eskiden seninle vakit geçirmek içimden gelirdi şimdi zorunlulukmuş gibi hissediyorum dedi

Geçen haftada bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili sağolsun her hafta bir şey yapıyor buda 2.ve son konum onunla ilgili. Şuan bunları yazarken bile ağlıyorum. Bugün bana konuşurken eskiden seninle vakit geçirmek içimden gelirdi şimdi zorunlulukmuş gibi hissediyorum dedi bu sözün üzerine tartışmaya başladık ve ayrıldı benden aslında ikimizin ortak kararı gibi bir şey oldu çünkü bende direk tamam dedim ama kendimi kötü hissediyorum. Terk ederken çok soğuk konuşuyordu bidaha ona yazmayı düşünmüyorum ama içimde söyleyemediğim onca şey kaldı ki o ayrılırken diyecek bişeyim yok bitsin dedi bende bu sözün üstüne tamam demekten başka bir şey diyemedim :KK43: zaten son zamanlarda hep ilgisizliğinden yakınıyordum bu süreci en kolay nasıl atlatabilirim bilmiyorum uzun bi ilişkimiz vardı beraber büyüdük ayrılıcağımızı hiç düşünmüyordum :KK43: aramızın bu aralar soğuk oldugunun farkındaydım ama uzun ilişki diye böyledir sanıyordum ben herşeyi düzeltiriz sanarken o ayrılma planları yapıyormuş demek ki :KK43:(
[/Gerçek sevgi varsa daha gitmeden adını koyar öyle giderdi siz sadece bir alternatifsiniz onun için ona artık hayatımda bir başkası var bay derdim

Back