• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerden Nefret Ediyorum

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Merhaba canlarım.
Direkt konuya giriyorum benim bir ilişkim vardı eski sevgilisi ve ben aramda mekik dokuyordu.
Sonra eski bitti düzeldi dedim tekrar birliktelik yaşamıstık konularımda mevcuttur.Beni terk etti kötü olmaman için gitmem lazım falan dedi gitti,zor toparlandım.
Ayrılığın üzerinden aylar geçti.Tam unuttum dedim.Sınava hazırlanıyorum 19 yaşımdayım.Bu hafta iki önemli sınavım var derken
bu tekrar musallat oldu.Hattımı kırdım yok,internet ağlarıda yok ve engelli her yerde.
Nasıl olduysa arkadaşlarımın,kuzenimin numaralarını bulmus ve onlara mesaj atıyor.Ve numaralarını dağıtıyor.Muhattap olmak istemiyorum cidden tükettim ama artık bir yere kadar geldi bana yardım edin lütfen.İyice kafayı yedi.Numara dağıtmak nedir.benim olsa neyse ama etrafımdakilere musallat olmasından korkuyorum.
Cevaplar için teşekkürler.:69:

Canım sana tek söyleyeceğim şey var UZAK DUR..

Arkadaşlarına söyle sana onunla ilgili hiç bir şekilde haber getirmesinler..

Diğer konularınada göz attım..Üzgünüm ama bu çocuk sana karşı hiç birşey hissetmiyor.Seni kullanıyor..

Hala eski sevgilisini seviyor ve boşta kalmamak için seninle zaman geçirmeye çalışıyor..

Kısacası karaktersiz..:59:

yapacağın tek şey uzak durmak uzak dur sen ilgini çekmek için yapıyordur boşver takma bile o da vazgeçer sonunda

Merhaba canlarım.
Direkt konuya giriyorum benim bir ilişkim vardı eski sevgilisi ve ben aramda mekik dokuyordu.
Sonra eski bitti düzeldi dedim tekrar birliktelik yaşamıstık konularımda mevcuttur.Beni terk etti kötü olmaman için gitmem lazım falan dedi gitti,zor toparlandım.
Ayrılığın üzerinden aylar geçti.Tam unuttum dedim.Sınava hazırlanıyorum 19 yaşımdayım.Bu hafta iki önemli sınavım var derken
bu tekrar musallat oldu.Hattımı kırdım yok,internet ağlarıda yok ve engelli her yerde.
Nasıl olduysa arkadaşlarımın,kuzenimin numaralarını bulmus ve onlara mesaj atıyor.Ve numaralarını dağıtıyor.Muhattap olmak istemiyorum cidden tükettim ama artık bir yere kadar geldi bana yardım edin lütfen.İyice kafayı yedi.Numara dağıtmak nedir.benim olsa neyse ama etrafımdakilere musallat olmasından korkuyorum.
Cevaplar için teşekkürler.:69:

Sizinle ciddi bir şeyler yaşamak, devam etmek isteseydi araya başkaları girmezdi, ilişkiniz bitmezdi... Doğal olarak boşuna endişeleniyorsunuz... Sizin hala bıraktığı yerde olduğunuzdan emin, naz yaptığınızı düşünüyor... Oralı olmamaya devam ederseniz o da vazgeçecektir bir süre sonra... Israrcılığını sürdürecek kadar umursuyor olsa bu noktaya gelmezdiniz, içiniz rahat olsun... :kkk:

İlgilenme, oralı olma, görmezden gel, vurdumduymaz ol... Bir zaman sonra pes eder.:10:

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar.
Onun içindeki bana karşı olan sevgi arkadaşça,eskiyi de sevmiyor eminim.
Sadece kız terk ettiği için onda takıntı.Kızıda tanıyorum ve karaktersiz biri oda.
Ben de daha sonra anladım içimdeki sevgi değildi ona karşı.Sadece terk edilmenin verdiği içimde kalanlar.Yine gitti bitti.
Sadece bana mesaj atacak numara bulursa eyvallah tamam derim ama çevremdekilere musallat olması beni sinirlendirdi.
Hadi tamam onlara mesaj atıyorsun ama numarayı dağıtmak ne demektir?
Uzak duracağım hem de fazlasıyla ama her geçen gün arkadaşlarını da musallat ediyor çevreme.
Umarım tamamen çıkar artık hayatımdan.

iuwe'ye katılıyorum onun yaptığı saçmalıkları ne kadar çok görüp muhattap olursan o kadar ısrarcı olur.İlgilenme yok say uğraşma zamanla sıkılır gider delimidir nedir :110:

iuwe'ye katılıyorum onun yaptığı saçmalıkları ne kadar çok görüp muhattap olursan o kadar ısrarcı olur.İlgilenme yok say uğraşma zamanla sıkılır gider delimidir nedir :110:

Deli bundan eminim.
Ama karaktersiz buna da eminim.Adam olmaz o babası da ona her zaman söylüyordu.
Kendi defolup gitse tamam derim ama arkadaşlarının hepsi musallat ve onları da maalesef tanıyorum.
Uzak duracağım ama çevremdekileri delirtmez daha fazla umarım :2:

Deli bundan eminim.
Ama karaktersiz buna da eminim.Adam olmaz o babası da ona her zaman söylüyordu.
Kendi defolup gitse tamam derim ama arkadaşlarının hepsi musallat ve onları da maalesef tanıyorum.
Uzak duracağım ama çevremdekileri delirtmez daha fazla umarım :2:

Benimde başımdan benzer bişey geçti.Şuan 20 yaşndaym Lise 1 e başladığm gün bi çocuk musallat oldu çok sevdi ben yüz vermedim hiç çıkmadım onunla hala beni seviyo.Mesela motoru vardı bizim kapıdan bağırta bağırta geçerdi bana aldığı kolyeyi anahtarlığı bahçeye atardı sokağa fırlatırdı.Jiletci bişeydi piskopat.Yüz vermeynce muhattap olmaynca çekti arabasını salak şey.O yüzden böylelerinden ne kadar uzak durursan o kadar iyi.Dikkatini çekmeye çalışıyo böyleleri.Her yaptığının karşılığnda sen ona ulaşıp bi iki kelime ediyosun ya o dahada azdırıyo onu.Bu sefer hep aynı taktik :63:

aman sınav zamanı hiç takma kafanı
salla gitsin ne istediğini bilmeyen bir gidip bir dönen adamdan sana fayda gelmez zarar gelir

Biliyorum ne olduğunu ve kabuğumdayım.Muhattap olmayacağım teşekkür ediyorum canlarım.:69:

Back
X