• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden mutlu olmadiginiz bir yere

Ben çift dikiş önermem.. Boşandığın kocaya çıktığın işe dönmeyeceksin misali..Yine de iyi düşünün kariyeriniz için iyi olacaksa denene de bilir..

Uça uça giderdim.unutmayin siz yonetici olacaksiniz kim size mobbing uygulayabilir.dediginiz gibi bu tip insanlar size degil mobbing arkadas olmak icin ugrasirlar.

Eski isyerinizde neler yaşadığınızı bilemem yaşadıklarınızı iyice ölçün tartın cok fazla sizi etkilemiyorsa bir başlayıp deneyip görün olmuyor mu zorlamazsiniz o zaman yeni bir is arayisina girersiniz. Hem bu kez eski isinize alakali biraz daha tecrubelisiniz oradaki insanlarin uzerinize baski kurup mobing uygulamalarina izin vermezsiniz.
Beni istemeyen cok fazla insan var bu bolgede sadece oradakiler degil.cekemeyen cok acikcasi.ben basladigimda bu duruma sisecek cok insan var.cok dusmanim olacak.hic hata yapma luksum olmayacak bu durum beni gelistirir ama mutsuz eder diye dusunuyorum.kararsizim.lakin cok kisiye gol atmis olacagim burayi kabul ettigimde.

Ya beni cekemeyen kim varsa bu zamana kadar kotuluk kim yapmissa ben burada basarili olup tutunursam sayet catlayacak orta yerinden o ayri.buraya giriyo olmam bile basari.gitmem onlari sevindirir.ama cok dusmemi bekleyen olacak,cok arkamdan filmler donecek...

Back
X