin evinize gelip böğüre böğüre sevişmezsem diye ama utandım :)

Puhahahahaha:))) nasil guldum buna::rolleyes:

Saka bir yana, sizin kucuk yasta olaya tanik olmaniz sanirim bu kadar hassas olmanizdaki ana neden. Cok rahatsizsaniz direkt soyleyin, anneniz sonucta yabanci degil.Kolay gelsin:)
Keşke yabancı olsa bu konu da yüzyüze bakınca daha kolay çocuğum olunca ilk işim yalıtım yaptırıcam evlere alt komşum duymamıştır inşallah bu sabah bal kaymak koymayacağım sofraya :)

Keşke yabancı olsa bu konu da yüzyüze bakınca daha kolay çocuğum olunca ilk işim yalıtım yaptırıcam evlere alt komşum duymamıştır inşallah bu sabah bal kaymak koymayacağım sofraya :)

Hep o bal kaymagin sucu:)) al onlari sofradan anlarlar belki:-)

Back
X