eskilerden kurtulmak istiyorum....

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
46
Diğer
kızlar ya dolabım birgün tepeme yıkılacak. 6 kıştır giydiğim etekler, kazaklar var dolabımda. eskileri de giyeceğim diye uğraşırken yenileri bir kışta yada yazda 2-3 kere giyebiliyorum. mesela kahve bir eteğim var. 42 beden ama ben şimdi 38 bedenim bir türlü kıyıp veremiyorum. yada yine kahve bir elbisem. bu kış bir kere giydim. o gün de giydiğime giyeceğime pişman oldum. bu sene üstümde pek beğenmedim. bakalım ne zamana kadar dolap bekleyecek. sizlerden biri gelse de bir el atsa benim dolaba. var mı benim gibi olan.

Not: bu konuyu aslında başka bir yere açmıştım ama sanırım pek göze çarpmadı. dolabı açtıkça canım sıkılıyor. sinir oluyorum kendime. insan 38 beden giyerken 42 beden eteği saklar mı hiç. ay ben ne sinir bir insanım.

arkadaşım benim dolabım hiçbir zaman öyle eşyalarla taşmaz.çünkü ben yazın ve kışın temizlik yaparken giymediğim eşyalarımı ihtiyacı olanlara veririm.en fazla 2 sene kalır bir giysim.2 sene boyunca giymemişsem bedenime uysa bile veririm.o yüzden dolabımda taşmaz.eksiklerimi görür ona göre alırım.sana tavsiyemde odur.giymediğin yada çok az giydiğin giysilerini hemen ver.6 sene çok uzun geldi bana.kolay gelsin.38 beden biride 42 beden kıyafetleri giymez.

canım ben bekarken kocaman bir dolabım vardı tek kullanıyordum. içi aynen seninki gibi, giymediğim, etiketi üstüne, bir iki kere giyip modasını geçirdiğim bir sürü şeyle doluydu... eski püsküleri attım. yeni ve giyilebilecek olanları katlayıp kolilere yerleştirdim... giymeyeceğim herşey... çanta, etek, kaban, kemer, eldiven, uzun çorap.... belediyeyi aradım. minübüsle gelip aldılar. bir ihtiyaç sahibinin işini görüyorsa ne mutlu bana. şu an çok az kıyafetim var. sadece giyeceğim şeyleri alıyorum. boşuna kalabalık yapmıyorum. param da cebimde kalıyor.

paraya ihtiyacın varsa sat
yoksa fakirlere ver
fakir tanımıyosan akraba arkadaş kimin bedenine olursa ona ver
dolabında yeniler için yer aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…