- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen zaten kızının evinde inleye toslaya kocasıyla sevişiyorsa, ben o kadının kızına yaptığı hiç bir konuyu dikkate almam. Ama konuyu çok rahat istediğin tarafa çeker ve söyleyebilirdin. Kaldı ki bu tavırı sergileyen bir kadına annen de olsa utanmadan söylemelisin. Bence bu gece de aynısının olmaması için yatmaya yakın bir vakitte; anne bunu sana söylediğim için çok utanıyorum ama dün gece eşim duysaydı çok daha kötü olurdum, lütfen daha sessiz olun veya mışıl mışıl uyuyun diyebilirsin (zaten duymuş ama damadın inlemenden rahatsız oluyo da denmez ki)Söylemi çok farklı. Çok afedersiniz dizilerde hani genç kıza annesi akıl verir ya zengin bi adam bul cilve yal ağına düşür hamile kal der aynı öyleydi yok elinde tut falan biz birbirimizi seviyoruz eşim istese benden böyle birşeyi ayrı ama annemin bu konuda konuşması gerekmiyordu bence
Resmen özellikle öyle sesli yapmış o zaman. Size ders vermek için. Üstelik düşük yapmış, bebeğini kaybetmiş insana çocuk bile yapamadın demek benim gözümde en büyük merhametsizliktir. Kayınvalideden duysanız, eşiniz bir şey demese herkes boşan derdi, bence siz annenizle ilişkileri minimum düzeye çekin, biraz mesafeli olun.Annemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de
İnşallah işe yarar kahve yaptım şimdi teşekkür ederim dedi göz ucuyla baktı aldı kahveyi içiyorAnnen zaten kızının evinde inleye toslaya kocasıyla sevişiyorsa, ben o kadının kızına yaptığı hiç bir konuyu dikkate almam. Ama konuyu çok rahat istediğin tarafa çeker ve söyleyebilirdin. Kaldı ki bu tavırı sergileyen bir kadına annen de olsa utanmadan söylemelisin. Bence bu gece de aynısının olmaması için yatmaya yakın bir vakitte; anne bunu sana söylediğim için çok utanıyorum ama dün gece eşim duysaydı çok daha kötü olurdum, lütfen daha sessiz olun veya mışıl mışıl uyuyun diyebilirsin (zaten duymuş ama damadın inlemenden rahatsız oluyo da denmez ki)
Ay ne şanslısın ben ergenliğimden beri bu sesleyim ergenlik yoldaşımdı resmen.29 yaşımdayım daha bir kere duymadım anne babamın sesinihayır 3 kardeşiz bir de
Ay ne bilim hiç duymadığım için öneride de bulunamayacağım, ama galiba bişey diyemezdim. Bu arada evde biri varmış , başkasında kalıyormuşuz bana da farketmez ama sese de dikkat ederiz yani![]()
Eşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
Birde sizi gaza getirmek icin bilerek ses yapmis galiba bir mesajiniz daha vardi kocana isveli davran diye. Cok kotu ya bilerek duyurmusEşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
Ya inanmiyorum neden yapiyodunuz ki boyle annenizin adina uzuldumİyi sadece ses duymussun, ben kaç kere bastımve bu durumdan öğrendiğim : kız çocuğunu çok simartmayacaksin :) kapıyı neden çalmiyorsun derdi annem ,babam da ne gerek var :) öyle dedigi için de fazla gevşek davranirdim. 20 yaşında gecenin bir yarısı babamla uyuyacagim diye odaya dalardim (tabi iş üstündeler) annem çıldırırdı, babam gülmekten alikoyamazdi kendini .ben bi su içeyim geleyim derdim o sırada giyinirlerdi. Direkt yatağın ortasına ziplardim :) tasvip ediyo muyum :) hayır tabiki :) kızları az ötede tutacaksın :))))