- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de idareci olmayı seçiyorum diğer türlü yüzgöz olup sonra yüzlerine gülemem normal konuşamam. Benimkiler de kapıyı kilitlerdi küçükken giderdim kapılarına kilitli olurdu dediğiniz gibi bir süre sonra anladım ve çok tiksindim. ama hiç dillendirmedim.gerek yok bence..Evlatlar idareci oluyor bazı ailelerde bazılarında tam tersi ben hep utanırdım sanki ben bi hata bi ayıp yapmışım gibi lisede bi arkadaşım vardı 1 kere duymuş bağırmış falan anlatırdı ben duyduğumu dahi söyleyemezdim vallahi
Çocuklarımız sanslı olacak öyle diyorum daha gece eşi kv gelince ilişki istemiyormuş diye konu açmış kadın şaşırdıydım şimdi ne şanslıymış diyorumBen de idareci olmayı seçiyorum diğer türlü yüzgöz olup sonra yüzlerine gülemem normal konuşamam. Benimkiler de kapıyı kilitlerdi küçükken giderdim kapılarına kilitli olurdu dediğiniz gibi bir süre sonra anladım ve çok tiksindim. ama hiç dillendirmedim.gerek yok bence..
Ayyy bende bekarken annem hep gece banyo yapardı ilk başta garip gelmişti hatta anne gündüz banyo niye yapmıyosun gecenin köründe yapıyorsun demiştim de kadıncağız baka kalmıştı sonra da evlenince anlarsın demişti ben başkasının evinde yapamazdım heralde evladının bile olsa damat var yani sonuç azıcık edep lazım ama annenin babanın enerjisi tam dikkat etsinler bari bi kardeş sürprizi filan yapmasınlar sizeAy YÖK artık kız liseden beri imaları farketmez mi insan :)
Neyse kahvaltıyı hazırlarken diycem anne bak beni geç eşim rahatsız oldu diye
İnsana garip geliyor haklısın. Hele de eşinin duyması. Ama ben senin yerinde olsam mutlu da olurdum bir yandan. Bunca seneden sonra hala birbirini seven ve isteyen bir ailenin var :) kahvaltıdan sonra annemle konuş. Annen o senin, utanmana gerek yok konuşurken. Koca kadınsın sen de. Ha aranızda boyle bir iletişim yoksa esinle gece tuhaf sesler duyduk anlayamadım falan de.günaydın kızlar
Bana aymadı.
Babamla annem 3 gündür bizde kalıyor evlerinde tadilat var. Bi sesle irkildim sonra dank etti ne yapacağımı şaşırdım benim evimde kocamla benim! Evimizde annemle babam! Şimdi diceksiniz kocaman evli barklı kadınsın evet ama bunu evlenmeden öncesi de ergenliğimden beri yaşıyorum evlendikten sonra uykularım düzene girdi hep gündüz uyurdum sırf gene duyucam korkusuna ama bu sefer pes dedim biz sessiz sakin oluyoruz 3. Günden evi inletiyorlar. Gidip kapıyı yumruklamamak için kendimi zor tuttum aynısını yarın bende yapıcam sanırım. 11 gibi uyanıyorlar nasıl bi tutum sergilemeliyim. Eşim uyanmadı allahtan yoksa durum daha utanç verici olacaktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Allahım evlendim gene kurtulamadım!
günaydın kızlar
Bana aymadı.
Babamla annem 3 gündür bizde kalıyor evlerinde tadilat var. Bi sesle irkildim sonra dank etti ne yapacağımı şaşırdım benim evimde kocamla benim! Evimizde annemle babam! Şimdi diceksiniz kocaman evli barklı kadınsın evet ama bunu evlenmeden öncesi de ergenliğimden beri yaşıyorum evlendikten sonra uykularım düzene girdi hep gündüz uyurdum sırf gene duyucam korkusuna ama bu sefer pes dedim biz sessiz sakin oluyoruz 3. Günden evi inletiyorlar. Gidip kapıyı yumruklamamak için kendimi zor tuttum aynısını yarın bende yapıcam sanırım. 11 gibi uyanıyorlar nasıl bi tutum sergilemeliyim. Eşim uyanmadı allahtan yoksa durum daha utanç verici olacaktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Allahım evlendim gene kurtulamadım!
İnleme sesiAcaba anladigin icin ne oldugunu abartiyon mu.
Sonucta kizi ve damadiyla ayni evde ne kadar sesli yapcaklar ki.
Ayip konusma mi yapiyolar:))))
Yoksa takir tukur sesler mi ben pek anlamadim da ne tarz bi gurultu oldugunu
Haydaaaaa cevaba bak. Utanma nedir bilmiyor.Eşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
Ayy annen hiç c utanmamis ben olsam yerin dibine geçer orda kalırdım çok rahat bir insan demek ki.Eşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
Annen ne kadar anlayisli oyle bana cok sempatik geldiEşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
Yok işte öyle olmuyo evlenmeden öncesi onlarla yaşıyordum o zamanlar gece uyuyamıyordum sürekli wc mutfak odam arası gezinirdimAnnen ne kadar anlayisli oyle bana cok sempatik geldi
Cikardiklari sesler haric tabi kendi evlerinde istediklerini yapsinlar:))
Ben söylerken utandım vallaAyy annen hiç c utanmamis ben olsam yerin dibine geçer orda kalırdım çok rahat bir insan demek ki.