Eskiden gelen

Annem eşime karşı değil sadece herkese karşı öyle yeri geliyor bana da babama da kardeşime de kimseye küslüğünü üzüntüsünü belli etmez. Üzüntünü belli edersen sırtına bıçakla saldıran çok olur der haklıda biraz aslında. Elinde tutmaya çalışan derken? Ben duyduk dedim söylerken ama anladı mı anlamıştır herhalde ya
Kocana işve cilve yap yoksa elinden kaçırırsın demiş ya.. . Bir de annenizle konuştuğunuzda 'ilişki seslerinizi duyduk' diyerek açıklama yapmıştınız. O da siz kardeş gibisiniz bla bla demişti. Hatta neden ikinizin de yüzü düşük diye sormuştu. Şimdi eşine belli etme demeye başladı. Hikayede kopukluklar var gibi... bana pek mantıklı gelmemeye başladı. Her neyse.

Evet noldu ki? Akıllı telefonlarda bu siteye giriyor

Yok onun için demedim tabi ki. Ben de hep telefondan giriyorum. Hava soğuk ya, konuyu açtığınız saatte ben tuvalete bile gidemiyorum yataktan çıkıp. Onun için şaşırdım...

Maalesef ben de çocukluktan itibaren bu seslere maruz kaldım. Odalar dipdibe olduğu halde dikkat etmezdi benim annem de. Ve kapım açık yatardım yani. Yanımda gibi duyardım. Benim de şimdi birtakım cinsel sorunlarım var. Sanırım bundan kaynaklı:KK11:

Kocana işve cilve yap yoksa elinden kaçırırsın demiş ya.. . Bir de annenizle konuştuğunuzda 'ilişki seslerinizi duyduk' diyerek açıklama yapmıştınız. O da siz kardeş gibisiniz bla bla demişti. Hatta neden ikinizin de yüzü düşük diye sormuştu. Şimdi eşine belli etme demeye başladı. Hikayede kopukluklar var gibi... bana pek mantıklı gelmemeye başladı. Her neyse.
Eşine üzgün olduğunu belli etmiceyekmişim eş hep güler yüz istermiş. Eşine belli etme demedi eşine belli etmeye mi çalışıyorsun dedi o da suratım 1 karış olduğu için

Yok onun için demedim tabi ki. Ben de hep telefondan giriyorum. Hava soğuk ya, konuyu açtığınız saatte ben tuvalete bile gidemiyorum yataktan çıkıp. Onun için şaşırdım...

Maalesef ben de çocukluktan itibaren bu seslere maruz kaldım. Odalar dipdibe olduğu halde dikkat etmezdi benim annem de. Ve kapım açık yatardım yani. Yanımda gibi duyardım. Benim de şimdi birtakım cinsel sorunlarım var. Sanırım bundan kaynaklı:KK11:
Bizde cıbıl cıbıl çıkmadık canım üstüme hırka falan giydim. Bunlar hassas konular ebeveynin sadece doğurmakla ebeveyn olamadığının kanıtıdır bunlar

Bekarken bir kac defa bende duymustum annemleri ve cok rahatsiz olmustum :olamaz:

Ağır işsizlik yapıp eski konularina baktim. Anne baba 23 senelik evli, bu kiz 7 sene sonra dogmus, hikayelerde az kopukluk var. İnandırıcı gelmedi bana da.

Her konu fake zaten tamam çok okuyoruz burda fake konular ama bazı önemli şeyleri de hemen fake dememek lazım

Illede edep illede edep demiş atalarımız de

Back
X