- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
aldatılınca kahrolur ınsan.neden ben diye sormaya başlar.aslında aldatılmak ıcın pek de sebeb olmaz ortada ya bırde o kahreder ınsanı dostlar.bende aldatıldım bundan 4 yıl önce ve bunu yakaladığımda dünyam başıma yıkıldı agladım sozcukler cumleler boğazımda düğümlendi ve aradım neden dıye sordum.aldatmadığını çart çurt bırsuru seyler soyledı ve buyuk yemınler etti.ama ınanmadım ınanamadım.halbuku aldatılmam ıcın sebeb de yoktu.aslında vardı COK SEVMIŞTIM.tek sebeb sevmemdi değer vermemdı.ama o ne mı yapmış hıc sevmemış aldatmış hemde ılıskının en başlarında.farklı ıllerdeydık ama bırbırımızı onceden tanıyo aynı koydendık.guvenmıstım hemde saf salakça.çok sevmeme ragmen aldatıldım ve bunu kendıme yedıremedım daha sonra ark.ısrarı ıle barıştık ama yaptığıı hergun yuzune vurdum ama en fazla 5 ay dayandım olmadı ayrıldım bana yalvarmaya basladı sevıyorum falan dıye ama yok ıcımmdekı aşkı oldurdu.en guzel duygularımın katılı oldu.evet benı sevmeye basladı ne zaman mı bn ondan vazgecınce.üzülüyordum hemde çok ama aldatılgım ıçın.ona tek bedduam da ınş sende benım gıbı aşk acısı cekersın ve bnm gıbı bırını cok seversın ama o senı sevmeyıp aldatır demıstım.ve suanda hhayatımın aşkını buldum ve bana hem cok deger verıyo hem de sevıyo.sevilmek duygusunu ılk kez tattım .ve sonra ıyıkı de aldatmış da onun gıbı karaktersızle bıtıp hayatımın aşkı ıle tanışmısım dedım::)
içimden anlatasım geldı kızlar
içimden anlatasım geldı kızlar