eskiden kurtulmak yeni aşklara yelken açmak?

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Arkadaşlar ben yaklaşık iki aydır iki buçuk senedir çıktığım biriyle ayrıyım. ve ona çok aşıktım. ki sanırım hala öyleyim hala aklıma geliyor her anımız. özlemlerim. ama ona asla geri dönmeyeceğim. kesin kararlıyım. çünkü dönsem sonumuz yok. eminim. saygısızlıklarına ve kıskançlıklarına daha fazla katlanamazdım. hala peşimden geliyor seni seviyorum özlüyorum geri dön çok pişmanım vs diyerek ama ben istemiyorum. ve benim hayatıma tesadüfen biri girdi yani hiç ummadığım anda biri çıktı karşıma sana aşık oldum diye çok ii düşüncelerimiz uyuşuyor çok duygusal bana önem veriyor. yani şimdilik ideal erkek. ama bi sorun var ben onu sevmiyorum ha sevebilir miyim ondan da emin değilim. belki sevebilirim ama eskisi gibi olabilirmiyim bilmiyorum. hem çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. kesinlikle umutta vermiyorum. olmayacağını başkasını sevdiğimi vs her şeyi anlattım. ona onun hayaliyle bile mutluyum bana yaklaşma benden vazgeç dedim. ama o seni o esaretten kurtaracağım asla senden vazgeçmicem diyor. yani benim başkasını sevdiğimi bile bile peşimden geliyor. ailesi beni seviyor benim ailemde onu. bilmiyorum sonumuz ne olacak. onunla çokta ii vakit geçiriyorum yanında mutluyum. ama şu an ben hala eski sevgilime aşığım yaram daha çok taze bilmiyorum ne yapacağımı eskiyi unutmaya çalışıyorum ama sizde bilirsiniz ki kolay olmuyor. o çok zamansız geldi. beni sana allah gönderdi diyor bilmiyorum ne yapacağım lütfen fikirlerinizi söyler misiniz?:26::26::26:

Canım bir kere karşındaki erkeği takdir ettim. .
Yani senin başkasını sevdiğini bile bile peşini bırakmıyor helal olsun valla
canım yaran daha taze zamana bırak bence.. Biraz daha o cocukla zaman geçir eğer kafana uyarsa güzel bir birliktelik oluşturabilirsiniz.

kafama gerçekten uyuyor yani mantık evliliği yapacak olsam kesinlikle onu seçerdim ama işte ona karşı bende aşk yok olabilir mi de bilmiyorum. biliyorum zamana bırakmam lazım ama..

kafama gerçekten uyuyor yani mantık evliliği yapacak olsam kesinlikle onu seçerdim ama işte ona karşı bende aşk yok olabilir mi de bilmiyorum. biliyorum zamana bırakmam lazım ama..

evet canım sen de haklısın aşk olmayınca olmuyor yani..
Herşeyin ilacı zaman.. Zaman ne gösterir bilemeyiz ..

bılemıyorum aklında bırı varken başka bırını sevebılme ıhtımalı bana çok anlamsız ımkansız gelıyor..
bı söz var mesela çok hoşuma gıder:

kanayan yaralarınıza kan dursun diye başka bedenler basarsanız, mikrop kaparsınız.

herşey dıledığın gıbı olur umarım
bence o senı seven çocuğada umut verme ıstemıyorsan günahtır

bu yeni hayatına giren kişiden çok umut görüyorum.ailesinin seni sevmesi onu senin ailenin sevmesi harika durumlar.zamanlama biraz uygunsuz gibi olmuş ama hayat süprizlerle doludur di mi.hemen olmaz ama bir kaç aya kadar sevebilirsin gibime geliyor.paylaşımlarınız çoğalacak,samimiyettimniz artacak sonuçta.beni en çok umutlandıranda senin tutumun oldu.o bana iyi davranıyor ama hoşlanmıyorum falan dememişsin.az da olsa kanın kaynamış.

Anlattığına göre çocuk tam ideal bi tip...
Karşına böyle birinin çıkması şans bence eskiyi unutmak zor oluyor bende bu durumu yaşıyorum çünkü şuanda...
Zamana bırakmalısın bence bu zamandada o çocuğu daha iyi tanımalısın...

yanlış anlaşıldım sanırım ben ona hiç umut vermiyorum ki yanındayken hep eski sevgilimden bahsediyorum onu nasıl sevdiğimi konuşuyorum ve o da dinliyor siz söyleyin Allah aşkına buna hangi erkek dayanır ben böyle yaparak ona ümit mi veriyorum olmayacağını bin defa söyledim ama bırakmıyor seni kendime aşık edicem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…