Eskiden hoşlandığım çocuk ben onda ekli olmama rağmen beni engelledi.Bu ne şimdi.

Sen gene iyisin ben ilk okuduğumda gözlerimden kan gelmişti dhdjndd
4834. Kez okuyuşumda anladım :d

Hayır öyle değil işte konu sahibini kıskandığı için engelledi!!!

Ergen bir adam ve tavırları konusu daha açıklayıcıydı. O konuda: konu sahibi uzun ve detaylı yazdığı için çok eleştirilmişti.

Konu sahibi bu defa olayı özetleyerek yazmaya çalışmış.

Ergen bir adam ve tavırları konusu daha açıklayıcıydı. O konuda: konu sahibi uzun ve detaylı yazdığı için çok eleştirilmişti.

Konu sahibi bu defa olayı özetleyerek yazmaya çalışmış.
Bu kez öyle olabilir ama bazı konu sahipleri konuyu herkes biliyormuş gibi tek nefeste anlatıveriyor. Sanki karşısındayız da sohbet ediyormuşuz gibi

Bence baktı gördü dur bari burası eksik kalmış burdan da engelleyeyim dedi. Sizi kıskanıp falan engellemedi. Erkekler genelde bir kadını reddediyorsa gerçekten ufacık bir ilgi bile duymuyordur o kadına karşı. Tırnak ucu kadar alakaları olsa fırsat bu fırsat derler çünkü siz de kendiniz adım atmışsınız. Hani önceden sevgili olsanız bir sebeplerden ayrılsanız belki hala birine gönlünüzün kayma ihtimaline tahammül edemiyor derdim de öyle bir durum da yok. Bu da çünkü ilgi manyaklığı kıskançlığıdır, yine yüksek oranda kadınlarda olur, mesela bir erkeği genelde reddederler ama o erkeğin kendileriyle ilgilenmeleri de hoşlarına gider ilgi kaydığında tuhaf tavırlar sergilemeye başlarlar. (Kişiyi çok rahatsız edecek bir tip değilse)

Ama kesinlikle sizin durumunuzla bunların hiçbir alakası yok yolunuza bakın bence adam sizi umursadığı için değil umursamadığı için engelliyor.

İş yerinde sipariş edilen tıbbi atık torbasına kadar detayın verildiği bi konu vardı, konu sahibi adama açılıp reddedilince bi ton kezo triplere, tavırlara girmişti. Konu sahibi yerine biz utanmıştık, laf da anlatamamıştık.
Sen miydin konu sahibi o :KK53: Profilini kısıtlamışsın, stalk yapamadım 🥲

O evet. Diğer konuyu okurken hayatı sorguladım ben az önce.

Cuma günü de ben Merve Özbey konserine gitmek istiyordum çok ama biletleri pahalıydı geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Şu storyniz o kadar cringe ki... Ayrıca adamın tek başına muhasebede kalmasıyla yeni hayata merhaba ne alaka? Bu gayet başkaları yanlış anlasın diye atılmış bir story :) Hoşlandığınız adamın kulağına gitsin veya görsün diye o storyi attığınıza yeni edebilirim ama kanıtlayamam :KK70:
Yapmayın, her şeye fazla anlam yüklüyorsunuz. Belki adam sadece sizin her şeye fazla anlam yüklemenizden sıkıldığı için sizi engellemiştir. Erkekler genelde engellemezler. Çoğu aşırı rahatsız olduğu ve görmek, konuşmak istemedikleri için engellerler. Kıskandıkları için değil.

Evet adam tatilde bile sizi engelliyor çünkü öbür çocuğu çok kıskandı ve zoruna gitti. Sizi onla görmeye dayanamadı ve engelledi. Aşkından yaptı herşeyi…. Ha derseniz ki neden bana aşkını ilan etmek yerine, yeni biri mi var diye sormak yerine, bana çok düşündüm bende istiyorum demek yerine böyle yaptı. Aileleriniz kan davalı ya da adamın 3 ay ömrü kaldı heralde ölcek sizi üzmek istemedi. İstediğiniz cevap geldi :)

O rahatsız olduğu kişiyle beş günü işle ilgili muhattap oluyor üzgünüm ama engellemek falan bayağı ergence bir tavır ben beni kıskandı falan demedim kendi kendine durum yaratıyor o çocuğun Instagram hesabı benim ne resmim ne videom var paylaştığım sadece insta kullanıcı adım hikayede var insan birinden rahatsız olabilir niye daha öncesinde engellemedin diye sorarlar adama ne tesadüf ki Allah'ın işine bak sen çocuğun Instagram hesabında beni görünce birden engelleyesi geldi adam rahatsız bence bana ne ne paylaşırsa paylaşsın benim için hükmü olmayan bir insansa sırf benim etiket kisminda ismimi görünce engellemesi benim onla bir olayim yok benim ismimi gorunce insan ne rahatsizligi duyar .
İsyerindeki benim sorumlu oldugum mudurum kadin bu cocugun kuzeni ile evli o bile dun huvese neyin var anlat bak ben sana herseyimi anlatiyorum abla diyorum kadina o da sen de onu engelleseydin ona ne kimle ne paylastigindan dedi siz birbirinizde ekli misiniz ki dedi ben de yok dedim seni kizdirmak icin yapiyor dedi bosver dedi

Şimdi ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin. Konu sahibi iş yerindeki B arkadaşıyla eğlenmiş, etiketleşmişler vs. Sonra önceden hoşlandığı C kişisi de konu sahibini engellemiş. B ile C birbirinde ekli ise C neden engellemiştir?

