diyorum ya, adam profesyonel.. çok tehlikeli.
böylesi nikah günü masadan kalkıp da gidebilir, düğünün ertesi sabahı boşanmak istiyorum diyebilir.. uzar yani.
canım ayrıca telefonunda o an bir şey görmemiş olmaya fazla güvenme.seni üzmek istemiyorum inan ama şahit olduklarım var.bazı erkekler aptallıklarından silmeyi unutuyorlar bir şey varsa da.ama daha zeki olanları da nolursa olsun her ihtimali hesaplayarak genel tedbir amaçlı herşeyi siliyor telefonda o anda. seninki de zeki bir adam anladığım kadarıyla
buraya bir üye konu açmıştı,eşinin telefonunu çok nadir karıştırıyormuş hiçbir şey yokmuş genelde.bir gece eşi uyurken telefonunun mesaj sesiyle uyanıyor,bakası geliyor telefona. ve kayıtlı olmayan bir numaradan samimi bir mesaj geldiğini görüyor eşine,olaylar gelişiyor..
o yazdığı mesaj da vicdan mıdır başka şey midir bilmem. bana sorarsan taktik amaçlı, yine U dönüşü için toprak yolun ufaktan asfaltlanması.. hem severim ama senin yüzünden de giderim gibi salak bir mod yaratmış kendince.
jasse sen de ne kadar kötümsersin diyebilirsin ama işte bunlar hep tecrübe..
Teşekkür ederim canım söylediklerin ondan uzaklaşmamı çabuklaştıracak. Başkası ihtimali aklıma gelmişti ama konduramadım somut bir şey yoktu elimde, herhalde yok başkası diye düşündüm. Ama o kadar sinsice davranmış ki aklında her şey olabilir şu an bilemiyorum. Peki sence geri dönecek mi?