2023 Sonbahar ALES Mantık sorusu. At fava bekle 🤣🤣

O rahatsız olduğu kişiyle beş günü işle ilgili muhattap oluyor üzgünüm ama engellemek falan bayağı ergence bir tavır ben beni kıskandı falan demedim kendi kendine durum yaratıyor o çocuğun Instagram hesabı benim ne resmim ne videom var paylaştığım sadece insta kullanıcı adım hikayede var insan birinden rahatsız olabilir niye daha öncesinde engellemedin diye sorarlar adama ne tesadüf ki Allah'ın işine bak sen çocuğun Instagram hesabında beni görünce birden engelleyesi geldi adam rahatsız bence bana ne ne paylaşırsa paylaşsın benim için hükmü olmayan bir insansa sırf benim etiket kisminda ismimi görünce engellemesi benim onla bir olayim yok benim ismimi gorunce insan ne rahatsizligi duyar .
İsyerindeki benim sorumlu oldugum mudurum kadin bu cocugun kuzeni ile evli o bile dun huvese neyin var anlat bak ben sana herseyimi anlatiyorum abla diyorum kadina o da sen de onu engelleseydin ona ne kimle ne paylastigindan dedi siz birbirinizde ekli misiniz ki dedi ben de yok dedim seni kizdirmak icin yapiyor dedi bosver dedi

Muhtemelen adamın peşini bırakmayıp ortak arkadaş üzerinden siz ona gönderme yapıyorsunuz diye düşünmüştür. Basmıştır engeli. Aklıma gelen ilk ihtimal sizden hoşlanmadığı için isminizi dahi görmek istemiyor.

Kızdırmak için engellemez işte onu diyoruz biz de. Neden uğraşsın yaaa? O kadar kızdırmak isteseydi özellikle başka bir zamanda adını aratıp öyle engellerdi ama çocuğun o kadar umrunda değilsin ki seni engellemek için çaba sarfedip adını aratıp engellemiyor. Tesadüfen karşısına çıkan gönderide adını görünce engelliyor.
Huvese kabul et çocuk seni bazı organına takmıyor bile

İş yerinde sipariş edilen tıbbi atık torbasına kadar detayın verildiği bi konu vardı, konu sahibi adama açılıp reddedilince bi ton kezo triplere, tavırlara girmişti. Konu sahibi yerine biz utanmıştık, laf da anlatamamıştık.
Sen miydin konu sahibi o :KK53: Profilini kısıtlamışsın, stalk yapamadım 🥲
Evet o

@pnarasena bu kişiyle aynı isyerindeyiz haftanın 5 günü uzak duruyorum zaten kendi kendine bir aksiyon yaratıyor ya ben sende ekli değilim sen bende ekli değilsin beni engelliyorsun ne yaptım hikayede sana laf mı soktum seni mı etiketledim engelleme niyetin vardı çocuğu görünce birden engelleyesin geldi
Üzgünüm seni kiskanmiyor ve hoşlanmıyor bu basit olayın altını doldurmaya kalkmayın bizden de buna çanak tutmamizi beklemeyin. Seni kıskanıyor dememizi bekliyorsun ama bu seni umutlandirmaktan başka işe yaramaz . Sal adamı bırak kim kimi engellerse engellesin

Merhaba kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar.Daha önce forumda konuyu açtım.Yeni bir gelişme oldu yazmak istedim.Ben işyerinde bir çocuktan hoşlandım neyse bu çocuk olmaz dedi kimseyi istemiyorum falan sonra aramızda onun anlamsız tavırlarından dolayı işe yansıttı bunu onu da çözdük.Neyse geçen çarşamba günü işyerinde muhasebeden bir arkadasimla cafeye oturmaya gittik Beşiktaş maçı vardı ekranda çocuk kendi hikayesinde ekrandaki maçı kartal resmini paylaştı bu kadar.
Cuma günü de ben Merve Özbey konserine gitmek istiyordum çok ama biletleri pahalıydı geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Muhasebede dört kişi çalışıyorlardı biri hamilelik iznine çıktı diğer ikisi işten ayrıldı.Ona takıldım yeni hayatına merhaba de tek kişi kaldın muhasebe de çok zorlanacaksin falan.
Çocuk da bunu hikayesinde paylaştı.Onun öncesinde bu eski hoşlandığım çocuk onerilenlerde çıkmıştı iki gün önce bu çocuk bu etiketledigim Merve Özbey klipini paylaştı hikayede benim resmim bile yok .Bir baktım instasina beni engellemiş.
Gerçekten akil tutulması yaşadım.Ben senden hoşlandığımi aşık olduğumu söyledim sen kimseyi istemiyorum dedin bunun üstüne işle ilgili olmaması gereken tavırlar sergiledin sonra bunu düzelttin.Sorunu çözdük dedik ben senin instagraminda ekli bile değilim sen de bende ekli değilsin engelleyecektin madem daha önce neden engellemedin beni onemsemiyorsun hoslanmiyorsun kabul ettim seni yok saydım çocuk hikayesinde beni paylaşti ben de onu Allah'ın işine bak sen birden engelleyesin geldi .Tatildesin git kafanı dinle başka şeylerle meşgul ol.Adam tatilde bile kendi kendine bir aksiyon durum yaratıyor.Hikayeye bakmazsın olup biter ben mesela bakıp geçiyorum hikayelere ilgilenmedigim birini hikayede etiketlendigini görünce bakar geçerim.Niye gidip engelleyeyim ben de ekli değil zaten.
O çocuk benim normal arkadaşım ben onu etiketlerim o beni etiketler bu seni ne ilgilendirir.
“Erkeğin doğası gereği avcı olmayı seviyor zorlayanı seviyor ..”Muş .. Doğru mu benim deneyimlerime göre evvvettt.
Avcı rolünde olan her erkeğin işletimi düzenli işliyor .
Uğraşmaya değer mi ben uğraşamam avcıyı da av olmayı da avcılığı da erkeği de ..
Kendiliğinden gelişmeyen hiç bir şey lezzetli olmaz .

Merhaba kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar.Daha önce forumda konuyu açtım.Yeni bir gelişme oldu yazmak istedim.Ben işyerinde bir çocuktan hoşlandım neyse bu çocuk olmaz dedi kimseyi istemiyorum falan sonra aramızda onun anlamsız tavırlarından dolayı işe yansıttı bunu onu da çözdük.Neyse geçen çarşamba günü işyerinde muhasebeden bir arkadasimla cafeye oturmaya gittik Beşiktaş maçı vardı ekranda çocuk kendi hikayesinde ekrandaki maçı kartal resmini paylaştı bu kadar.
Muhasebede dört kişi çalışıyorlardı biri hamilelik iznine çıktı diğer ikisi işten ayrıldı.Ona takıldım yeni hayatına merhaba de tek kişi kaldın muhasebe de çok zorlanacaksin falan.
Çocuk da bunu hikayesinde paylaştı.Onun öncesinde bu eski hoşlandığım çocuk onerilenlerde çıkmıştı iki gün önce bu çocuk bu etiketledigim Merve Özbey klipini paylaştı hikayede benim resmim bile yok .Bir baktım instasina beni engellemiş.
Gerçekten akil tutulması yaşadım.Ben senden hoşlandığımi aşık olduğumu söyledim sen kimseyi istemiyorum dedin bunun üstüne işle ilgili olmaması gereken tavırlar sergiledin sonra bunu düzelttin.Sorunu çözdük dedik ben senin instagraminda ekli bile değilim sen de bende ekli değilsin engelleyecektin madem daha önce neden engellemedin beni onemsemiyorsun hoslanmiyorsun kabul ettim seni yok saydım çocuk hikayesinde beni paylaşti ben de onu Allah'ın işine bak sen birden engelleyesin geldi .Tatildesin git kafanı dinle başka şeylerle meşgul ol.Adam tatilde bile kendi kendine bir aksiyon durum yaratıyor.Hikayeye bakmazsın olup biter ben mesela bakıp geçiyorum hikayelere ilgilenmedigim birini hikayede etiketlendigini görünce bakar geçerim.Niye gidip engelleyeyim ben de ekli değil zaten.
O çocuk benim normal arkadaşım ben onu etiketlerim o beni etiketler bu seni ne ilgilendirir.
kendimi detaycı sanırdım. olayların bağırsağını çıkarmışsınız ya hu bu nedir:olamaz: sene olmuş 2023 millet nerdeyse tabletle beslenip beyinle dokunmadan sevişecek hala her şeyden anlam çıkarmaya uğraşmak. isteseydi gelirdi yani. neyini anlamıyorsunuz. sizi istemiyor😒

İstememiş adam engellese ne olucak engellemese.
İstemeyen istemez yani bu kadar takılma.
Hayat kısa ya.
Valla değmez.
En azından bu kız bana iş atıyor biraz takılalım dememiş dürüst .
Net adam yani.
Diğer türlü olsa ne olucaktı sen düşün üzülen yine sen olurdun.
Ben böyle net adamları severim bunlardan zarar gelmez.

Back
X